KIKARUN...yes we did!!!

maandag 11 juni 2012

10 juni zal nimmer meer hetzelfde zijn!

KIKARUN 2012 en Team Stella Maye gesponsord door ShowHome.nl zag het roze in! PowerPink! Trappelend van ongeduld(de een wat ritmischer dan de ander) stonden we ginnegappend bij de warming up, het lachen verging ons vrij snel want al was het dan geen wedstrijd(meedoen telt, voor dat goede doel he), als één van je teamgenoten als een pijl uit een boog alleen nog een stofwolk achterlaat moet je wel érg stoïcijns zijn wil dat niet je strijdbaarheid triggeren! Weer werd duidelijk dat ik géén teamplayer ben;)...want die vooruitgespurtte teamgenoot, kwam ik later lopend tegen....met alleen een "HMPF"en een duim omhoog passeerde ik....kon me niks schelen of het goed met haar ging...door...ik moest door!!:D
Het water overgeslagen...door door door....stoppen is geen optie, dan kan ik niet meer door...dus aan één stuk, geen keus...door door door!
Gefocust op mn muziek(vooral NIET op ademhaling!!) en op de omgeving (NIET op al die stampende voeten voor en achter me) moest en zou ik dit redden!

Lang verhaal kort?(kan ik) I DID IT!! Correctie...WE did it(toch teamplayer)...alle negen haalden de eindstreep! En waren we trots!
9 dames, waarvan ik er....*telt*...geen enkele IRL kende, samen voor dat ene goede doel! Hoe bijzonder is dat?
We hebben met z'n allen een prachtig bedrag opgehaald (ruim 1700 euro) , de sponsoren maken nog kans op 1 van de 5 Goodiebags, en de runners kregen elk ook een blijk van waardering!
Ik bedank hierbij even alle gulle gevers voor de Goodiebags die ik op het laatste moment nog voor de runners inelkaar heb gestoken( laatste moment ingeving;)):

Allemaal enórm bedankt voor jullie geste, zo zie je maar weer, waar een wil is, regel je zoiets EASY in een week tijd;)!

De Goodiebags voor de sponsoren zullen later deze week verloot worden, over die uitslag zal ik jullie op de hoogte houden, Stella verzorgd dit gedeelt, maar omdat ik weet dat er hier wat sponsoren meelezen, I'll keep you posted!!!

Heb je nou niet gesponsord(omdat je het vergat of gemist heb....of omdat je geen vertrouwen in ons had;)))) je krijgt nóg een kans want GUESS WHAT!? 24 juni doen we het gewoon NOG een keer, maar dit keer in Eindhoven! Draven we door??? Ja....wij draven door....nog een kilometer of 5!!!
Gewoon.....omdat het kan!

Liefs,
Lynda
ondersteund door een opzwepend muziekje(nr 1 op mn playlist als ik ren) want JA...met elkaar wordt het BETER!!!








Leave a Comment

Tanja zei

Proficiat Lynda, goed van je en vooral goed dat je de afstand hebt uitgelopen op je eigen tempo. En volgens mij ken ik die blogger op je foto ;-)

Knap gedaan allemaal!

Liefs
Tanja

sandra Chantrel zei

Toppertje!

Agnes zei

Trots op je/jullie en respect!
Lieve groet,
Agnes

Ben zei

Er is hier iemand aan het broeden in huis. Je bent haar voor met je blog. Ze waarschuwt je dat ze morgen terug gaat slaan. Pas maar op, want ze passeert je voor je het door hebt.

Abacaxi & Hortelã zei

24 juni Eindhoven?? Joehoe!! Ik kom jullie aanmoedigen!!!

Anita zei

Hahaha ge-wel-dig-e prestatie Lynda !!!
RESPECT
Gewoon doorgaan door door door :-)
Groetjezz lfs mij

Anna Marie zei

Het aller vervelendste was nog dat ik dacht dat jullie allemaal voor me liepen. Dus bij iedere bocht speurde ik de lopers af die de bocht al hadden gelopen. Niets. En toen mijn knie op slot sprong dacht ik waar ben ik in vredesnaam aan begonnen? Kwam jij me voorbij. Helemaal top. Maar op 4.5 kilometer moest ik je laten gaan. Wat liep je goed!! Een heel mooi strak ritme en welverdiend als eerste over de finish. En ik, ik ben stiekem blij dat ik toch nog als tweede ben gefinished. Groeten van de stofwolk;)

Huys 50 zei

VOORRRRALLL ......DOORGAAN..
Goed zeg !! Gefeliciteerd Lyn.

Groetjes
Dicky Marie

De Ruijsbroekjes zei

Wow goed geaan zeg ! Ook wel een super goed doel hoor, fantastisch, wat een adrenaline hè ! Dit zijn van die momenten die je niet vergeet, en waar je gewoon super trots op je zelf mag zijn! Top, goed gedaan !!

Zeker voor herhaling vatbaar ? ;)

Brabbels en Kiekjes zei

Joehoooooeeeeeee!
Wat een prestatie dames.
Goed gedaan en dan gelijk door naar de volgende, jullie hebben de smaak te pakken '-)

Leuk verslag.
Liefs,

Bedroom Wallpaper zei

Hello Everyone
Nice resource! You've performed a fantastic job throughout this post and all other posts that I checked.

Roelien zei

Helemaal super en wat een mooi bedrag!!!

Samira zei

Echt een topprestatie!! En dan ook nog instemmen voor een 2e run? Wow dan moet je het wel echt heel erg naar je zin hebben gehad..

You go girl!! ;)

Bij Guusje Thuis zei

Wauw, (roze) petje af voor deze prestatie, wat een kick en dan ook nog voor het goede doel. Keep running!!