Goed begin!!!

woensdag 24 oktober 2012

Na het blogbericht van gisteren, kan ik jullie meedelen dat "we" al 20 deelnemers hebben voor onze jaarlijkse "blogland geeft in het rond"!

Er zitten ook mensen zonder blog bij(waar wáchten jullie nou toch op?;))....dat mag! Wel hoop ik dat die mensen tzt een foto en een berichtje willen mailen naar de afzender, of het op mijn blog willen laten plaatsen(mailen naar mij dus ;)) want het is zó leuk al die presentjes te zien, en het jouwe ook terug te zien bij de blije ontvanger! :).

Dus....mailen...naam, adres, BLOGADRES *kuch*, en dan nog een kleine toelichting. Het pakje(ENVELOP!;)) mag ook eerder verzonden worden als je dat beter uitkomt, maaaaar ONTVANGERS.......openen mag pas in de week van de 17e(december)...en natuurlijk...een blogje erover maken he! Zo geniet iedereen die NIET meedeed(waarom eigenlijk NIET?!?!?!?;P) ook mee van onze aktie!

past helaas niet door de brievenbus, maar doet me ZO denken aan mijn cadeautje twee jaar geleden! Ik kreeg van Tamara een sneeuwmanaankleedset!!! En iedereen die mij kent weet.....ik was BLIJ!!! want ik hartje sneeuw!!!(wie hoor ik zuchten???;)).

Zelf maken mag, maar hoeft niet, dus dames die NIET crea zijn...no sweat....kopen mag! :) 

Ik heb een aparte map in mn mailbox gemaakt(zag dat ik die van voorgaande jaren ook nog heb!!!) dus keep them coming!!!!

Liefs,
Lynda 

Leave a Comment

Mirjam zei

Hoi Lynda,
Noemen we het dit keer ook weer de 'grouphug'?
Leuk dat er al zo veel deelnemers zijn...
Fijne avond,
Lieve groet,
Mirjam

lia zei

Nou als die stoelhoes nou op helemaal niets uit zou lopen, kan ik heel veel kussens maken.

Nee, komt goed hoor!!!
Maar die sneeuw van jou, moet nog even wegblijven.

Liefs Lia

Marjan zei

De vorige keren was het leuk om mee te doen, dus dit jaar doe ik graag weer mee! Ik ga je zo even een mailtje sturen. Het is zo onderhand een echte traditie aan het worden, leuk!

Marjan

(mocht deze naam je onbekend voorkomen, vorheen poste ik altijd onder de naam Juul...)

Agnes zei

Zin aan!

lieve groet,
Agnes

It's me zei

Ja ja ja we weten het wel hoor juf Lynda...hihihihi.....komt goed maak je niet al te druk neem eens de tijd om even op mijn blog te komen bv...heb je al zolang niet gezien daar...kuch...wel alles een beetje bijhouden he??...ik ben er ook nog ...kuch...hahahahaha!!.....maar toch hou ik van je....nog steeds echt waar...!!....xxx