bundles of joy

zaterdag 7 februari 2015

We hebben morgen een etentje met alle collega's van J. Alle gezinnen zijn uitgenodigd door zijn baas. Nou zal je het niet verbazen dat onze meiden vriendelijk(ahum) bedankten voor de uitnodiging maar wij gaan dus. Zoals het heurt(volgens ons) nemen we natuurlijk een aardigheidje mee. Omdat we de mensen niet kennen (ja J kent zijn baas wel maar wat weet je dan?) kwamen we niet verder dan een bosje bloemen, met bijpassende vaas natuurlijk ;).



Ik heb tegen J gezegd dat hij het maar moet geven omdat ik niet zeker ben of ik het wel los wil laten ;).

Maar ik mag niet klagen, mijn vazen zijn rijkelijk gevuld. Afgelopen donderdagavond mocht ik een boeket via Bloomon ontvangen. Ik schreef daar al een stukje over en wil jullie daar graag nog even op wijzen. In het kort: je neemt een bloemenabonnement. Je kiest zelf hoe groot, hoe vaak en je kunt pauzeren en stoppen wanneer je wilt. Prachtige originele boeketten met superverse bloemen, een feestje om te ontvangen. Bij elk boeket een leuke kaart met daarop de bloemen met hun naam en gewenste verzorging. Weet zeker dat jullie dat ook leuk vinden. (ook leuk om een abonnement cadeau te geven aan iemand)

bloemen bezorgen


Dus, gelukkig heb ik de foto nog want bovenstaand boeketje gaat morgen mee.....*zucht*

                                               Fijn weekend!




Leave a Comment

amy zei

wow prachtig boeket
was het uitje net zo leuk ?
Hoe is het met je ?tijd geleden he?
lieve groet Amy

Mirjam zei

Heel mooi boeket Lynda. Geniet lekker van je etentje...
Ik wens je een heerlijk weekend,
Liefs,
Mirjam

Elisabeth zei

Hoi Lynda
Wat leuk dat je weer even bij mij langskwam .Is dat het boeket voor de gastvrouw? nou dat zou ik ook met moeite loslaten hoor ,echt prachtig .Ik hoop dat het etentje erg gezellig zal zijn
Elisabeth

Des guirlandes zei

Wow, ik houd erg van dit soort romantische kleurrijke boeketten. Alleen zo'n plastic 'netje' erom om weg te geven. Dat weiger ik bij de bloemist. Dat is iets wat ik niet begrijp. Gewoon bruin papier vind ik dan eerlijk gezegd mooier.
Fijne zondag,
Barry

lia zei

Dat is echt een pracht exemplaar....
Je krijgt een lentegevoel van dat boeket.

Ga eens even kijken op je link.
Fijn weekend.

It's me zei

Tja...je kan ons ook ons bellen hoor wij sturen het ook naar je op ...net als alle andere bloemisten in. Nederland...groetjessss Ria ...x!

Esther zei

Schattig boeketje. Mooie kleuren! Daar kun je wel mee aan komen.

Anneke zei

Wat een mooi boeket . Enne is het etentje gezellig geweest?
Liefs Anneke

Indruk zei

Mooi boeket! Pascale x