The day after....

zondag 6 december 2015

De dag nadat we massaal weer lekker hebben zitten snoepen, ons hebben vermaakt met huiselijke kneuterigheid, hebben gelachen om malle gedichten en lieve cadeautjes hebben uitgepakt.....



....gaan "we" hier gewoon door met cadeautjes weggeven! WE ja want die cadeautjes komen natuurlijk niet van mij, ik ben slechts doorgeefluik en boodschapper ;). De twee leuke shops van mijn online shoppingguide die jij aan je favorietenlijst kunt toevoegen, en de gulle gevers van al dit moois, zijn natuurlijk World of Wouda en Mahalolena. Heb je dit keer niet gewonnen dan niet getreurd, de shopdeuren van beide dames staan altijd voor je open ;). Ook loopt er nog een winaktie hier op mijn blog, staan er nog twee superfijne kortingscodes tot jullie beschikking én komt er ergens in de aankomende dagen nóg een leuke aktie aan!
De winnaar van de giftvoucher twv maar liefst 40 euro, vrij te besteden bij World of Wouda is Hilde Schumacher en de winnaar van de handgemaakte onderzetters van Mahalolena is Milou! Van harte gefeliciteerd dames, als jullie mij je emailadres doorgeven kunnen de dames contact met jullie opnemen voor afhandeling.

Gezellige zondag allemaal!

Leave a Comment

Milou zei

Gefeliciteerd Hilde!

Liefs,
Milou

Hilde Schumacher zei

Oooohhh wow! !!ik krijg het er helemaal warm van! !!dank dank dank xxxx

Unknown zei

Jij ook Milou!!! Wat een fijne day after-sinterklaas!!!

SAS-je zei

Gefeliciteerd winnaars!

vosgesparis zei

Mooi deze spiegels!