SNOW?

donderdag 6 december 2012

geen vlók gezien vandaag!! Stralende zon en strakblauwe lucht...
 
Als je dan gek bent op sneeuw...net als ik, en je woont in Limburg...net als ik, en je ziet vanuit GANSCH het land foto's van DE sneeuw komen...net als ik, kan ik me voorstellen dat je ongeduldig wordt....net als ik!!!
En dan maak je....net als ik...gewoon je éigen sneeuw!!! HA! DUS! Sneeuw....binnen...zo láng als ik wil! HOOR! ;)

HoHoHo...I máde snow!

Liefs,
Lynda 

Leave a Comment

Huys 50 zei

Heee Lynda, komt eraan hé die sneeuw en het meeste gaat vallen in...........?????? Grubbenvorst, whaaaaaaahaha je kunt de deur niet meer uit morgen !!!
Nee, jaaa echt hé !! het meeste gaat in het zuiden vallen, nog effe wachten dus !!! komt eraan..

Grtsssssss
Dicky Marie

Unknown zei

Hopelijk morgen niet ingesneeuwd, anders niet zeuren hoor ;0)

Goed weekend!!

It's me zei

Van mij mag het morgen allemaal bij jouw vallen....grrrr wat een sneeuw hier !!!....niksannnnn!!....liefs van mij...xxx..

Agnes zei

Volgens mij ga jij op je wenken bedient worden Lynda.:) Hier lag vandaag een paar centimeter. Moest met de auto nog een eindje rijden en daar vond ik dus helemaal niets aan. Verraderlijk glad. Morgen is iedereen lekker vrij en daar ben ik heel blij om! Gaan we gewoon lekker met de benenwagen door de sneeuw. Dat is dan wel weer genieten. Ik ben heel benieuwd naar je berichtje morgen:)
Lieve groet,
Agnes

Bibje zei

Zo is dat...ik denk dat ik jouw voorbeeld maar moet volgen, want wat hier viel was geen sneeuw maar hagel en dan ook nog eens zo'n piepbeetje dat het nu alweer weg is....maaaaarrrrr de zon was heerlijk, dat moet even gezegd worden!

Esther zei

Ja, heerlijk de sneeuw.Ik geniet er achter het raam ook van, zelfs eigenlijk voor er doorheen te moeiten is nog spannend. Vrijdag komt het ( als de weermannen/vrouwen het tenminste goed hebben ) allemaal goed. Zeker 10 cm sneeuw bij ons in Limburg !!
Groetjes',
Esther

natuurlijk groen en doen zei

Ook ik moest zelf sneeuw maken ,want ook hier nog geen vlok.
Maar de instant sneeuw is wel een leuk alternatief.
Maar we duimen dat we morgen tot onze knieen in de echte sneeuw staan.

groetjes Bep

omaria zei

genoeg sneeuw nu ????

Carla zei

Heb begrepen dat je eens vervuld is,ben je al lekker buiten geweest???

Fijn weekend meis...liefs Carla

Fuchsiaantje zei

Nou ik vind je foto`s heel mooi en natuurlijker dan in een pot. Maar wel leuk om te zien dat het zo ook kan. trouwens jij kan goed de dingen weergeven,en het staat ook vrolijk. Lieve groetjes, Riet.
p.s. kom je ook een keertje bij mij kijken?