Dag Sinterklaas, hallo Kerst!

maandag 7 december 2015

Nederland bestaat in deze periode uit tweede delen geloof ik. Een deel wacht trouw tot de Sint zijn verjaardag heeft gevierd voordat ze aan de kerstvoorbereidingen beginnen en het andere deel heeft de boom al staan ....of is in elk geval druk doende 'm zo knap mogelijk te laten stralen dit jaar. Voor beide "clubs" heb ik nog wat leuks. Althans....voor één iemand dan he, niet voor de gansche club x2 :). Voor de mensen die er weer een lading speelgoed bij hebben gekregen van de Goedheiligman en zijn Pieten is dit een leuk item om  na het spelen alles weer keurig opgeborgen te krijgen bijvoorbeeld. Voor de kerstclub is het een origineel item om misschien dit jaar de boom eens in te zetten of om gevuld met cadeautjes(misschien heb je wat aan mijn tips gehad ;)) onder die boom te zetten.


Ik laat je er drie zien maar er zijn er vijf! Op de leuke website Photogeniki kun je ze allemaal bekijken. Als je nu denkt hee....wat een bekende naam...dat kan kloppen want van deze webshop liet ik je ook al eens de agenda zien in het lijstje met leukste agendas voor 2016. De papieren zakken zijn echt multifunctioneel. Ik denk dat elke leeftijd er wel wat mee kan, zelfs als je oma bent. Dan wil je zo'n zak voor als je kleinkind komt logeren/spelen toch? Pubers weten er ook wel raad mee......althans.....alles wat normaliter los rondslingert zou erin kunnen. Peuters en kleuters kunnen er hun speelgoed in kwijt en mensen zonder kinderen zouden 'm kunnen gebruiken voor : de kerstcadeautjes, het verzamelen van (steeds minder) plastic zakken, het opbergen van inpakpapier etc. Ik heb een soortgelijke papieren zak in mijn waskeuken staan. Daar verzamel ik "klein papier" in  zoals bijvoorbeeld kassabonnetjes, kleine doosjes, lege enveloppen etc. Die zak gaat dan gewoon achter in mijn auto mee naar het "oud papier" en daar kiep ik 'm om. Zak weer mee en klaar voor de volgende verzamelronde. Maar....genoeg tips...je weet er beslist zelf wel raad mee! Wil je kans maken op één van deze toffe papieren zakken met opdruk? Kies dan op de website de opdruk die jij het leukste vindt en laat het me hieronder weten. Wacht niet te lang want ik wil donderdag de winnaar bekend maken! :)

Note: je kunt alleen vandaag nog meedoen aan de aktie van de houten servetringen! De kortingscodes lopen nog tot de aangegeven datum.

Succes weer!

Leave a Comment

Unknown zei

Veel te gevaarlijk de advent kalander van jou! Alles is zo leuk, me vriend word nu al helemaal gek van me en het is pas 7 december. Waar hij ook gek van word is inderdaad een veel komend probleem onder swappers... Ons inpakpapier collectie! ;) Verschillende kleuren en stylen voor verschillende kleuren, nu in deze maand word het alleen maar uitgebreider met sinterklaas en kerst papier. De rollen staan nu nog los in een hoek en vallen regelmatig om. Deze zak is een mooie en stylisch verantwoorde manier om het op te bergen. En aangezien het op swaps, verjaardagen en feestdagen gaat zou ik de opdruk van "It's a special day" willen. :D

Anoniem zei

Wauwie... te gekke give away!!! ik dacht dat ik te oud was voor een adventskalender, maar dit bewijst maar weer dat er voor iedereen een adventskalender is!
Ik heb een uit de handgelopen haakhobby.... dus heel veeeeeel bolletjes wol zijn er te vinden in ons huis!
Nu gaan we verhuizen en moet t straks allemaal stylish opgeborgen worden, dus ik ga voor de zak met de enorme plus (dit natuurlijk om manlief te laten zien dat er altijd nog een bolletje wol bij kan)
Lfs Janneke

nienke gebbink zei

Wat een ontzettend leuke zakken. Ben al heel lang op zoek naar zoiets voor mijn steeds groter wordende verzameling van mooi inpakpapier. Er is niks leukers dan cadeautjes inpakken voor andere mensen. Elke dag is tenslotte wel een feestje waard! De zak met de pijlen zou heel leuk zijn om te winnen. Misschien dat ik hem zelfs wel weggeef als cadeau aan mijn moeder (die verzamelt ook allerlei inpakpapier en andere leuke doosjes etc). Ik ga heel hard duimen dat ik deze als cadeautje onder de kerstboom kan zetten.

Melissa Remeeus zei

Wauw, wat zijn die tof! Die met de arrows is toch wel mijn favoriet. Die zou een mooi plekje krijgen in de woonkamer, om al mijn bollen wol in te stoppen en komende haakprojectjes. Hoeft vriendlief ook zijn kant van de bank niet meer in te leveren, haha!

Wieke van der Zee zei

Die met de pijlen vind ik erg leuk! En wat een goed idee om de kerstboom erin te zetten! Ik zit altijd te hannesen om een tafelkleed om die verrekte emmer te krijgen

Anoniem zei

Yes i'm in! Ik ga voor paperbag arrow. Erg leuke voor mijn bolletjes wol

Emma zei

Wat een leuke! De zak met de plus zou heel mooi in mijn gang staan. Ben wel een beetje klaar met de berg wanten, sjaals en mutsen op de vloer...

Maartje zei

Ik vind ook degene met de pijlen het mooist! Ik zou m in de hal neerzetten voor alle rondslingerende handschoenen en mutsen!

lotte van Bodegom-Leutscher zei

Super leuke actie. De zak met & teken vind ik super leuk�� leuk om van alles en nog wat in op te bergen.

Marjan zei

Ooh wat een ontzettend leuke zakken, vooral die met ' It's a special day'. Mocht ik hem winnen dan zou ik er al mijn rondslingerende sjaals in opbergen!
Liefs
Marjan

Sanneke Heij zei

Ik vond jouw suggestie om het speelgoed van de kleinkinderen erin te doen top, tot ik me realiseerde dat dat met één kleinkind nog wel lukt, maar met nog eens drie onderweg, wordt deze te klein denk ik. Nu ben ik ook al een tijdje op zoek naar een opruimmogelijkheid voor mijn breiwerk. Ik vind de Arrow in dat geval de leukste.

SAS-je zei

De + is favoriet grafisch en simpel. Ideaal voor inpakpapier of een mooie plant.

Anoniem zei

Gepke zegt : It's a special day is mijn favoriet, als je elke dag zo kunt zien, ben je een gelukkig mens !!

anke zei

Ik ga toch echt voor: It's a special day. Ik heb op dit moment van die dagen dat het gewoon niet zo voelt. Een reminder aan mezelf dus: iedere dag heeft iets bijzonders.

vermeiren anja zei

Mijn favoriet It's a special day. Super Super .

Inge van Yperen zei

Wat een leuke artikelen schrijf je toch!

Ik doe ook graag mee voor zo'n leuke paperbag. Ik ga voor paperbag arrow!

LizeAnn zei

Wat een leuke giveaway. De paperbag met het huisje vind ik het leukst!

Mandy zei

De zak met het plusje is mijn favorietje. Ik zou er een grote mooie plant voor inkopen of mijn inpakpapierverzameling inzetten. Hmm kan nu al niet kiezen ;-) hij is gewoon zo veelzijdig.

It's me zei

It's a special day...voor jou vandaag voor ons straks na je weet wel.....liefs Ria x❤️

Petra zei

Ze zijn allemaal heel erg leuk en vooral ook heel handig, maar the special day heeft mijn.voorkeur. Hoe leuk zou het zijn er zomaar een te winnen. Cross my fingers groetjes Petra.