Lazy sunday mornings

zondag 27 december 2015

De zondag na kerst, hoe kan je die beter beginnen dan vooral langzaam? Langzaam zeg ik, niet lui (waarom dan die titel? ) want ik werkte al een schrijfklusje weg en ik at mijn yoghurt (zó lekker na al die copieuze maaltijden). 

Op Instagram zag ik dat het sneeuwt in Oslo, gisteren plaatste ik een herinnering aan tweede kerstdag 5 jaar geleden....een foto met sneeuw!
Facebook geeft je elke dag reminders van die dag maar dan 1, 2, 3, 4 of 5 jaar geleden. 



Ik hoef niet meer te zeggen dat ik hier heel hard en diep van moest zuchten toch? Snowlovers....that's me! Verklaar me voor gek, het deert me niet....ik hou van sneeuw...heul veel! :)

Een klein stukje van mij?





Ik heb een dekbedovertrek met sneeuw op mijn bed liggen! "Let it snow" .....
Het is een dekbedovertrek van Beddinghouse en ik gebruik het als sprei want we hebben twee losse eenpersoons dekbedden . Door het sprei zie je daar niks meer van en ziet het er strak (negeer de kreukels :D ) uit als het opgedekt is. 

Ik won het overtrek tijdens de openingsactie van het nieuwe "50plus land" in Roden. Ik ben natuurlijk nog lang geen 50+ maar dat vergeef ik ze als ze me zo'n mooi overtrek laten winnen toch? ;) Hoe kom ik in hemelsnaam in Roden vraag je je af? Weet je nog die leuke webshop harten8? De eigenaresse Tricia is na het sluiten van haar webshop op zoek gegaan naar een leuke baan waarin ze nog steeds met interieur bezig kon zijn. Dat werd dus een hele uitdagende baan bij 50Plus Land in Roden. Een hele mooie winkel geworden geloof ik (ik zag alleen wat sneak peeks via WhatsApp ;) ) waar je terecht kunt voor dingen zoals kwaliteits bedden en alles wat daar dus bij hoort, zitmeubelen, woonaccessoires, lifestyleproducten etc. Comfort en kwaliteit is natuurlijk altijd belangrijk maar feit is gewoon dat de jongere mensen vaak kiezen voor goedkoper en de allerlaatste trends en de...zeg 50 plusser op zoek gaat naar kwaliteit, comfort en tijdloze trends.

Wat kun je er zoal vinden naast de bedden en meubels? Beddengoed dus ;), van o.a. Beddinghouse, Monique des Bouvrie en Essenza. Vloerkleden, kussens van o.a. KAAT Amsterdam, fake fur plaids van Essenza , kwaliteits badtextiel en nog veel meer. Je kunt het allemaal online bekijken en bestellen maar waarom niet deze kerstvakantie nog een tripje naar het mooie Groningen ondernemen? Vandaag en morgen zijn ze van 11.00 tot 17.00 uur open en de rest van de week (met uitzondering van de feestdagen natuurlijk ) altijd van 10.00 tot 18.00 uur. Ga lekker even struinen en probeer gerust alles uit. Neem je tijd, dat is ook een kwaliteitsproduct...tijd ;)....

sneeuwt het al?

note: als je gaat, doe je Tricia toch wel de hartelijke groetjes van me ?

Leave a Comment

Jeanette Renting zei

Oh wat ziet dit er mooi uit. En wat een goed idee om een mooi dekbedovertrek als sprei te gebruiken. Misschien neem ik je idee over. En je gehaakte deken zag ik op Instagram al voorbij komen, prachtig zo allemaal bij elkaar.
Een heel goed 2016 gewenst.

Bianca zei

Prachtige overtrek........
Van mij mag de sneeuw ook komen hoor......heerlijk, alles in het werkt gehuld. Ik wordt al blij als ik er aan denk.
Vandaag een heerlijke wandeling gemaakt met de hond. Geen winkels voor ons vandaag.
Nog fijne dagen.
Liefs Bianca xx