Shoptip!

maandag 22 oktober 2012

Op mijn "onderzetter" in een van de voorgaande posten....

kreeg ik veel reacties! Het lijkt een onderzetter, en daar kun je 'm ook zéker voor gebruiken maar het is een lange slinger met kralen aan een leren veter!
Deze kralenslingers zie je her en der en zijn leuk om me te stylen, je hangt 'm bijvoorbeeld nonchalant op je badkamer, of gaat 'm met kerst gebruiken om je kerstkaarten aan te hangen, over een houten laddertje dat je op je slaapkamer gebruikt als dressboy staat ie ook superleuk....enzo:).

Deze kralenslinger komt van Hart&8 ! één van de nieuwe items in haar shop die zowel milieuvriendelijk als stijlvol zijn! Kijk ook naar de nieuwe lijn "stop the water while using me" of neus al even rond tussen de nieuwe clutchen en armbandjes...ik zeg december(feestmaand) komt eraan.....je kunt nooit vroeg genoeg zijn met je cadeautjes uitzoeken! Leuk om te krijgen maar minstens net zo leuk om te géven!

I made mine.....:)(wensenlijstje!)


Liefs,
Lynda

Leave a Comment

Abacaxi & Hortelã zei

Ja die is gaaf!! En waar komt die leuke theepot vandaan dan? Want die vind ik ook wel stoer (ik heb alleen een BLOND exemplaar en een mega-klassieke, dus...)
Beetje lekker opgestart vandaag??
XX

Mirjam zei

Hoi Lynda,
Hij is en blijft heel leuk, al dacht ik ook dat het alleen maar een onderzetten was...
Ik wens je een heel fijne avond,
Lieve groet,
Mirjam

Petra zei

Wat een leuk ding!

lia zei

Ok, hup allemaal naar Hart&8.

The Pinkhouseladies zei

Wat leuk! had ik nou al mijn kralen die ik vroeger om mijn nek had maar gehouden, had ik er zelf zo'n lange van kunnen maken!

Groetjes

Unknown zei

ah gaaf, lijkt op de kralenlijn van oude zeilschepen waarmee het zeil langs de mast omhoog gaat!