Echt niet!!!!

vrijdag 28 december 2012

de vraag van de "grote Baas" tijdens een skypecall aan m'n Lief of hij niet in de USA wilde komen werken, of in Shanghai lachen we weg na het zien van deze foto's die ik gisteren maakte in onze Hoofdstad Amsterdam......toch?






 Zie je het voor je? Dutchie goes USA? Om over Shanghai (met alle mensen in maat xxxs) nog maar te zwijgen! Geloof niet dat ik dat zou kunnen! Uitdaging voor menigeen, maar niet voor mij, nu niet meer althans ;)!

Liefs
Lynda 

Leave a Comment

Abacaxi & Hortelã zei

Weet je dat wel héél zeker????

Marit zei

Ik begrijp je! Hoewel USA, wel leuk voor tijdelijk lijkt me...

Home and Lifestyle zei

Jij en uitdagingen vind ik op zich wel een goede combinatie, maar dit brengt natuurlijk wel het een en ander met zich mee, ook voor de kids. Misschien nog een extra nachtje er over slapen...;)!

Fijn weekend! Lieve groet, Ingrid

Huys 50 zei

Huhhh ?? neejohnietdoenhoor !!!
Heimwee...ohh echt wel ;-)

liefsssss
Dicky Marie

Anoniem zei

Oh wat een aanbod Lynda! Daar zou ik maar menig nachtje over slapen. Ons eigen landje is natuurlijk wel lekker knus.Is het een grote promotie voor je man?
Heel veel sterkte bij het denken!

Lieve groet,
Gerry

Jolanda zei

Ik zou er nog eens over nadenken...Amsterdam ligt er over een paar jaar ook nog wel:) Lieve groet

Carla zei

Vraag ff aan die baas van je lief of hij niet lekker in zijn bovenkamer geworden is.
Onze lyn weg halen....is hij besodemieterd!!!!...echnie!!!!

Of je moet het heul leuk vinden en beloven van daaruit ons op de hoogte te houden!!!!

Fijn weekend...liefs Carla

Stephanie Koster zei

Hoe denkt je man er eigenlijk over Lynda? ik heb altijd gezegd zo mee te gaan als zich de kans voor doet. Limbimburg is toch ook een beetje buitenland #haha ... grapje! Maar goed, ik snap jou ook wel hoor. Voor de kinderen ook een hele stap.
Hou ons op de hoogte! Fijne jaarwisseling van de week. X Stephanie

Ben zei

Ik zou het mijn kinderen eerst vragen.
Het is voor hun een grotere stap dan voor jou en je lief.
Volgens mij zitten ze in de puberleeftijd en dan is de een helemaaal bezig met vriendjes en netwerken en zou je ze helemaal ongelukkig maken met zo'n onderneming en de ander zou nog liever vandaag dan morgen een wereldreis willen maken.
Praat er met zijn allen over en als er voldoende betaald wordt kan je na een paar jaar weer in Nederland verder gaan met een ( waarschijnlijk ) prachtige ervaring in de rugzak. Voor je contacten in Nederland kun je tegenwoordig met FB en Skype e.d. heel goed uit de voeten.

Succes met jullie keuze, x Ben

Anna Marie zei

Wel!!!! Een jaartje Lynda goes USA en daarna een jaartje Lynda en de avonturen in lilli putter land. En dan houd je ons wekelijks op de hoogte van je belevenissen!!!!! Go Lynda go!!!!

Mirjam zei

Hoi Lynda,
Ja, lekker weglachen natuurlijk, maar als dat een serieus voorstel van zijn baas is zou ik er toch maar heel goed over nadenken. Zelf zou ik het absoluut niet willen, een jaar of langer zo ver bij mijn meiden vandaan... Ik zou het ook weglachen....
Ik wens je voor nu een heel fijn weekend, een fantastische jaarwisseling en een geweldig 2013!
Lieve groet,
Mirjam

Daydream Living zei

Ik kan je dit zeggen, uit eigen ervaringen, het is echt geweldig om naar het buitenland te gaan, maar als moeders niet blij is.....
Is niemand dus blij, volg je hart maar ik heb het gedaan, al tien jaar ondertussen en ik ben erg blij dat we het hebben gedaan, en nog steeds doen!
Ben benieuwd!
Maureen xx

What's in a day zei

Ah wat een dilemma, of juist niet?????de ervaring moet geweldig zijn...maar of het echt leuk is...een familielid van ons is na 5 jaar terug uit de USA..hij blij, ouders blij, zij niet....ach ja ieder voelt zich er happy of niet bij..to be or not to be..thats the question:)

Liefs,
♥Eefie

Corine(THUIS) zei

Was een grapje van the boss denk ik? Of zat er een serieuze ondertoon in?
Dan IS het een kans, de vraag is of jullie hem willen grijpen ;)