C'est la Vie...

vrijdag 8 juni 2012

dat is niet oppervlakkig of onverschillig, dat is gewoon feit, ook voor mij;).
De dagelijkse dingen houden je ook bezig en zo hier en daar heb ik nog wel wat buitenschoolse aktiviteiten waar ik graag druk mee ben ;) *

Zo hadden we een dochter die kennis ging maken op de middelbare school, om boos en verdrietig naar huis te komen met de mededeling dat ze daar dus écht niet naartoe zou gaan! *slik*.
Lange gesprekken, informeren links en rechts, en dus lossen we haar "probleem"gewoon op, daar ben je ouder voor, het houdt je bezig.

Zo is daar de KIKARUN as. zondag! Daar heb ik zin in, en toch kriebelt het weer(u ziet een patroon?;)), allemaal vreemde mensen, althans...mensen die ik nog nooit IRL ontmoeten mocht, ja eentje...in een FLITS;)....en laten we eerlijk zijn, je wil toch altijd een beetje "goed"voor de dag komen he, maar hoe "goed"gaat dat zijn? In een hardloopbroek en op hardloopschoenen? Vergeet u vooral het hoogrode hoofd na afloop niet...om over ingestort haar nog maar te zwijgen;) Jaja...ik weet.....allemaal niet belangrijk, de lol, daar draait het om, en natuurlijk het goede doel...én...ook een goed doel....ik voel me fit en ren toch maar mooi m'n rondje een keer of drie per week *trots*, daar gaat m'n gezondheid alleen maar van profiteren toch?;)

Zo heb ik daar mn reguliere baan, elke dag andere mensen, oudere mensen, met allemaal hun verhaal. Normaliter goed te handelen, maar soms heb je van die weken dat je denkt: "hellup"?

Zo heb ik daar ...nou ja...vanalles...net als jullie! Zo gaat dat nou eenmaal. C'est la Vie!

Zo KREEG ik daar deze week een pakketje uit Espana! (OLÉ)
En daar kan ik toch altijd zó van grijnzen he, een Party in een doosje....






Snackmarkers, glassmarkers en vorm voor ijsblokjes(hart), van Miss Catherine!(bij jullie inmiddels wel bekend;)). Ik vind ze leuk, vind ze zomers en ben er blij mee! Gracias Catherine!;)


Druk ben ik ook nog steeds met de nieuwe website www.inspiratie-interieur.nl .
Jullie hebben al bij binnen kunnen kijken in een mannenhuis(en hopelijk heb je nog even verder gekeken, dan ben je nl ook Catherine tegen gekomen, en Marion uit Zweden, en Mariska Meijers en nog meer leuke binnenkijkers).
Vandaag is er een nieuw "Gesprek" bijgekomen, ben ik best blij mee, mag je weten, met een man die zijn (herkenbare)stempel flink drukt op de styling van een collectie van een héél bekend merk.....ga maar kijken ;)

Vrijdag...mijn favoriete dag...met zon, veel wind, maar zon....veel was...want veel wind, dus snel droog, dus doorwerken ;).
Maar vooral het vrijdaggevoel...lekker he?



Lekker weekend!
Liefs,
Lynda
who will be running around like a mad woman!;)


Leave a Comment

Brabbels en Kiekjes zei

Heel veel succes, en wat zit je je druk te maken over hoe je irl bent?!?!?! Meid doe niet zo gek!
Goede kilometers zondag maar vooral: Have Fun!

Maak er een mooie weekend van.
Liefs,

Anoniem zei

Ach ja, zo herkenbaar het onbekende.
Je kunnen druk maken op simpele dingen. Ja, pien in je buuk ervan en niet kunnen slapen. Maar ik weet ook altijd, dat als je er eenmaal bent het over is. Dushu....

toi toi toi groetjes

Bij Guusje Thuis zei

Ren Lyn Ren; succes zondag want die finishlijn wacht gewoon op jou hoor!

Elisabeth zei

Adem in Adem uit ,komt goed!!En Sjors,zooooo lieffff om op te vreten!!Fijn weekend
Liefs Elisabeth

lia zei

Alvast heel veel plezier bij het rennen zondag.
En nu ga ik nog even op je site kijken bij dat nieuwe gesprek.

liefs..)

Saskia zei

jaja c'est la vie ... soms belle en soms ... pas si belle :o)
en die kat ... die is echt de overtreffende trap van zaligheid!

sneksniltje zei

Hé, wat 'n grappig toeval: ik heb deze week in de Casa dezelfde snackmarkers van Vacu vin gekocht. Ik vind hun felle kleurtjes en grappige vormen zo leuk.