dingen-dinsdag

dinsdag 24 februari 2015

Krokusvakantie voorbij( de helft gaat eigenlijk zomaar voorbij omdat het in deze regionen carnaval is....daar ben ik geen liefhebber van ;)), de meiden weer naar school en alweer 1001 dingen die tegelijk komen. Zou ik dat aantrekken denk je of plan ik gewoon uiterst beroerd? ;).

Een paar "dingen" die nu aan de orde zijn:

ik vertelde de vorige keer dat we gaan schilderen, de muren worden na meer dan tien jaar donkergrijs te zijn geweest gedeeltelijk (een) wit(tint) en gedeeltelijk olijfgroen. Dat ik dus al een plaid in huis heb voordat de deksel ook maar van de latex af is zal jullie niks verbazen....zo zijn jullie ook! (toch?)


plaid van onze vrienden van H&M
De blogswap is al gestart en als het goed is zijn alle deelnemende swappers al druk doende om de persoon behorende bij het adres dat ze van mij kregen een beetje te bespieden. Uit te vogelen wat zij leuk zal vinden. De instaswap is nog niet begonnen, de website is nog niet helemaal af maar man wat staan we te trappelen met z'n allen. Er is dan ook al wel beweging op het Instaswap Hoofdkantoor ;)


Elk zichzelf respecterend event heeft passende merchandise toch? Wij dus ook! Ik bestelde 120 van deze bedels(kreeg er 42......maar dat komt goed) om er dus armbandjes van te maken. Deze armbandjes zullen verkocht gaan worden tijdens de instaswap en alle opbrengsten gaan ook dit keer weer naar een goed doel. Dit keer is dat de Stichting Early Birds Fotografie. Dit doel sluit ook weer mooi aan bij de kidsswap die dit keer voor het eerst gelijktijdig gehouden zal worden. Nee, we gaan geen kindertjes ruilen maar kids gaan onderling swappen, net als de "grote mensen". Onder het motto "if you want to invest KINDness, give it to our future" willen we ook kinderen mee laten doen bij dit positieve en leuke event.

Tijdens dat wachten (op de website) blijft het natuurlijk niet stil in mijn bovenkamer(ja ik hoor stemmen, there!) En daarom stomen we gewoon door met "the next step" en maken we een online magazine (WE ja want ik lever aan en zeur en verander en Chris is de doener in deze....teamwork rules *ahum*)
De cover is er al, alles begint bij het begin toch( behalve in geval van muren schilderen :P)


De vaasjes zijn gemaakt door Hella Duijs (website ook nog under construction) en een daarvan wordt ter beschikking gesteld voor één van de deelnemende swappers. Hella is dus één van onze sponsors! (thanks Hel :P)

Vond ik tussen al dat online spektakel nog tijd eens wat uit te mesten, vond ik dit terug

Dit schilderijtje bietste ik járen geleden bij mijn schoonvader van de muur (zo gaan die dingen:))....niet voor het schilderijtje op zich maar voor de lijst. Die laatste heb ik dan ook al voor 1001 dingen gebruikt. Vandaag kwam ik het doekje tegen, ergens achteloos in een mand achtergelaten. Eens zien of het een leuke plek ergens in huis kan krijgen, als er wat muren olijfgroen zijn......
Meer leuke dingen met bloemen overigens hier. Judith is bloemist en geeft wat leuke inpaktips voor bloemen.


Swappers alles onder controle?

Leave a Comment

Verie - vvestywo.blogspot.com zei

Duidelijker kan het niet, Lynda! Ik ben weer helemaal bij :). Fijne dag nog..

Lieve-Groetjes,
Verie

A fresh start of me zei

Oh maar dat lijstje is helemaal zo slecht nog niet..
Past straks prachtig op je groenige muur..
We gaan als een trein en we stomen gewoon door..hihihi..
Groetjes..

Judith zei

Neuhhhh, zo ben ik niet hoor!!!;-)

Klinkt erg mooi... olijfgroen! De laatste jaren worden we overspoeld met heul veul grijstinten en ik voorspel dan ook dat de dagen van de grijsjes geteld zijn! Voor mij straks in ons huis ook geen grijze muren...

Ben benieuwd hoe en waar je dat schilderijtje gaat verwerken, maar dat komt ook vast weer helemaal goed!

Judith zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Rensina Steursma zei

Wat een leuke blogpost!
Je bent maar druk met al die swaps. Ben zo benieuwd naar het magazine.
Succes met verven ;)
Groetjes, Rensina

Indruk zei

Superhandig om dat plaid als uitgangspunt te nemen hoor. Mooi dat groen, kan die kleur steeds meer gaan waarderen. Succes met de organisatie van de instaswap! Pascale x

Anneke zei

Oh wat jammer dat ik de blogswap gemist heb, maar ik ga zeker meedoen An de Instaswap. Geweldig moo dat olijfgroen. Ben in staat mijn net geverfde grijze muur over te schilderen als ik dit zie...