Inspiratie op youtube

dinsdag 10 februari 2015

Zoals jullie eerder hebben kunnen lezen zal er dit jaar weer een Blogswap zijn(inschrijven daarvoor kan alleen vandaag nog!). Ongetwijfels weten jullie inmiddels wel hoe dat in zijn werk gaat. Lekker creatief bezig zijn voor een ander. Dat kan natuurlijk vanalles zijn wat je zou willen/kunnen maken en misschien hebben de bloggers die zich opgegeven hebben al een idee wat ze gaan doen. Voor wie nog geen idee heeft, ik wil je even op twee dingen wijzen. Het eerste is een verwijzing naar inspiratie op youtube



Een reeks hele duidelijke, relatief eenvoudige maar superleuke inspiratiefilmpjes van een woonblogger van ShowHome.nl. Je kunt je aanmelden op dat kanaal zodat je geen filmpje hoeft te missen, ze worden bijna wekelijks geüpload.

Het tweede is een inspiratieboard op Pinterest. Daarop worden door diverse instaswappers leuke ideetjes gepind waar je misschien wel door geïnspireerd raakt.



Ik hoop dat je er wat mee kunt! En vergeet je niet vandaag nog aan te melden als je mee wilt doen!

Leave a Comment

Verie - vvestywo.blogspot.com zei

Wat een leuk filmpje, `k ga zeker eens zo`n kussenhoesje stempelen, leuk idee ook om zo zelf een stempel te maken. Ik ben benieuwd of er veel aanmeldingen zijn, Lynda!

Lieve-Groetjes,
Verie

Corine(THUIS) zei

Ik heb nog geen swapadres gekregen, klopt dat?