Jolige bui! (?)

woensdag 13 juni 2012

Dat voelde ik vanmorgen al, in de auto, op het moment dat ik WEER voor een afgesloten weg kwam te staan en héél het dorp door moest naar de andere "uitgang"! Je zou er knorrig van worden...of jolig dus:).

Jolig omdat ik benieuwd was hoe ik dit keer op mn werk zou komen.....gisteren namelijk....trof ik mezelf rijdend aan op de snelweg.....ja en? Daar hoor ik niet, althans....niet als ik naar mn werk ga! Hoe ik daar kwam? Gewoon, linksaf slaan daar waar je ELKE andere keer rechtsaf slaat....easy.....dus ik was benieuwd, naar vandaag...maar het is me zowaar gelukt!;).

Jolig omdat ik nog steeds toch wel soort van nageniet van de KIKARUN van afgelopen zondag(sorry sponsoren die hier meelezen....geen van de winnaars leest hier mee. Volgende keer beter?).

Jolig omdat ik besloten had na het werk pioenen voor mezelf te gaan kopen, daar ik die zondag misgelopen ben *kuch*..(lang verhaal, doe ik niet ;)).

Jolig omdat er vanavond weer voetbal op tv komt! En begrijp me goed, ik HOOP dat ze winnen, zal er alles aan doen wat in mn oranje macht ligt(kocht zelfs het oranje shirt van Supertrash, kan je op 101 manieren dragen...dus ik ben nog even bezig;)),maar heb er natuurlijk de b*llen verstand van! Zie er alleen wel de kans tot gezelligheid van in *kuch*...en die gezelligheid zal zich in het meest negatieve geval bevinden op facebook! Daar citeren diverse dames wat er op dat moment bij hen thuis door manlief voor geluiden of scheldkanonnades geproduceert worden! Hylarisch.....gezellig....en in het meest POSITIEVE geval(ik hoop het zo) spreekt mn mannetje gezellig mee, als het er goed uitziet voor Oranje heet dat...dus je snapt...DAAR ga ik voor...win-win...een blije echtgenoot én een kans het Oranje feestje nog eens te organiseren;)

Jolig omdat...nou gewoon....je doet er niks aan;)
En omdat het leven leuker is als je deelt.....deelde ik mijn jolige bui al met diverse mensen...met geheel gemengde gevoelens bij deze mensen overigens...snap jij het ?;)
Dus ik deel......HET LICHT!...*grijnst*
Velen van ons houden van stoer en  kunnen misschien wel een extra lichtpunt in huis gebruiken(stel dat het TOCH onverhoopt slecht voor "ons"uit gaat pakken vanavond;))...je kunt een gave lámp winnen!


http://www.showhome.nl/nieuwsitem/win-actie-1/
klik even op de link als je wil weten wat die "onderstaande stappen"dan zijn!;).
Ik ga een poging wagen hoor, al moet ik het geloof ik meer hebben van mn jolige buien dan van mn "geluk in het spel";)!

HUP HOLLAND HUP!!!!

Liefs,
Lynda
het liedje laat ik staan, wel zo toepasselijk ;))



Leave a Comment

Anna Marie zei

Ja, en als je je adres nou eens doorgeeft? Krijg je alsnog je pioenen. Inmiddels worden het droog pioenen. Ook leuk, maar toch net niet. Ik vind je jolige bui erg grappig. Zie je ook op de snelweg rijden. 50 kilometer per uur. Harder gaat je auto niet omdat hij dat natuurlijk niet gewend is;) Veel plezier vanavond!!

Brabbels en Kiekjes zei

of je gaat morgen gewoon op de fiets, kan je 't durp waarschijnlijk wel verlaten via je eigen uitgang '-)
weekend van 24 augustus ben ik heel dichtbij, misschien een date-bij-de-ijssalon-inplannen???

Succes morgen

Liefs,