Flying by

donderdag 10 december 2015


.....and not just to say hi! :)

Er zijn een paar dingen die ik even met jullie wil delen. Ik hou het kort (yeah right) en stoom weer door want ik wil vandaag alles afhandelen voor het weekend. Morgen ben ik de hele dag aan de slag achter de schermen bij TEDxRoermond dus is er geen tijd meer om de week zoals gewoonlijk af te sluiten. Wat ik daar ga doen? Vorig jaar stond ik óp het podium maar dit jaar is me gevraagd de groep met (buitenlandse) bloggers aan te sturen. De afgelopen weken verzorgde ik ook al de diverse social media kanalen voor hen en morgen dus tijdens T-day zullen we verslag doen van alle Tedtalks die er voorbij zullen komen. Dat gebeurt in heel veel verschillende talen door een groep bloggers en ook de livestream zal er mede voor zorgen dat we wereldwijd bekeken en gevolgd kunnen worden. Een spannende en inspirerend dagje dus voor morgen. (note: twee van de speakers wil ik even aanhalen: Hanna Nijenhuis, het meisje dat na de gruwelijkheden een zeer boeiend gesprek met haar vader via Whatapp voerde en dat gesprek publiceerde en Tom van Oudenaarden. Tom is een biohacker.....(jullie reactie lijkt waarschijnlijk op de mijne ; ) ) en hij heeft iets heel bijzonders laten doen, hij heeft een little something extra zal ik maar zeggen. Op de website kun je er meer over lezen maar als je tijd hebt vrijdag moet je even komen kijken naar de livestream! )

Vandaag twee dingen voor jullie....de winnaar van de papieren zak met opdruk. De eigenaar van Photogeniki verzorgde zelf de verloting dus ik hoef alleen maar te melden dat Melissa Remeeus vanaf zeer binnenkort haar bolletjes garen netjes in de door haar gekozen zak kan opbergen! Gefeliciteerd Melissa, als je mij je adres mailt komt de zak z.s.m. naar je toe. Jij blij, vriend blij ;).
Cadeautje voor jou van Photogeniki.


Er zal zeer binnenkort nog één cadeautje voor iemand van jullie ingepakt gaan worden en dat is het partypakket waarmee je een hele feestelijke tafel kunt dekken. Je hebt nog een paar dagen om mee te doen.



Dan nog voor iedereen een leuke (mijn mening ;) ) tip om een hele mooie kerstdecoratie te maken. 


Ik kwam het tegen op de Instagramfeed van Deens.nl en deelde het al op mijn instagramaccount en wil het ook graag aan jullie laten zien. Het is eigenlijk een XL handdoekring. Al kunnen sjaals en dekens er ook leuk ingehangen worden. Tijdens kerst maak je met deze ring een hele leuke kerstkrans. Handig op te hangen ook. Na kerst gebruik je 'm gewoon weer zoals je wilt. Topidee toch?

Dus dat....fijne donderdag en een fijn weekend!

Leave a Comment

Bianca zei

Leuk idee van die krans.
Ga ik proberen te maken.
Fijn weekend
liefs Bianca xx