Het huis op de Terp...

donderdag 4 oktober 2012

Van een echtpaar met twee dochters, het onbreken van water, taxidiensten voor diezelfde dochters en het opgebruiken van 1 doos tissues per dag.

Maar ja, wie zit daar nou op te wachten he, dat wij geen water hadden op het moment dat meisje 1 PER SE in de douche wilde, dat meisje 2 een sanitaire stop maakte, dat ondergetekende klaar was voor een tweede sopje voor de afwas en de kat spuugde op de trap...de enige plaats waar nog tapijt ligt....dat het water zich allemaal bevond in het centrum van ons durp....midden op straat....dat daar gewoon kinders doorheen fietsten...ons water....waar puubster NU onder wilde gaan staan want hee...het is toch BELACHELIJK als er geen water is als ZIJ wil gaan douchen, wees eerlijk....dat verzin je niet! 
Dat ik het voorstel op Facebook kreeg mn kat in de stortbak te duwen, paar keer doorhalen en klaar....maar eenieder die een kat heeft weet...dat als 'm spuugt....hij niet viesch wordt....wel mn trap....met tapijt.
Dat Meisje 1(die MOEST douchen ja) ook ineens ENORME dorst kreeg....zag zich al dood gaan van uitdroging...hm hm....zo'n dag dus.
Maar geen vrees, na een dik uur was daar weer het goddelijke vocht en kon ik verder met de afwas, het braaksel van het tapijt krabben en kon meisje 1 dan toch douchen....JOEHOE....meisje 1???? Je kunt douchen....meisje 1??? 
Meisje 1: Jaaaaahaaaa ik hoor je wel hoor...er is water...fijn, ik ga ZOHOOOOOO!

Zal ik die andere dingen gewoon overslaan???


Lever ik alleen nog even HET bewijs...de (oker)gele schoenen....ik zag, paste aan en werd eigenaar. Easy as that ! Ik hou zo van simpele zaken ;)
O en als je dan denkt...uhm...wat klopte er dan niet....simpel...een Lynda is niet zo van het geel....dus.....simpel toch? *grijnst*

Liefs,
Lynda
 

 
 

Leave a Comment

Anoniem zei

En nu nog een okergele tas erbij ;) hahaha

Anna Marie zei

Haha! Ik zat op dit verhaal te wachten, want als jij hem niet zou plaatsen zou ik een verhaal over jullie schrijven. Goed gedaan Lynda! Enne mooi geel is niet lelijk. (Schijnt het)
Anna Marie.

Anoniem zei

hahaha, hoe herkenbaar allemaal.

Zo, leuk je laarsjes/schoenen.

Groetjes Pieternel

Elisabeth zei

Nou uhh ze zijn niet lelijk hoor ,eigenlijk vind ik ze best wel leuk.Degene die het advies gaf om de kat in de stortbak te duwen moet er zelf met zijn/haar kop maar in geduwd worden en het liefst een minuut of TIG!!!
Liefs Elisabeth

lia zei

Oh, ik weet hoe het voelt. Wij hadden vorige week geen stroom.... Had net alles klaar staan voor een ovenschotel. Balen....
De schoenen zijn heel leuk.... lopen ze goed?

Liefs Lia

Petra zei

Dan had ik het goed !!!:):):)

Liefs Petra

Alie zei

Nou, jij hebt wel een topdag gehad zeg hahaha. Al verzon je het, dan kwam je er niet op. Groetjes Alie

Nicole Claudia zei

Hahaha, wat een dag zeg, hahaha, maar wel met mooie (oker)gele laarsjes!!

Super toch!!

Groetjes, Collie

It's me zei

Las het al op fb.....wat een toestand...en die laarsje....hmmm...ik weet niet hoor.....liefs van mij...xxx...

MARTINE'S BLOG zei

Zo leuk en herkenbaar zelf puberzoon en puberdochter. Leek wel of dit in ons huis gebeurde... Ik hoor het ze bijna zeggen. Bedankt voor je verhaal. Oja ik heb een gele tas. Al drie jaar en nog leuk!

Mirjam zei

Hoi Lynda,
Wat heb je dit weer leuk beschreven, maar in het echt zal het waterloze wel even minder leuk zijn geweest...
Leuk hoor jouw schoenen, hoop dat ze heerlijk zitten...
Fijne dag vandaag,
Lieve groet,
Mirjam

Kom Achterom zei

Staat ze nog te douchen!en die schoenen waaah kun je daar op lopen?
Petje af hoor! en oker nog wel nog een overwinning!! hahaha
fijn weekend
Yolanda

Alma zei

Ach het waterprobleem. Gebeurt hier minstens twee keer per jaar en geloof me, het komt ALTIJD ongelegen:-) Heb het een keer gehad dat ik met ingezeept hoofd onder de douche stond terwijl ik op een fair moest staan. Dus ook geen tijd om "het later wel even uit te spoelen" Dus afdrogen en "wetlook" NIET FIJN!!

Hadden ze de schoenen niet in roze???
Groetjes Alma

Petra zei

Als hier iets uitvalt denk ik altijd 'hoe doen ze dat in die arme landen'
Kan ook koken op gas én inductie, heb verwarming én openhaard. Verder heb ik van alles té veel want je weet maar nooit hè? Zuuuchtt..

Fijn weekend!

Corine(THUIS) zei

Bijna hilarisch!!