Zomerdromen

woensdag 25 februari 2015

Je moet een titel altijd kort houden hè, kort en pakkend. Zomerdromen dus maar eigenlijk......eigenlijk zou het iets moeten zijn als : zomerdromen over lekker buiten zitten en eten maar van die dingen die ook al in de lente kunnen...als het regent. :D Dus.

Zomerdromen *engelengezicht*

Ken je Etsy? Etsy is een platform waar creatievelingen hun waar aan de man proberen te brengen. Dat is een héél breed aanbod, geloof me. Aanbieders van over de hele wereld met unieke en handgemaakte items, vintage artikelen en crafting materialen. Als je tijd over hebt moet je er maar eens gaan neuzen(be warned...ik zei tijd óver ;)).

Daar op Etsy zat ik ineens in Korea bij de shop Bonita Fabric. Stofjes dus.....heul veel stofjes! Stofjes met kinderprints, fruitprints, stipjes, dieren, bloemenprint etc. Waar ik je even op wil wijzen is op het waterproof stof en het gelamineerde stof. Stof voor buiten dus! Stof voor een gezellig tafelkleed op de tuintafel, stof voor en afneembaar tafelkleed(dat ook binnen heel handig kan zijn). Van dat gelamineerde stof kun je ook leuke tassen maken! Zwemtas voor uk of een Hollands weer proof shopper.....anything. Leuk? Superleuk!

alleen dat kiezen.......







4 foto's ter illustratie, ik had er natuurlijk veel meer kunnen laten zien maar als je dan toch zelf gaat kijken.....


Laat maar komen, die zomerdromen.



Leave a Comment

Rensina Steursma zei

Wat handig zeg!
En superleuke printjes ook, succes met kiezen!
Ben benieuwd welke je neemt ;)
Liefs, Rensina

Ingrid Orens zei

Op die website ga ik ook eens even neuzen !

Mirjam zei

Ja, daar kan ik het voordeel ook wel van inzien, zeker als het om kussens en kleedjes voor buiten gaat...
En heel mooie dessins...
Fijne avond,
Liefs,
Mirjam