Warmte, gezelligheid en geurkaarsen

woensdag 2 december 2015

In drie woorden mijn favoriete setting :)! Drie Decemberpretties die niet in mijn lijstje mogen ontbreken. Welk lijstje en waarom?

"Net als vorig jaar wil ik ook dit jaar weer wat extra aandacht besteden aan onze verlanglijstjes....of de lijstjes van andere mensen :). Ik ben erg gecharmeerd van de unieke winkeltjes, de bijzondere producten die zij verkopen en waar de service gewoon goed is, de mensen hartelijk etc. Je gaat met zoveel moois toch niet wachten op dat pak met reclamefolders in je brievenbus? Yek, ik zeg oud papier plezier ermee! Als je een cadeautje voor iemand( of jezelf)koopt is dat een speciaal moment toch? Dan maak je je daar niet te gemakkelijk vanaf, dat straalt het dan ook uit. Een beetje moeite doen om de allerleukste cadeautjes te vinden is niet alleen voor de ontvanger leuk maar ook voor jezelf. Ik heb wat ontzettend leuke webwinkels gevonden die ik aan jullie wil laten zien! Allemaal anders maar allemaal met een origineel assortiment, die mag je niet missen!"


Nou, dus dat. Aandacht voor "kleine" ondernemer die keihard werkt en ziel en zaligheid legt in het bedenken en ontwerpen van steeds weer nieuwe dingen. Nieuwe originéle dingen...daar hou ik zo van! Wat heb ik vandaag voor je bijelkaar gesprokkeld? Het is alweer twee maanden geleden dat ik de door mij gewonnen sjaal mocht ontvangen. Ik had (doe ik niet snel) meegedaan aan een give away en wón ook nog. Ik mocht kiezen en koos dus deze (de roze liet ik hangen ;) )


Deze Coisa square in Army green is nu van mij en wanneer het maar kan draag ik 'm. Hij is heerlijk zacht en zó lekker warm (nadeel van veel afvallen is dat je het altijd koud hebt...voordeel is dan weer dat ik zo'n toffe warme sjaal heb ;)). Hij is er in meer mooie kleuren, hij is 1.40 x 1.40 en hij is gemaakt van 95% katoen en 5% cashmere. Het leren label geeft een extra stoer tintje. Er zijn ook andere items verkrijgbaar in de shop zoals andere modellen sjaals, cols en vesten. Allemaal van de fijnste materialen gemaakt, allemaal stoere looks. Loop je al een beetje warm? Als je gaat kijken bij Coisa neem dan de volgende kortingscode met je mee!! Met de code Unpetitmorceaude krijg je gewoon 10% korting op je bestelling!(geldig vanaf nu tm 23 december) Ik wens je warmte...

Ik wens je ook gezelligheid. Een mooi gedekte tafel is wat mij betreft al bijna de garantie op een geslaagde maaltijd. Zelfs een broodje pindakaas krijgt dan drie sterren zeg maar. Ik heb Lotte benaderd omdat ik....dat eigenlijk altijd doe als er wat te vieren valt want ze is er altijd graag bij, ze viert graag mee en ze heeft écht hele leuke originele ontwerpen van hout! Vorig jaar was ze ook van de partij met haar toffe statement ketting uit de FOX collectie. Dit jaar wil ik jullie haar supergrappige servetringen laten zien.
Toen ze de foto's op instagram plaatste ben ik haar meteen gaan mailen. Je ziet wel waarom? Rendier servetringen, hallo! Omdat niet iedereen gek is op rendieren (snap jij dat? ;)) heeft ze natuurlijk ook andere modellen gemaakt. Welk model zou het leukste op jouw tafel staan? Er worden namelijk maar liefst drie setjes weggegeven aan drie van jullie die een reactie met hun voorkeur hieronder achterlaten! Ga je kijken en kiezen? Kun je niet wachten dat kun je natuurlijk ook meteen al kopen want het is ook een heel leuk kerstcadeautje voor iemand anders. Laat me je voorkeur weten in een reactie hieronder, de aktie loopt tot 7 december. Daarna worden de namen van de winnaars zsm bekend gemaakt en de servetringen opgestuurd! 

Er gaat hier in Huize H geen dag voorbij zonder een geurkaars te branden. Zomer, winter, you name it , hij brandt! Een geurkaars geeft twee dingen, licht en een heerlijke geur...da's dus win-win. Geurkaars Locht van  Een Nieuw Avontuur is een hele bijzondere. De geurkaarsen worden met de hand gegoten van biologisch geteelde sojawas. Er wordt gebruik gemaakt van zacht geurende natuurlijke etherische oliën en elke kaars brandt minstens 20 uur. Het lege potje kun je weer heel leuk hergebruiken voor vanalles en nog wat (er zit een schroefdeksel op). Je kunt kiezen uit diverse overheerlijke geuren zoals bijvoorbeeld Ceder, Amandel en Oranjebloesem (lastige keus I know!).


Ben je er al uit? Welke geur zou je willen proberen óf natuurlijk cadeau geven? Een klein cadeautje is in elk geval de 25% korting die je krijgt als je de kortingscode LOCHT25 gebruikt! (geldig vanaf nu tm 23 december) Ik wens je sfeer!

Poh, fijnigheid waar een mens heul gelukkig van kan worden! Heb je ook al naar de voorgaande akties gekeken? Stuk voor stuk té leuke spulletje toch? Vergeet niet te reageren als je ergens kans op wilt maken hoor, voor sommige eindigt de periode al aankomend weekend!


En puur ter uwer informatie, dit zijn géén gesponsorde posten maar echt producten die ík heel mooi/leuk/fijn vindt en met jullie wil delen. Ik heb zelf de mensen gemaild en samen zijn we tot dit gekomen. Gewoon ter inspiratie, omdat het zo het shoppen leuker maakt en het aanbod ook leuker blíjft...kwestie van gunnen zeg maar. Gun de kleine ondernemer de kans, zijn geld en de aandacht en zij zullen je blijven verrassen met mooie nieuwe dingen! Mijn mening ;).

Leave a Comment

Wieke van der Zee zei

Oeh, oeh, oeh!! De rendieren!!

A fresh start of me zei

Wat een leuke producten heb je weer laten zien zeg ?
Zoals bekend,ik heb een verslaving voor geurkaarsen,net zoals jij..mijn voorkeur zou uit gaan naar oranjebloesem of bergamot..
Ook vind ik de ster servetringen erg leuk..de rendieren ook wel maar met een man en zoontje die (graag) aan de dingen peuteren lijkt me dat niet handig met het oog op de gewei'tjes..
Ik wens jou ook veel warmte en geniet van je prachtige sjaal..
Liefs Chris

Unknown zei

Dankzij jou vond ik lotjedotje een jaar geleden. Ik heb toen meteen de fox de la lot gekocht en draag hem nog vaak met veel plezier. Ik krijg er veel reacties op dus ik denk dat ook gaat gebeuren met die mooie rendier servetringen! :D

Mandy zei

Nou ben helemaal fan van lotje dotje haar spullen. Ik zeg de rendieren ☺️

Unknown zei

Wat grappig Melissa! Wist je dat die naam door mij verzonnen Is en dat ik daar de prijsvraag destijds mee gewonnen heb? Een Fox de la Lot voor mn oudste dochter ;). Succes

Rensina Steursma zei

Oh oh weer zo'n superleuke winactie waaraan ik mee MOET doen!
Ik wil graag een kansje maken op de sterren servetringen van Lotte.
Vond ze al zo gaaf, maar toch een beetje duur, dus nu maar hopen dat ik win ;)
Liefs, Rensina

Suus zei

Deze is weer fijn!!! Rendiertjes op n servetring!! Hoe mooi is dat🙌🏼 Count me in, ik doe graag mee!! En ook nog bedankt voor de kortingscodes💖 Welterusten voor nu✨

Lotte zei

Wat een ontzettend leuk lijstje Lynda! Om helemaal vrolijk van te worden :)
Ook zo leuk om alle positieve reacties te lezen...

Weltrusten voor nu en succes met het maken van je keuze!

Liefs, Lotte

Mirjam zei

Wat een mooie spullen allemaal zeg.
Ik vind de grijze sjaal heel erg mooi.
Heel fijne avond,
Liefs,
Mirjam

Ingrid vd Broek zei

Wat een geweldige servetringen! ben beter in tafeldekken dan koken. de sterren servetringen zouden mijn kerstdiner perfect aankleden. Dus doe graag mee.

Inge van Yperen zei

Ik had de servetringen al gespot, super leuk! De rendier servetringen zouden super staan op onze mooi gedekte kersttafel :)

Anoniem zei

deze zijn echt "the Bom"!!!!! ik ga definitely voor de rendieren!!
Lfs Janneke

Unknown zei

Oh jaa, van die servetringen ben ik fan! Op het laatste nippertje doe ik dus nog graag mee voor de sterretjes! Leuk om de tafel mee af te stylen!

Unknown zei

Wauw!! Ze zijn geweldig!! Mijn voorkeur gaat uit naar de ster, maar het rendier is ook super! Liefs Mirielle

Elisabeth's Way zei

Ze zijn leuk en dan vooral de rendieren.....tja, zelfs al zijn ze zo 2013 of 2014! I love my animals <3 in the house

nienke gebbink zei

Ik ben zelf de rendier servetringen meteen besteld toen ik ze voorbij zag komen op instagram 😊. Ben er helemaal blij mee want ze zijn te leuk. Nou heeft mijn tante ze gezien en was er gelijk weg van (ze heeft een tik voor alles met rendieren). Mocht ik een setje winnen dan gaan ze als cadeautje in een xmasswap box naar haar toe. Daar maak ik haar ontzettend blij mee. Andere mensen blij maken is het leukste wat er is 😊

anke zei

Wow. Dat ik deze niet eerder had gezien! Ja hoor ik ga voor de rendieren. Sinds ik voor het eerst (en haha 't laatst) een rendier in Noorwegen tegen kwam ben ik er verslaafd aan. Komt natuurlijk door hun zwabber benen. Natuurlijk (;

Catinkaatje zei

Oeiiii...nog net optijd om je te laten weten dat ik heeeeeel graag mee loot voor de Rendier-servetring��