Olievlek...

zaterdag 22 december 2012

Hapjieuw! Ik heb alle namen natuurlijk voorbij zien komen tijdens de aanloop naar de Blogknuffel, maar nu ik overal alles lees en zie, het waren er toch wel véél!!! ZO leuk! En weer zoveel aandacht besteed aan het personaliseren van de cadeautjes.....erg attent! Ook grappig om te zien dat er mensen via-via zich afvragen wat dat toch is die Blogknuffel en uiteindelijk hier terecht en komen en NU al aangeven dat ze volgend jaar óók mee willen doen! Welkom allemaal!

 Omdat alles per post gaat, kan er hier en daar een hapering in "aanvoer"zijn, nog niet iedereen heeft zijn/haar knuffel mogen ontvangen heb ik begrepen! Ik heb her en der wat mailtjes verstuurd dus ik hóóp dat alles toch nog voor kerst de bestemming bereikt! Ik duim ervoor dat we maandag de ontbrekende Blogknuffels kunnen bewonderen! 
Ik weet niet of ik alles al gezien heb maar weet dat ik het zó bijzonder vind dat jullie toch maar elke keer weer instappen en meedoen!

Misschien is het leuk om even te vermelden......er was weer zo'n momentje...*pling*, dat ik bedacht dat we best wat voor het Glazen Huis (Serious Request) konden doen, dus een spontane last minute veiling op touw gezet: HEEEL veel leuke en genereuze donaties mogen ontvangen en veel mooie items hebben inmiddels een nieuwe eigenaar! In de veilingweek(die gisteren om 10 uur sloot zodat we nog al het geld bijelkaar kunnen krijgen en het maandag kunnen storten) hebben met z'n allen 415 euro opgehaald voor het Rode Kruis!!! Dat zijn toch maar mooi 27,5 kraampakket voor een a.s. moeder! Of 276,6(?;)) kindjes die ze kunnen inenten!  Social media is zo gek nog niet!;)
Maandag plaatje aanvragen, donatie doen en met een goed gevoel de kerstdagen inschuifelen!

Iedereen die meedeed....aan Blogknuffel of/en Serious Request aktie....DANK! Geen leuk resultaat zonder jullie!!!!

Liefs,
Lynda 

Leave a Comment

Lisanne van de Klift zei

Wat ben jij toch goed bezig!!! SUPER!

Liefs Lisanne

Anoniem zei

Hallo Lynda,
Ik zag je wel eens blogland, maar nu heb ik dankzij de kerstknuffels je site ontdekt en ben volger bij geworden.
Ik heb ervan genoten.
En je inzet voor het Glazen Huis: geweldig!
Ik wens je hele mooie dagen.

Lieve groet,
Gerry
Merel-Viool

lia zei

Super Lynda!!!!

Anita zei

Waar je de energie vandaan haalt !!!!! ;-)
RESPECT met hoofdletters X

Carla zei

Ja die knuffel heeft wat te weeg gebracht hoor!!
Ik heb hem gistermiddag laat ontvangen....en uitgepakt...leuk hoor!!
Ik wacht even op dagicht om er mooie foto's van te maken...maar het lijkt hier nog steeds wel nacht....zit nog met het licht aan...het komt met bakken de lucht uit!!
Mooi bedrag hebben jullie bij elkaar gekregen hoor!!
Top weer!!

fijne dagen meisje...liefs Carla.

Home and Lifestyle zei

Super van je Lynda, ook het bij elkaar verzamelde bedrag is wat initiatief betreft op jouw conto toe te schrijven!

Fijne en sfeervolle kerstdagen gewenst, hier worden de ballonnen van het feestje door de wind om en om de lucht in geblazen. Dat wordt een kleurrijke straat vandaag haha!

Lieve groet, Ingrid

What's in a day zei

Weer helemaal goed..waar haal je de puf vandaan???? Chapeau hoor!!!
Ennne, mijn knuffel is inmiddels hier beland...met dank!!


Een lieve groet,
♥Eefie

Marit zei

Goed bezig Lynda, wat heb jij goede ideeën, maar het mooiste is dat je ze ook uitvoert! Fijne dagen!

Bianca zei

Hoi Lynda,

ik schreef het laatst al, zo'n leuke actie 'de knuffelpost'. En ik vond het erg leuk om met mijn inspirational mokken een bijdrage te leveren aan de Serious Request-veiling. En ook nog de hoogste bieder was van het &-teken. *happy*

Ik wens je hele fijne feestdagen. Geniet ervan! Je hebt het verdiend.

Liefs Bianca
http://atmicasa.blogspot.com

Esther zei

Hallo Lynda,
Ook ik ben nieuwe volger van je, als gevolg van de knuffelactie. Wat een leuk initiatief. En ook mooi dat je je zo inzet voor Serious Request. Ik kijk uit naar je 'gewone' posts. Leuk blog.
Fijne feestdagen!
Groetjes
Esther

Blomkje en Wenje zei

Wat lief, Lynda en wat heb je een GROOT hart. Heel veel mensen kunnen hier een voorbeeld aan nemen. Ik vond het ontzettend leuk om mee te doen aan de kerstknuffel en doe volgend jaar uiteraard weer mee! Ik wens jou en je familie hele fijne kerstdagen.

Groetjes, Pietrik

Judith zei

Ik zag al op meerdere blogs de kerstknuffel voorbij komen en wou nu toch eens een kijkje gaan nemen bij de initiatiefneemster. Wat een leuk initiatief zeg!! Ik heb even rondgekeken op je blog. Wat gezellig allemaal! Ik kom vaker een kijkje nemen en heb me aangemeld als volger.

Fijne feestdagen!

Groetjes Judith

MARTINE'S BLOG zei

Hele goeie acties, wat een energie heb jij, knap gedaan!
Fijne feestdagen en geniet van je gezin!
liefs, Martine.