Remedie???

woensdag 27 juni 2012


de laatste schoolweek, hm hm....na vrijdag is het Zomervakantie hier in het zuiden, dus dit is de laatste (basis)schoolweek.
De week waarin het jaar feestelijk wordt afgesloten(vanavond) met een feestje. 
Een jaarafsluiting waarbij ik de afgelopen tien jaar steeds druk was met bardiensten en regelen, maar dit jaar dus niet. Omdat het ook mijn laatste jaar bij de Werkgroep Evenementen is heb ik vrijaf vanavond. Wat moet ik dán doen?
Ik heb in geen tien jaar met die andere ouders gezellige groepjes gevormd en daar ga ik vanavond natuurlijk de "vruchten"van plukken;).
Maar goed, het feest duurt maar even (tot 20.30 want voetbal ;)) dus ook daar komen we wel uit.
Het feest waarop ook het Geschenk namens Groep 8 voor school onthuld zal worden. Elk jaar schenkt de groep schoolverlaters iets aan de school, iets blijvends. Twee jaar geleden toen Meisje 1 de school verliet hebben we een grote (gemeente)bank geregeld, door de kids laten beschilderen en al hun namen erop gezet, het kleurige exemplaar staat nu op het schoolplein onder een boom. De vogelhuisjes die we er ook nog bij schonken hangen verdeeld over de drie schooltuinen(Anna Marie...als je nog tijd en zin hebt;)).

Dit jaar hebben de kinderen van Meisje 2 haar klas allemaal zelf een keramische tegel gemaakt en versierd met hun gezicht en naam, al die tegels samen zullen een kleuren mozaïek vormen tegen een muur bij de ingang van de bovenbouw. Dat dus...het geschenk.

Vrijdagochtend...weer zo'n traditie...heel erg leuk...gaat de leraar van Groep 8 op pad om al "zijn" kinderen thuis op te halen, de groep wordt dan dus per adres groter en gebruikelijk is dat het kind dat aan de beurt is iets lekkers trakteert. Dat dus....doen wij nu...traktaties maken.
Met chocola(iemand zei dat dat zou gaan helpen...reep chocola) 6 repen om precies te zijn dus 600 gram chocola en twee doosjes pindas....smelten...roeren...hoopjes maken en afwachten! KLAAR!
Dat dus...maar dan...diezelfde vrijdagochtend om 11 uur....mogen alle ouders van schoolverlaters komen, en wordt er van elk kind afzonderlijk door de hele school afscheid genomen met foto's, een woordje, een liedje en wat filmpjes(en heuls veel zakdoekjes voor deze mama). HEEL erg leuk, maar pffft....ook al zijn we er klaar voor(en mee)...zowel meisje 2 als wij, klaar voor het grote avontuur dat Middelbare School heet, dat afscheid nemen he...en dan niet zo even vluchtig, neuh....IN YOUR FACE! *ZUCHT*..ben ik zó goed in....*kuch*...dat dus.....*snuiftchocoladegeurop* 


verder....alles zoals het gaat.....in een stroomversnelling:D en in de regen *STEEKTTONGUIT*

Liefs,
Lynda

*ZUCHT*  

Nu even niet....

dinsdag 26 juni 2012

Vervelen doe ik me zelden(of nooit) en ik zie altijd wel de mogelijkheid iets "even" tussendoor te doen! Nee zeggen is ook alweer zoiets dat ik zelden zeg, en hoewel wijze lessen genoeg gehad....stuit je dan toch weer op zo'n dag dat je denkt : "NU EVEN NIET"! Hoe je ook duwt en trekt....het gaat niet lukken, deze dag gaat geen succes worden, hoe graag je dat ook zou willen (want waar een wil is is immers een weg toch?)...en willen...dat doe ik altijd wel...willen...zoveel......even....allemaal....enzo.
Maar vandaag.....dus even niet, althans..."het" gaat gewoon niet, het rothumeur inmiddels gepasseerd accepteer ik maar dat het is wat het is.....en het is dus even "niks":).
Morgen weer een dag toch? Zal je zien...dan weer wel;)!

Liefs,
Lynda

ps: met knikkende knietjes Firefox geïnstalleerd, ogen dicht gehouden tijdens het downloaden...en er gebeurde....NIETS...althans...geen rode meldingen en rare geluiden...en elke keer opent mn blog gewoon...dus....so far so good(en nee...dat deed ik gisteren dus dat telt vandaag niet mee;)) 

BB ennnn....BB!!

maandag 25 juni 2012

Bekende Binnenkijker om maar met wat leuks te beginnen ;)!



En dan Bad Blogger...BAD BAD blogger.....of blogspot...of wie/wat dan ook bij blogspot! Ben ik nou de enige die steeds een vastlopende internet explorer krijgt als ik naar m'n blog ga? Zo is er natuurlijk geen *piep* aan he!  Zo kan ik niet bij jullie allemaal langs komen en reageren, zo gaat de lol er snel vanaf! Het duurt een eeuwigheid om überhaupt een post geplaatst te krijgen dus Mr Blogspot....leest u mee??? BAD blogspot...niet meer doen!

Liefs
Lynda

Wel heb je ooit...

vrijdag 22 juni 2012

Natuurlijk zijn we ooit weleens de zomer slechter begonnen dan nu, maar dat vergeet je allemaal weer! Al kan ik me nog wél herinneren dat Meisje 2 op de kleuterschool zat en ze vriendinnetjes mocht uitnodigen op de laatste schooldag zodat we een "Hoera-vakantie-beachparty"zouden geven ......dat hebben we ook gedaan...op grote strandlakens, onder parasolletjes, compleet met ijsjes......midden in de woonkamer!

Veel regen en veel wind, maar ik moet zeggen...ook VEEL bloemen!


de New Dawn die het echt na jaren vertroetelen( zonder gewenst resultaat!) maar moest bekijken ergens achter die nu ineens de show steelt tussen al dat groen!

de klimroos is te zwaar om te klimmen en dreigt te gaan hangen, zeker na zo'n hoosbuien als gisteren...

nog zo'n exemplaar dat te zwaar is voor haar eigen steel!
U ziet het goed(of mss niet;)) ik heb een GELE roos in de tuin! Op aandringen van ManLief en de meiden, die wilden eens wat anders, dus stoer kocht ik geel....heeeeeeeeeeeeeeeeel zachtgeel:P

de dahliaknollen die ik eigenlijk té teutig voor woorden vindt, maar daardoor ook wel weer erg leuk! :D...regen of niet...ze gaan zelfs BLOEIEN!

onze nieuwste aanwinst(naam nog even niet bekend;)) kreeg gisteren meteen haar vuurdoop....en lijkt er niet warm of koud van te worden.

en de hortensia's...wat zal ik zeggen, welke kleur ik ook poot, ze worden allemaal ROZE(niet dat IK dat erg vind;)), en ik heb nog NOOIT zoveel bloemen gehad als nu!!!! je ziet de struik bijna niet meer!!

tikje donkerder, maar toch roze!:D, ook bommetjevol!

dringen geblazen



ook de bloeiers in de potten bloeien alsof hun leven er vanaf hangt! Wat een mooie kleuren, wat een weelde....maar ja...het flauwe is wel dat daar heel wat regen voor nodig was!
Tja...."elk nadeel hep zun voordeel"....;)

Met nog een weekje voor de boeg voor meisje 2(groep 8) en de eerste hele vakantiedag voor meisje 1(en ze verveelde zich meteen al;)) hoop ik net als jullie allemaal toch nog op een leuke zomer!
"komt wel goed"!

Liefs,
Lynda


We were there.....

woensdag 20 juni 2012

en we zongen, en zwaaiden, en maakten foto's....als bewijs:)

Guus op weg naar het Philipsstadion, in stijl;)

wij zaten...zij stonden:)

Guus was er ook ;)...dat zag ik op het scherm, ik nam natuurlijk mn bril niet mee, dus ik moest het met "tv-kijken"doen ;)

en helaas regende het PIJPENSTELEN....maar de lol was er in het veld niet minder om! Allemaal in gekleurde regencapejes! Kleurig geheel!

kijkt u even naar Guus zijn bril...nat...want Guus...de oerhollandse bikkel...stond gewoon in de plens!

nah ja...deze is wat onzuiver(net als mijn zicht;)), maar daar op het oranje vlak in het midden staat ie...u ziet...bril was geen overbodige luxe;))

Groots met een zachte G--> Gezellig!

Liefs,
Lynda

Zuur, maar lekker!!

zondag 17 juni 2012


Pinned Image

Natuurlijk gaat die zomer nog komen!
Natuurlijk gaat die stralende zon ons nog verwarmen(verkleuren?)!
Natuurlijk zullen we nog mooie zwoele avonden meemaken!
Natuurlijk kunnen we al onze nieuwe shirtjes snel aan!
En natuurlijk deel ik hierbij het recept voor de Citroenlimonade met jullie!

Het woord Limonade komt van Limon: citroen.
Zelf Limonade maken doe je dus met....Citroen:)

Breng een liter water aan de kook en los hierin 125 gram suiker op.
Laat dit afkoelen. Pers nu drie Citroenen en een Sinaasappel uit en roer dit sap door het suikerwater. Leg een schone theedoek in een zeef en zeef de Limonade door de doek.
Bewaar je eigen Limonade in de koelkast en serveer hem koud.
Decoreer je glas met een takje munt.......Summer is here!!


Pinned Image
Al jaren loop ik te dubben of ik zo'n Citroenboompje zal aanschaffen. Is enorm decoratief als je het mij vraagt. Zie hem al helemaal staan onder ons afdak. Maar ja, houdt hij van de Nederlandse zomers?
Voor nu...eerste de Limonade!

*PROOST*

Liefs,
Lynda


Ik wist het wel...

zaterdag 16 juni 2012

wat ik zou gaan doen als het ZOMER zou zijn......

Pinned Image
het recept om zelf heerlijk frisse citroenlimonade te maken ligt klaar...
Pinned Image
m'n ligstoel wacht ook al ongeduldig op gebruik

Pinned Image
en stapels boeken wachten erop om gelezen te worden...buiten!

Pinned Image
ja ik wist het wel....als het zomer zou zijn, maar ja, we wachten nog steeds soort van op de lente he;).
Hier in het Zuiden(niet zo zonnige zuiden vandaag!) duurt het nog maar twee weken voordat het zomervakantie is, maar het "gevoel"is er nog niet, of dat door het weer komt? Ik hoop zo op wat weekjes aangenaam buitenleven, heeft een mens nodig.
Béétje ongedurig wordt ik er wel van hoor, ga niet klagen, maar vriendelijk vragen...zou dat helpen?
Zon??...ah toe...??;)

Wat zou JIJ doen?

Liefs,
Lynda

muziek: Grease Summer nights ;)
fotos: Pinterest

Hoe zit dat nou met die vaders en vaderdag?

vrijdag 15 juni 2012

Daar waar wij mama's toch altijd wel íets weten te noemen waar we blij van zouden worden als geschenkje voor Moederdag, lijkt dit bij de meerderheid der vaders toch weer heel anders te zijn!
Na wat gemompel en gewapper met handen weet je het dus nog niet(over het algemeen gesproken want WIJ hebben onze kadootjes al ingepakt;)). Wil je nou weleens weten hoe dat toch zit met dat hele Mars versus Venus gedoe en hoe en óf vaderdag gevierd wordt, of er kadootjes gekocht worden en zo ja, wáár koopt men dan?
Komt ie:

Een overwinning van het Nederlands elftal op Portugal aanstaande zondag is op dit moment het beste cadeau dat een vader zich kan wensen. Dit blijkt uit onderzoek dat het eigentijdse webwarenhuis fonq.nl onder haar bezoekers heeft gehouden. Maar liefst 321 deelnemers, waaronder 122 mannen en 197 vrouwen, lieten hun mening horen over Vaderdag. Zo is een nederlaag op het EK volgens de mannelijke deelnemers bijna het slechtste Vaderdagcadeau dat ze kunnen krijgen, maar vrouwen vinden verliezen tegen Portugal zelfs nog erger dan mannen.
Vaderdag niet aan vaders besteed?Je zou denken dat het vooral een dag is waar mannen naar uit kijken, maar juist zij blijken de meeste kritiek op Vaderdag te hebben. Met een meerderheid van 57% zeggen de ondervraagde mannen Vaderdag maar commerciële onzin te vinden. Vrouwen staan wat dat betreft veel positiever tegenover deze dag, want slechts 18% deelt deze mening.
Online winkelen populairDat online winkelen steeds populairder wordt, blijkt weer uit deze enquête. Veel mensen wachten tot het laatste moment, maar van de ondervraagden die al wel een cadeau op het oog hebben geeft een meerderheid de voorkeur aan de webshop: 71% gaat voor het gemak door achter de computer te kruipen en via internet het ideale geschenk voor papa uit te zoeken en 29% neemt de moeite om naar een fysieke winkel te gaan.
Geen geknutsel maar winst EKWaar maken we vaders blij mee en waar kunnen we beter niet mee aan komen? De grootste teleurstelling vinden ze een duur en ondoordacht cadeau, gevolgd door een nederlaag op het EK. Ook worden vaders niet warm of koud van geknutselde cadeaus als zelfgekleide asbakken of tekeningen, of de fantasieloze muismat. Alcoholische versnaperingen, een dagje uit of een goed boek scoren juist wel heel hoog.

Dus......dat je het weet!;)

IK laat "vader"thuis vanavond, en ga met "meisje AbacaxiHortela" een feestje bouwen bij Guus Meeuwis, thanks P.ostcodeloterij!;)

Liefs,
Lynda

Teveel gevraagd?

donderdag 14 juni 2012

Ik vraag (dit keer;)) geen geld, ik maak geen reclame, ik word er in z'n geheel niet beter van, maar van de ene mama naar heel veel anderen, wil ik jullie vragen er twee klikjes aan te wagen.
Waaraan?

Op de school van Meisje 2 zitten regelmatig voor een bepaalde periode meer kindertjes dan "normaal", met grote regelmaat brengt Janny er eentje extra....

Janny is een dorpsgenote van mij, die sinds 4 jaar pleegkinderen onder haar hoede krijgt. Ook gevallen, "vandaag bellen, morgen plaatsen"...hele schrijnende gevallen, waar MIJN hart soms bijna van breekt!
50 kinderen heeft ze al onder haar hoede gehad deze afgelopen 4 jaar en ja ze krijgt voor elk kind een toelage maar geloof mij, da's geen vetpot! Als alleenstaande moeder met 1 eigen kind is dat nog steeds elke cent omdraaien. Nou komt je een héél eind met liefde en warmte, maar wat zou ze graag eens op vakantie willen met haar kroost! Geen luxe all-in resort, nee....een eigen caravan waarin al haar kindjes een plekje kunnen krijgen en waarmee ze een weekje hun rijtjeshuis achter kunnen laten om de zinnen te verzetten!
Blijkbaar heeft O.HRA een aktie op touw gezet, en nu kunnen wij stemmen! Meisje 2 deed het natuurlijk al, want 1 ding...hoe zwaar die kindjes "van Janny"het ook hebben (gehad), ze allemaal lief!

Mijn verzoek aan jullie allemaal, moeder of niet...wil je op Janny gaan stemmen? Het kost je niks, ja twee klikjes en een minuut van je tijd en je hoeft er geen stap voor te verzetten!
In het kader: "wie goed doet, goed ontmoet"....als wij één ding wel kunnen is het KLIKKEN!!!


*zoblij*

Alvast bedankt!

Liefs,
Lynda

ook nu blijft het liedje....Samen wordt het beter!!!

Jolige bui! (?)

woensdag 13 juni 2012

Dat voelde ik vanmorgen al, in de auto, op het moment dat ik WEER voor een afgesloten weg kwam te staan en héél het dorp door moest naar de andere "uitgang"! Je zou er knorrig van worden...of jolig dus:).

Jolig omdat ik benieuwd was hoe ik dit keer op mn werk zou komen.....gisteren namelijk....trof ik mezelf rijdend aan op de snelweg.....ja en? Daar hoor ik niet, althans....niet als ik naar mn werk ga! Hoe ik daar kwam? Gewoon, linksaf slaan daar waar je ELKE andere keer rechtsaf slaat....easy.....dus ik was benieuwd, naar vandaag...maar het is me zowaar gelukt!;).

Jolig omdat ik nog steeds toch wel soort van nageniet van de KIKARUN van afgelopen zondag(sorry sponsoren die hier meelezen....geen van de winnaars leest hier mee. Volgende keer beter?).

Jolig omdat ik besloten had na het werk pioenen voor mezelf te gaan kopen, daar ik die zondag misgelopen ben *kuch*..(lang verhaal, doe ik niet ;)).

Jolig omdat er vanavond weer voetbal op tv komt! En begrijp me goed, ik HOOP dat ze winnen, zal er alles aan doen wat in mn oranje macht ligt(kocht zelfs het oranje shirt van Supertrash, kan je op 101 manieren dragen...dus ik ben nog even bezig;)),maar heb er natuurlijk de b*llen verstand van! Zie er alleen wel de kans tot gezelligheid van in *kuch*...en die gezelligheid zal zich in het meest negatieve geval bevinden op facebook! Daar citeren diverse dames wat er op dat moment bij hen thuis door manlief voor geluiden of scheldkanonnades geproduceert worden! Hylarisch.....gezellig....en in het meest POSITIEVE geval(ik hoop het zo) spreekt mn mannetje gezellig mee, als het er goed uitziet voor Oranje heet dat...dus je snapt...DAAR ga ik voor...win-win...een blije echtgenoot én een kans het Oranje feestje nog eens te organiseren;)

Jolig omdat...nou gewoon....je doet er niks aan;)
En omdat het leven leuker is als je deelt.....deelde ik mijn jolige bui al met diverse mensen...met geheel gemengde gevoelens bij deze mensen overigens...snap jij het ?;)
Dus ik deel......HET LICHT!...*grijnst*
Velen van ons houden van stoer en  kunnen misschien wel een extra lichtpunt in huis gebruiken(stel dat het TOCH onverhoopt slecht voor "ons"uit gaat pakken vanavond;))...je kunt een gave lámp winnen!


http://www.showhome.nl/nieuwsitem/win-actie-1/
klik even op de link als je wil weten wat die "onderstaande stappen"dan zijn!;).
Ik ga een poging wagen hoor, al moet ik het geloof ik meer hebben van mn jolige buien dan van mn "geluk in het spel";)!

HUP HOLLAND HUP!!!!

Liefs,
Lynda
het liedje laat ik staan, wel zo toepasselijk ;))



KIKARUN...yes we did!!!

maandag 11 juni 2012

10 juni zal nimmer meer hetzelfde zijn!

KIKARUN 2012 en Team Stella Maye gesponsord door ShowHome.nl zag het roze in! PowerPink! Trappelend van ongeduld(de een wat ritmischer dan de ander) stonden we ginnegappend bij de warming up, het lachen verging ons vrij snel want al was het dan geen wedstrijd(meedoen telt, voor dat goede doel he), als één van je teamgenoten als een pijl uit een boog alleen nog een stofwolk achterlaat moet je wel érg stoïcijns zijn wil dat niet je strijdbaarheid triggeren! Weer werd duidelijk dat ik géén teamplayer ben;)...want die vooruitgespurtte teamgenoot, kwam ik later lopend tegen....met alleen een "HMPF"en een duim omhoog passeerde ik....kon me niks schelen of het goed met haar ging...door...ik moest door!!:D
Het water overgeslagen...door door door....stoppen is geen optie, dan kan ik niet meer door...dus aan één stuk, geen keus...door door door!
Gefocust op mn muziek(vooral NIET op ademhaling!!) en op de omgeving (NIET op al die stampende voeten voor en achter me) moest en zou ik dit redden!

Lang verhaal kort?(kan ik) I DID IT!! Correctie...WE did it(toch teamplayer)...alle negen haalden de eindstreep! En waren we trots!
9 dames, waarvan ik er....*telt*...geen enkele IRL kende, samen voor dat ene goede doel! Hoe bijzonder is dat?
We hebben met z'n allen een prachtig bedrag opgehaald (ruim 1700 euro) , de sponsoren maken nog kans op 1 van de 5 Goodiebags, en de runners kregen elk ook een blijk van waardering!
Ik bedank hierbij even alle gulle gevers voor de Goodiebags die ik op het laatste moment nog voor de runners inelkaar heb gestoken( laatste moment ingeving;)):

Allemaal enórm bedankt voor jullie geste, zo zie je maar weer, waar een wil is, regel je zoiets EASY in een week tijd;)!

De Goodiebags voor de sponsoren zullen later deze week verloot worden, over die uitslag zal ik jullie op de hoogte houden, Stella verzorgd dit gedeelt, maar omdat ik weet dat er hier wat sponsoren meelezen, I'll keep you posted!!!

Heb je nou niet gesponsord(omdat je het vergat of gemist heb....of omdat je geen vertrouwen in ons had;)))) je krijgt nóg een kans want GUESS WHAT!? 24 juni doen we het gewoon NOG een keer, maar dit keer in Eindhoven! Draven we door??? Ja....wij draven door....nog een kilometer of 5!!!
Gewoon.....omdat het kan!

Liefs,
Lynda
ondersteund door een opzwepend muziekje(nr 1 op mn playlist als ik ren) want JA...met elkaar wordt het BETER!!!








Let us do it again!!

zaterdag 9 juni 2012

Hee, het is alweer twee jaar geleden dat we blogland oranje kleurden? Toen ging dat best aardig, laten we dat nog eens doen!;).

De oranje bordjes en bekers staan klaar (Trekpleister)
de oranje kaars zal straks ontstoken worden (Trekpleister)
Meisje 2 maakt zo nog even de oranje tompoucen(zelfmaakpakket, Aldi)
En de borrelnootjes schudden we in een Delftsblauw bakje van Piet Hein Eek (Douwe Egberts)

Ik kwast nog snel even mn nagels (Douglas)
Hang m'n keycord om (Douglas), na het afwassen m'n oranje armbandje weer om....misschien eerst afwassen en dan nagels lakken??;)) Anyway...armbandje om(www.Harten8.com) en dan zijn ook wij er geloof ik wel klaar voor! Ik deed vandaag alles in mn oranje broek (H&M)...dus...aan MIJ zal het ook dit keer weer niet liggen;)

je ziet, ik kan fluiten als ik het er niet meer eens ga zijn, of gewoon voor een nieuw drankje;), en mn lippen "glossen", na de bitterballen!

CHECK!

Hoe is het bij jullie? Overal aan gedacht?;)

Sportieve avond!

Lynda
Muziek: Oranje, kleur van je hart. Volgens radio 538(die hadden een OranjeSongfestival;)) het EK nummer van 2012....dus ik start de band.....en jullie de polonaise???:P

C'est la Vie...

vrijdag 8 juni 2012

dat is niet oppervlakkig of onverschillig, dat is gewoon feit, ook voor mij;).
De dagelijkse dingen houden je ook bezig en zo hier en daar heb ik nog wel wat buitenschoolse aktiviteiten waar ik graag druk mee ben ;) *

Zo hadden we een dochter die kennis ging maken op de middelbare school, om boos en verdrietig naar huis te komen met de mededeling dat ze daar dus écht niet naartoe zou gaan! *slik*.
Lange gesprekken, informeren links en rechts, en dus lossen we haar "probleem"gewoon op, daar ben je ouder voor, het houdt je bezig.

Zo is daar de KIKARUN as. zondag! Daar heb ik zin in, en toch kriebelt het weer(u ziet een patroon?;)), allemaal vreemde mensen, althans...mensen die ik nog nooit IRL ontmoeten mocht, ja eentje...in een FLITS;)....en laten we eerlijk zijn, je wil toch altijd een beetje "goed"voor de dag komen he, maar hoe "goed"gaat dat zijn? In een hardloopbroek en op hardloopschoenen? Vergeet u vooral het hoogrode hoofd na afloop niet...om over ingestort haar nog maar te zwijgen;) Jaja...ik weet.....allemaal niet belangrijk, de lol, daar draait het om, en natuurlijk het goede doel...én...ook een goed doel....ik voel me fit en ren toch maar mooi m'n rondje een keer of drie per week *trots*, daar gaat m'n gezondheid alleen maar van profiteren toch?;)

Zo heb ik daar mn reguliere baan, elke dag andere mensen, oudere mensen, met allemaal hun verhaal. Normaliter goed te handelen, maar soms heb je van die weken dat je denkt: "hellup"?

Zo heb ik daar ...nou ja...vanalles...net als jullie! Zo gaat dat nou eenmaal. C'est la Vie!

Zo KREEG ik daar deze week een pakketje uit Espana! (OLÉ)
En daar kan ik toch altijd zó van grijnzen he, een Party in een doosje....






Snackmarkers, glassmarkers en vorm voor ijsblokjes(hart), van Miss Catherine!(bij jullie inmiddels wel bekend;)). Ik vind ze leuk, vind ze zomers en ben er blij mee! Gracias Catherine!;)


Druk ben ik ook nog steeds met de nieuwe website www.inspiratie-interieur.nl .
Jullie hebben al bij binnen kunnen kijken in een mannenhuis(en hopelijk heb je nog even verder gekeken, dan ben je nl ook Catherine tegen gekomen, en Marion uit Zweden, en Mariska Meijers en nog meer leuke binnenkijkers).
Vandaag is er een nieuw "Gesprek" bijgekomen, ben ik best blij mee, mag je weten, met een man die zijn (herkenbare)stempel flink drukt op de styling van een collectie van een héél bekend merk.....ga maar kijken ;)

Vrijdag...mijn favoriete dag...met zon, veel wind, maar zon....veel was...want veel wind, dus snel droog, dus doorwerken ;).
Maar vooral het vrijdaggevoel...lekker he?



Lekker weekend!
Liefs,
Lynda
who will be running around like a mad woman!;)


wat doe je dan?

donderdag 7 juni 2012

.....datgene dat je het beste kunt.....op dit moment.........


Believe in Pink

Na een lange stilte, een stilte die al niet goed voelde, een sms....dat het niet goed gaat. Sterker nog, dat het héél erg slecht gaat.....
Meer niet.....begrijpelijk, maar wat kan ik daar slecht tegen.....automatisch spring ik al in de AKTIEmodus, help wanted dus sleutels in de aanslag klaar om iets te doen.
Maar ja, waar ga ik heen, en wat kan ik doen?
 Het MOETEN, het WILLEN, het WILLEN helpen, het iets MOETEN doen...en all I can do is....wachten....wachten tot je weer zover bent dat je kunt sms-en....dat je er weer een beetje bent...dat het PINK weer in de verte gloort, meer KAN ik niet...en wat kán ik daar slecht tegen!
Dus voor nu, een roze wolk, en al mn roze kaarsen.....voor jou, want meer kan ik HELAAS niet doen!

Toch?

ALLE liefs,
Lynda
ps: en natuurlijk een stukje muziek waarvan ik weet dat je het mooi vindt, waar zelfs JIJ stil van wordt

Man "gestrikt"...

dinsdag 5 juni 2012

Het is me gelukt! Ik heb een man gestrikt, nah ja....de mijne heb ik natuurlijk al meer dan 20 jaar;) maar voor de website www.inspiratie-interieur.nl is het me gelukt een man te vinden die met plezier zijn eigen huis heeft ingericht! En dat niet alleen, maar hij wilde er óók nog eens over vertellen!
Mag ik jullie voorstellen aan Mike? *KLIK*

Mike woont op Texel en heeft er een heel persoonlijk interieur van gemaakt! Dankjewel Mike voor je gastvrijheid!

Liefs,
Lynda

Dag 3....

maandag 4 juni 2012

Dag 3, dat we 'm gehaald hebben mag een wonder heten;)).
Dag drie was net als vandaag...een hele nátte dag! Dus het plan om naar de begraafplaats te gaan hebben we moeten laten varen(uhm...gezien de hoeveelheid neerslag bijna letterlijk;)), helaas dus geen bloemen voor de powervrouwen, maar....ze lopen niet weg! Schuiven we gewoon door naar een volgende keer.

Canal St.Martin zou met dit weer ook geen happening zijn, dus ook dat hebben we op de lange baan geschoven, en zonder moeite sprongen we maar in de metro(nadat we onze koffers op Gare du Nord in de kluisjes hadden geschoven) naar Mont Martre, een bezoekje Sacre Coeur en daar maar flink bidden dat het zou stoppen met regenen ;)).

Wat een machtig mooie kerk! Niet alleen van buiten, maar ook van binnen! Helaas mocht je er geen foto's maken...


dus ik kan je er niet veel van laten zien...:D. Even zitten en je vergapen, gelovig of niet, het maakt indruk, dat kan niet anders!

de "kabelbaan"de berg op, je kunt met de trap, maar dat is natuurlijk met mooi weer veel leuker;)

op de trap voor de Sacre Coeur

het uitzicht vanaf die trappen...niks teveel gezegd toch? Grijs en nat!

Wat doen je dan? De begraafplaats op de Mont Marte? Is ook niet echt feestvreugdeverhogend in de stromende regen he? En geveltjes kijken beloofde ook niet veel goeds want telkens als je probeerde vanonder je plu omhoog te kijken waaide je haast met plu en al van de Mont af! Plan C dus inmiddels....terras!!! Eten...drinken....en op naar het volgende terras!:D.
De Terrashouders óp de berg waren alles behalve vriendelijk, alsof wij die regen uit onze hoge hoed toverden! Ik snap dat je baalt als de toeristen weg blijven, maar ik snap niet dat je dan zo nors moet doen tegen die enkeling die wel gewoon stug op je terrasje wil verblijven! EN stugge Fransmannen hadden we inmiddels genoeg gezien dus we hebben ons derde terras verlaten zonder te bestellen.....we mochten niet binnen gaan zitten van die MONSIEUR...hij draaide de terrasverwarmer wel hoger....de schat...onder een partytent die aan alle kanten open is...OP een berg....haalde dat natuurlijk geen snars uit...en inmiddels toch wat nattig werde wij niet warmer...dus in het nederlands heb ik hem glimlachend "bedankt"en zijn we de berg afgezakt.
Hebben we onszelf verwent bij Fragonard(google maar en je snapt dat wij blij waren)...en hebben een terras uitgezocht met uitzicht op...jawel...de Sacre Coeur!

met een warme chocomel voor moi en een grog met kruiden voor mn reisgenote hielden we het wel uit hoor! Geen centje pijn!

De regen wist van geen ophouden en dus besloten we maar een terrastour te maken, dwalend door Mont Martre, via Place Pigalle, slingerden we langzaamaan terug naar Gare du Nord...










Je ziet, dag 3 zijn we zonder kleerscheuren doorgekomen, hebben we ons kalm gehouden en zo konden we heel relaxt weer de TGV in die ons naar huis zou brengen! Heerlijk....uitgerust weer naar huis!
Wat een Parijs...wat een reis.....non, je ne regrette RIEN!!!!

In mn volgende blog zal ik proberen op een rijtje te zetten wat er nou allemaal van onze plannen is uitgekomen!

A bientot!

Liefs,
Lynda