Wel heb je ooit...

vrijdag 22 juni 2012

Natuurlijk zijn we ooit weleens de zomer slechter begonnen dan nu, maar dat vergeet je allemaal weer! Al kan ik me nog wél herinneren dat Meisje 2 op de kleuterschool zat en ze vriendinnetjes mocht uitnodigen op de laatste schooldag zodat we een "Hoera-vakantie-beachparty"zouden geven ......dat hebben we ook gedaan...op grote strandlakens, onder parasolletjes, compleet met ijsjes......midden in de woonkamer!

Veel regen en veel wind, maar ik moet zeggen...ook VEEL bloemen!


de New Dawn die het echt na jaren vertroetelen( zonder gewenst resultaat!) maar moest bekijken ergens achter die nu ineens de show steelt tussen al dat groen!

de klimroos is te zwaar om te klimmen en dreigt te gaan hangen, zeker na zo'n hoosbuien als gisteren...

nog zo'n exemplaar dat te zwaar is voor haar eigen steel!
U ziet het goed(of mss niet;)) ik heb een GELE roos in de tuin! Op aandringen van ManLief en de meiden, die wilden eens wat anders, dus stoer kocht ik geel....heeeeeeeeeeeeeeeeel zachtgeel:P

de dahliaknollen die ik eigenlijk té teutig voor woorden vindt, maar daardoor ook wel weer erg leuk! :D...regen of niet...ze gaan zelfs BLOEIEN!

onze nieuwste aanwinst(naam nog even niet bekend;)) kreeg gisteren meteen haar vuurdoop....en lijkt er niet warm of koud van te worden.

en de hortensia's...wat zal ik zeggen, welke kleur ik ook poot, ze worden allemaal ROZE(niet dat IK dat erg vind;)), en ik heb nog NOOIT zoveel bloemen gehad als nu!!!! je ziet de struik bijna niet meer!!

tikje donkerder, maar toch roze!:D, ook bommetjevol!

dringen geblazen



ook de bloeiers in de potten bloeien alsof hun leven er vanaf hangt! Wat een mooie kleuren, wat een weelde....maar ja...het flauwe is wel dat daar heel wat regen voor nodig was!
Tja...."elk nadeel hep zun voordeel"....;)

Met nog een weekje voor de boeg voor meisje 2(groep 8) en de eerste hele vakantiedag voor meisje 1(en ze verveelde zich meteen al;)) hoop ik net als jullie allemaal toch nog op een leuke zomer!
"komt wel goed"!

Liefs,
Lynda


Leave a Comment

Nicole Claudia zei

Mijn klimroos in de achtertuin heeft net zo'n tintje als jouw roos op kiek numero 1. Bij mij zitten er tig, tig, tig bloemen in. Ik heb gepoogd een paar weken geleden in het zonnetje (mja... met Pinksteren was het geloof ik) de hoeveelheid knoppen te tellen, bij 150 ben ik maar gestopt, raakte de tel kwijt.

Wat een bloemenzee heb jij in je tuin zeg... prachtig. Nu nog een zonnetje, want uit het raam kijken op fleur en kleur is best leuk, maar een beetje zonnebaden in de tuin is ook leuk tussen de blommen!

Ramon en Kirsten moeten nog één week en Bridget twee weken... ze kijken er naar uit! Ik ook trouwens :-)

Groetjes, Collie

Anna Marie zei

Wat een bloemenzee! Prachtig. Hier hebben de rozen het begeven dit jaar. Voor in de tuin probeert er 1 het dapper, dus die laat ik even staan, achter zijn ze allemaal naar de GFT begraafplaats gegaan en ik heb er nog 1 die uit een dode stam een zijscheut maakt. Niet fraai, maar ach, het lelijke eendje begon ook pas later aan een glorieuze opmars. Prettig weekeinde!!

Anoniem zei

Zo, aan fleurigheid scheelt het niet.
Alles staat er mooi bij je.

Ipv genieten van de zon, geniet van je bloemenpracht.

Groetjes

Tanja zei

Fleurige post Lynda, je brengt gewoon de zon naar ons toe, en je hortensia's die zijn genieten wat voor kleur ze ook zijn. Meis, wat een bloemenpracht heb je daar, zo mooi.

Fijn weekend
Liefs
Tanja

Passione Helena zei

Wat een bloemenpracht, Lynda! Mijn bloeiers zijn ook nog nooit zo mooi geweest. Het enige voordeel van dit weerbeeld, toch maar het positieve zoeken, t'is niet anders...maar een ontbijt'je in de zon zou niet verkeerd zijn.

Geniet van je meiden! Haha, één dag vakantie en nu al vervelen, dat word nog een lange vakantie;-)

Fijn weekend!

Lieve groet, Helena

Carla zei

Oh..wat een bloemweelde in jouw tuin...super!!
Nu nog mooi weer!!
Ik heb vandaag de laatste pieonroos maar binnen gehaald..kan ik er nog een klein beetje van genieten!!

fijn weekend...liefs Carla.

It's me zei

Je tuin doet het goed !!...heerlijk al die kleuren......liefs van mij...komt goed schatje....xxx..

House of Seasons zei

Het is inderdaad een beetje jammer (.....), de tuin is prachtig, de planten zijn mooier dan ooit! Maar er in zitten (in de tuin dan natuurlijk)..........
MAAARRRRRRR we geven de hoop niet op en we hoeven niet te zeuren dat het TE warm is!!!!
Weer zo'n voordeel (??????)
Geniet van alles, met een leuke jas aan!
Liefs
Lia

Saskia ♥ Stipje ♥ zei

Zo prachtig die hortensia's.
Geweldig .
Het staat er super mooi bij allemaal.
lieve groetjes Margarita

Jolanda zei

Inderdaad, de tuin bloeit weelderig...ook hier bomvolle hortensia's. Maar ik wil er ook buiten van genieten en niet alleen van achter het raam:) Lieve groet

lia zei

Gelukkig is er nog ergens een voordeel te vinden van al die regen. En dat laat jij hier goed zien, helaas doet het onkruid ook mee met het groeien.
Maar we krijgen nog wel zomer.... (hoop ik), jawel......we blijven positief.

liefs..)