Het is een kwestie van geduld.....

maandag 16 november 2015

Wat een fijn moment is dat toch. Wetende dat je hebt gedaan wat er van je verwacht werd en nu alleen nog maar hoeven  afwachten. Achterover leunen en afwachten…theetje drinken en afwachten. Whatsapp checken en afwachten :)…je kent het wel.



Waar wachten “we” dan op? Nou, jullie waarschijnlijk nergens op, of misschien op het einde van je werkdag maar ik nu op het online gaan van een nieuwe website. Je weet nog wel, de Natuurdrogist waar ik een nieuwe samenwerking mee ben aangegaan…..waar ik een eigen plekje op de website krijg! Dat plekje moet er natuurlijk wel een beetje knap en gezellig uitzien dus ik heb er mijn favoriete kop maar bij gepakt. Roze! 
Een van de theemerken die er dus binnenkort ook te koop zullen zijn is het merk English Teashop. Misschien ken je het merk wel al. Het is Organic Tea en verkrijgbaar in heul veel smaken en spannende mixen. De verpakking doet zijn werk, althans bij mij ;), en extra fijn is het natuurlijk als de smaak ook goed blijkt te zijn. Ik ben benieuwd welke smaken ze heeft gekozen, we zullen het volgende week weten want gisteren (leuke anekdote, even onder ons) zat ze nog te zweten achter haar pc’tje omdat zij niet kon kiezen! Uiterst vermakelijk om te zien want normaliter ben IK degene die niet kan kiezen! U snapt, ik genoot van dat momentje en stuurde haar vandaag een paar foto’s om ….te KIEZEN! *vindzichzelftegrappig* :P.




Anyway, de eerste stappen naar de nieuwe Natuurdrogist Vera Beauty & Health in Grubbenvorst zijn gezet. De komende drie dagen begint het opbouwen en inrichten voor hen. Ik wacht geduldig af…….en klik herhaaldelijke keren op de link om te zien of “we” al online zijn *pompompom*. Klik jij ook? Mijn allereerste bijdrage staat online!



Tea anyone?

Leave a Comment

Eenbezigbijtje zei

Wat leuk en spannend voor je!

lia zei

Wat leuk om op een hele andere manier bezig te zijn.
Drukke dame hoor!!

Anna Marie zei

Gelezen! Waar haal jij toch al die energie vandaan? Of misschien dus wel bij die natuurdrogist. Gefeliciteerd met dit nieuwe project!!

Anna Marie