December Prettiness - decembercadeaus deel III

maandag 30 november 2015

Nog net géén december maar ik weet zeker dat jullie me dat vergeven want wachten met zoveel leuks is bijna niet te doen! Net als vorig jaar wil ik ook dit jaar weer wat extra aandacht besteden aan onze verlanglijstjes....of de lijstjes van andere mensen :). Ik ben erg gecharmeerd van de unieke winkeltjes, de bijzondere producten die zij verkopen en waar de service gewoon goed is, de mensen hartelijk etc. Je gaat met zoveel moois toch niet wachten op dat pak met reclamefolders in je brievenbus? Yek, ik zeg oud papier plezier ermee! Als je een cadeautje voor iemand( of jezelf)koopt is dat een speciaal moment toch? Dan maak je je daar niet te gemakkelijk vanaf, dat straalt het dan ook uit. Een beetje moeite doen om de allerleukste cadeautjes te vinden is niet alleen voor de ontvanger leuk maar ook voor jezelf. Ik heb wat ontzettend leuke webwinkels gevonden die ik aan jullie wil laten zien! Allemaal anders maar allemaal met een origineel assortiment, die mag je niet missen!

Zo, de aktie van die superleuke kersttrui loopt, de cadeaubon van 40 euro ligt klaar.Duimen voor de deelnemers die al meedoen....nog een kans te wagen voor hen die het nog niet deden! 

We gaan door, meer moois te laten zien! Handgemaakte onderzetters om precies te zijn. Lena Fäustle (ga ook eens haar mooie blog bezoeken) opende afgelopen week haar Etsyshop Mahalolena, precies op tijd voor de feestdagen ;), waarin ze de door haar gemaakte onderzetters verkoopt. Prachtige onderzetters van klei die door haar zelf ook beschilderd en geglazuurd worden. Plaatjes die gewoon ook zonder mok of kop erop gezien mogen worden. Een heel leuk en origineel Sint- of Kerstcadeau, je koopt ze per set van 4. Wil je ze zelf ook? Koop je gewoon twee setjes...of....je waagt hier een kansje om een set te winnen!



Ik laat je hierbij míjn favoriet zien maar jij vindt misschien een van de andere designs leuker? Geen probleem, ga kijken in haar shop naar de andere varianten en laat in een reactie hieronder weten welke jij best graag op je tafel zou willen zien liggen! Je krijgt ook weer een weekje de tijd om mee te doen, volgende week zaterdag 5 december sluit de aktie. Daarna wordt natuurlijk ASAP de winnaar bekend gemaakt.

Leuk? Héél leuk! Succes allemaal!

Leave a Comment

Wieke van der Zee zei

Die met de paarse polkadots vind ik heel leuk!

Rensina Steursma zei

Oeh wat zijn ze leuk zeg!
Ik heb even een kijkje genomen in haar shop en zou ook gaan voor jou keus, de roze/wit/zwart/goud.
Passen goed bij de roze muur in mijn kamer ;)

Elke Manders zei

Ze zijn prachtig!!! Ik zou voor de watercolour variant gaan, maar dat is natuurlijk geen verrassing��

Giovanna zei

Anoniem Anoniem zei... ben ik dan - sorry :(

wat een leuke actie! de coasters zijn super mooi! als ik kan kiezen, dan ga ik voor de Clay, Gold, Black & White! they look like cookies!

Anoniem zei

Die zijn inderdaad heel erg leuk. Ik ga voor de art deco black and white marble effect coasters, die vind ik helemaal super.
Als ze niet zo duur waren, dan kocht ik meteen een setje. Nu maar even duimen....
(@happydeeys)

Unknown zei

Jouw favoriet is mijn favoriet. Zo prachtig! En Lena zet het ook zo gaaf op de foto! Ik geef ze heel graag een plek bij ons thuis. Er kan best nog wat roze bij, vindt Kees niet erg ;) en dan deel ik er nog een paar uit, met liefs van Lynda en Lena 🌸💕

Unknown zei

https://www.etsy.com/nl/listing/244286239/minimalist-style-pastel-faux-ceramic

Wauw zou heel gaaf staan bij mn mint groene muur.. i loooove pastel kleuren

Mandy zei

De minimalist style pastel for sure ☺️

Milou zei

Ik zou gaan voor de Art Deco Black & White Marble Effect Coasters - Faux Ceramics, Great Gatsby Style, onderzetters. Ik ben bezig met mijn kamer te veranderen en deze zouden heel erg mooi staan op mijn bureau!

Liefs,
Milou