Waarom?

dinsdag 30 oktober 2012

Waarom we de "groepsknuffel" weer doen?

* omdat het LEUK is, geven....
* geven is natuurlijk niet per definitie iets TASTBAARS geven...een ding...iets dat je uit kunt pakken, maar in dit geval dus wel, al staat het symbool voor het GEVEN van een beetje extra aandacht, zelfs aan iemand die je misschien hiervoor nog nooit eerder hebt gesproken.

Een blogjaar zit bómmetjevol leuke blogjes, maar zo nu en dan komen er ook wel hartebrekers bij hoor....mensen die ziek zijn, mensen die zelfs overlijden, maar de andere aan de andere kant ook mensen die gaan trouwen, een kindje krijgen etc.
Soms weet je gewoon niet wat te zeggen en ga je "gewoon"door met waar je mee bezig was...bloggen...en dan lijken het nietszeggende blogjes...over de herfst, over je interieur, over je huisdier over.....over wat er op dat moment volgens jou te delen is! En toch weet ik zeker dat er achter elke blog, groot of klein iemand zit die het hart op de juiste plaats heeft, de wereld graag mooier maakt(met verhalen, met bloemen, met mooie interieurs.....)
Onmogelijk natuurlijk om eenieder evenveel aandacht te geven en dat hoeft ook niet, het ene spreekt je meer aan dan het andere en reageren om het reageren draagt niks bij als je het mij vraagt. Maar respect hebben we toch voor elke blogger? En dáarom dus die groepsknuffel!(kon ik dat korter zeggen??)

* ik nog altijd van mening ben dat je LIEF moet zijn voor elkaar.HA!
* omdat er nog steeds mensen zijn die her érg leuk vinden om mee te doen....RAPPPPAPAAAAPPAAAAA....de teller staat inmiddels op 40!!!!
*blij*

Zó leuk, welgeteld één meneer doet mee! Verder is het een zéér gemeleerd gezelschap en ga ik mn best doen om leuke combinaties te maken.
Wil ik nog even vermelden....ga er NIET automatisch vanuit dat als jij bijvoorbeeld "Truusje" hebt gekregen van mij, dat zij dan ook voor jóu aan de slag moet..neeeeeee.......totale verrassing....DAT is wat we willen...toch???
Anyway....nog twee dagen om je aan te melden, met of zonder blog, binnen- of buitenland, man of vrouw, voel je vrij mee te doen!

Mail me op lyndahovens@home.nl

Lang genoeg? Lang genoeg!

Liefs,
Lynda 

Leave a Comment

Abacaxi & Hortelã zei

Thumbs up!!
X

Anna Marie zei

We zijn benieuwd. Als die ene meneer nu maar geen roze tutu krijgt ;)

Lisanne van de Klift zei

Wat heb je een heerlijke gezellige sfeerplaatjes op je blog verzameld! Ik heb gewoon zin om onder een kleedje op de bank te kruipen!

Liefs Lisanne

Huys 50 zei

ZO...een heel verhaal maar het zo is het maar net !!
Heb me niet aangemeld maar vind het allemaal wel harstikke leuk hoor dat wel.
Voor iedereen iets leuks of een lief gebaar,altijd fijn.
Weer een superleuke aktie Lynda.

Groetjes
Dicky Marie

Jolanda zei

wat een mooie post, ik kan me hier helemaal in vinden....en wat een leuke roze bekers!!! Lieve groet

MARTINE'S BLOG zei

Mooie woorden want zo is het maar net. De ene blogger is niets meer of minder dan de andere. We doen het allemaal op onze wijze en stijl en daarom juist zo leuk! Enne ik doe mee maar dat wist je al. Groetjes martine

Mirjam zei

Hoi Lynda,
Ja waarom, voor mij maar één antwoord; omdat het zo ontzettend leuk is. Leuk om een cadeautje te krijgen maar ook heel leuk om iets geven... En heel spannend dat we nog niet weten aan wie...
Ik blijf het een prachtig plan vinden, zo heerlijk 'samen' en daar mag best wel even de nadruk op...
Nou, je wist al dat ik mee doe toch?
Ik wens je een heel fijne dag vandaag,
Lieve groet,
Mirjam

Carla zei

Waarom???
Nou gewoon...Daarom!!!

Nee hoor meis...ik vind het initiatief weer geweldig...het is leuk om voor een ander met zorg een kadootje uit te zoeken (gemaakt of gekocht...maakt niks uit!!)
En ook leuk te zien wat een ander voor jou voor moeite gedaan heeft.
Net even dat beetje aandacht voor elkaar wat we tegenwoordig in het dagelijkse leven een beetje missen, in deze cultuur van allen voor 1 en God voor ons allen.
Top idee weer meissie!!

liefs Carla.

biankie zei

Wat een leuke blog heb jij, ik heb me gelijk als volger aangemeld, misschien vind je het ook leuk om mij te volgen mylovelypinkhome.blogspot.com.

groetjes
Bianca

Wunderkammer zei

Hallo Lynda, danke für deinen netten Kommentar in unserem Blog, viele Grüsse Jürgen