Help helpen? Koop wat leuks!

zaterdag 15 december 2012

Ik heb even getwijfeld of ik het hier moest delen, want er kan natuurlijk sprake zijn van een overkill, maar omdat het NIET voor mezelf is maar voor het Goede Doel (Serious Request van 3fm) doe ik het tóch!

Let's hear it for the babies is het motto dit jaar en wij proberen ons steentje bij te dragen. Hoe? We vragen niet (alleen) gewoon om geld, we hebben donaties van alle kanten gekregen die we mogen veilen voor dit mooie doel van het Rode Kruis ism 3FM.
Welke artikelen dit zijn kun je nu al zien op Inspiratie voor je Interieur 
op ShowHome.nl  en later dit weekend ook op Mrs.Darcy.

Er is vanalles om op te bieden, ik noem er even een paar:
drie kunstwerken, setjes kunstkaarten, een leren notitieboek, een tabletcover van wolvilt, een sieradenset speciaal voor deze aktie gemaakt, een kussen met afbeelding van een uil, een woonboek van Jeanne D'arc Living, een tas, cupcakes een supergave kalender, een Jeanne D'arc agenda 2013....enzo :)

Dus dit is een WIN-WIN aktie...jij koopt wat leuks voor jezelf of je huis(of een ander) én je steunt dit goede doel!



 Maaaaaaaar....je HOEFT niet per sé iets te kopen, je mag ook "gewoon" een bedrag storten! Let me know! Oke......ALSJEBLIEFT? :)

Ik stort me op de Kerstboom van Huize H, een verhaal op zichlees je HIER

Heb een SUPERweekend!
Liefs,
Lynda 

Leave a Comment

G-STYLE zei

Hoi Lunda,

Je vroeg laatst hoe het met me ging,.... Ik kan inmiddels zeggen dat het weer goed met me gaat hoor . Na even pas op de plaats geeft het weer lucht , af en toe moet je jezelf dat toestaan he ...

Alles met jou ook goed ? Druk als altijd maar met leuke en goede dingen .

Alleen die kerstboom he , ik wilde ook altijd twee kleine boompjes maar inmiddels al jaren geleden overstag gegaan . Wel koop ik hem zonder net zodat hij zich thuis niet ontpopt tot een mega groot monster ....

Heb met plezier je relaas op show home gelezen en wens je veel succes met DE boom .

Lieve groet van Gea

Miranda zei

Hoiii, jeetje ik kom er dus net achter dat ik nog helemaal geen volger ben van je blog, dat slaat natuurlijk helemaal nergens op!! ....bij deze dan ;)

XOXO

Magia da Inês zei

★ ♫♫

Passei para uma visitinha.
Bom fim de semana!
Beijinhos.
Brasil

❊..(
✿.(,)
❊|::::|.☆¸.¤ª“˜¨
✿|::::|)/¸.¤ª“˜¨˜“¨
❊|::¸.¤ª“˜¨¨˜“¨
✿%¤ª“˜¨¨☆☆☆☆
❊#ª“˜¨ ☆☆☆☆☆