Woonshoppen met korting

woensdag 18 november 2015

Welkom Sinterklaasje, wat gezellig dat u er weer bent!

Een hele gezellige tijd is weer aangebroken, zelfs met kinderen in de leeftijd van de mijne is het nog steeds een sfeervolle tijd. De schoenen worden dan misschien niet meer gezet maar wensen zijn er genoeg. De dames willen ook zo nu en dan hun kamer weer eens (opruimen… :P ) gezelliger maken. Nou, webshops genoeg natuurlijk waar we daarvoor terecht kunnen maar als er ergens korting gegeven zal worden ga ik dáár natuurlijk eerst even kijken hè. (Zo Hollands als het gras :)). Nou weet ik dat er bij Westwing een nieuwe campagne van start gaat voor het merk House Doctor.






























Stel je voor dat de puberdames hiervoor zouden kiezen ;)







House Doctor is een heel populair Deens merk met echt een superleuke collectie woonaccessoires, meubels etc. zoals ik al zei zijn er natuurlijk heel wat webshops die dat merk in hun collectie hebben maar vanaf 25 november geeft Westwing dus 30% korting op spulletjes van dit mooie merk en spelen zij daarmee dus een beetje voor Sinterklaas. Ik stuur de link naar mijn meiden…en hiermee ook een beetje naar jullie. Woonshoppen met korting, laten we eerlijk zijn, de timing is perfect ;). Geloof dat ik zelf ook even moet gaan kijken volgende week !




i.s.m. Westwing









Leave a Comment

Ilse zei

Is dit een gesponserde post? Wanr dan is het wel netjes om dat er even bij te zetten!

Mirjam zei

Wat een prachtige spullen allemaal Lynda. Vooral de tafel in de eerste foto.
Fijne avond,
Liefs,
Mirjam

Unknown zei

Ilse, ik kan geen link naar jouw website/Blog achterhalen dus wil je hier even bedanken voor de reminder... Ik Was t inderdaad vergeten.