alle goede dingen in 3-en

zaterdag 15 oktober 2011

Goh....eigenlijk is het toch wel spannend....soort van jammer ook wel een beetje maar vooral spannend! De laatste(maar niet de minste;)) sponsoren zetten wij hierbij in het SPOTLIGHT(waar ken ik dat van?;)).
Vandaag nog een bijdrage opgehaald(zeg niet dat wij niet toegewijd zijn;)), eentje per post nog mogen ontvangen, 2 nederlandse zendingen nog onderweg en de bijdrage uit Barcelona kan pas verstuurt worden zodra de winnaar bekend is want die wordt dus gepersonaliseerd! HA! Details baby!!! We love it!

Proud to present to you:

five sharp Eeflien:P (insiders joke) (alleen nog ff mailen wat erIN zit svp :D)

Ja DIE ja....."onze" Ingrid met haar práchtige kaarten draagt ook bij aan deze überhappening!!!

Catherine, ma cherie....our sponsor from Spain is almost as excited as we are about this super give away and she said YESSSSSS right away when I asked her to join in!!! And if you are a reader here at my blog for a while now, you "know"her......*zipppppp*

de sponsor die we deze week nog mochten verwelkomen! SUPER vrolijke winkel, heeeeel veel keus en helemaal hip and hot

Jaimy, m'n cupcakegoeroe!!! Steun en toeverlaat in al mn beginnerspaniekmomentjes!!! Een fééstje om in haar winkeltje rond te klikken...

Dootje.....ik was net nog bij je om je bijdrage op te pikken(ik kocht natuurlijk nog 't een en 't ander voor mezelf, dat heb je slim aangepakt ;))) en nogmaals dank! het *snuift* ruikt heeeeerlijk.....say no more!



*kijktnaardehoekbijdekast*.......niemand vergeten???? Nope....dat waren ze.....onze sponsoren!!!!!!! Ik kom steeds niet verder dan DANKJEWEL, maar voor jullie állemaal........*DIEPEBUIGING*......wat begon als een baldadige aktie eindigt morgen in een uitzinnige winnaar!!! NOOIT...echt NEVER had ik durven dromen dat ZOVEEL mensen een bijdrage zouden willen leveren, zomaar...belangenloos, gratis en voor niets!!!! Picture this: je krijgt een wazig mailtje van een blogster die hengelt naar een bijdrage....en wat denk je.....23(tel ik goed?) winkeliers die gewoon meteen JA zeiden!!!!!!! WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH....ik spreek even voor Diaan en Chantal mee(vergeef me mijn vrijpostigheid meedels) als ik helemaal BLIJ jullie NOGMAALS bedank!!!! Zonder jullie.....GEEN SHGA!!!
Catherine, short version for you--> THANKS BABES!!!!! really...respect!!!!! BESOS!!!

Terwijl ik dit tik "piept" mn mobieltje onophoudend, de andere organiserende dames....allemaal dingen over logistiek maar met name OOOH's en AAAAH's over de foto;s die ik hen steeds doorstuur he;)

Anyway.....ga ik NU even mn mannetje nog één keer op het hart drukken dat alllllll die pakjes ÉCHT niet voor mij zijn en dus NIET van "zijn"rekening afgeschreven worden.....de schat(het vertrouwen he;))

Amai........zou ik toch bijna vergeten, sponsor kun je ons niet noemen, maar uhm...soort van lullig zou het wel zijn als wij zelf niet nog een aardigheidje in de doos (container) zouden mikken he ;).

Gaan jullie even alle sponsoren van vandaag bezoeken...ga IK even de dames pingen dat we er klaar voor zijn, althans.....bijna...want tot 00.00 uur vannacht kun je nog meedoen en zal morgenmiddag rond de klok van 12.00 het moment supreme zijn!!! Laten we duimen dat blogspot niet overbelast zal raken!!!!

Gots....waar ik dan toch nog éven op moet wijzen(al is het maar om Diaan=controleur te jennen:P)....als je een reactie bij de post over de SHGA hebt geplaatst.....moet je WEL ook even een postje op je blog maken over de herfst he...dus niet alleen woorden(in je reactie) maar ook daden(op je blog) want anders moeten we je uitsluiten van deelname!!(regels na te lezen in de originele blogpost over de SHGA) Eerlijk is eerlijk!
Dus....deed je dat nog NIET......vergeet het douchen, laat je manlief zelf even koffie zetten, stuur de hond de tuin in en TIKKEN DIE POST!!!! We'll be watching you!!!:D

TOT MORGEN!!!

Liefs,
Lynda
jaja...ik weet....ik praat TEVEEL!!!!!!!:D

PS: ik voeg even een chill muziekje toe, de gemoederen raken aardig verhit, de paniekmailtjes stromen binnen en we willen niemand van z'n graatje zien gaan hier he;)
Take it away Marvin..."whats going on"......the SHGA!!!!!!*grijns*

Leave a Comment

House of Seasons zei

Hoi Alledrie, wat een heerlijk spektakel hebben jullie ervan gemaakt. Ik zit te genieten van jullie enthousiasme!
Ik meld me bij deze aan als eerste sponsor voor jullie volgende GIVE AWAY aktie!!!!
En mail me je adres dan krijgen jullie van mij alledrie een Kleine Herfst Give Away!
Want dat hebben jullie absoluut verdiend!!!
Sterkte met het loslaten van al dat moois!
Liefs
Lia

Nicole Claudia zei

Hahaha, wat een heerlijke babbel-de-babbel-post. Ik zit hier wéér te zwijmelen, want Oooooh wat een mooie sponsors hebben jullie toch allemaal binnengekregen.

Nog één nachtje slapen.... Zeg wel tegen diegene die het wint, dat ze verplicht!!!!op haar blog moet laten zien wat er allemaal in die prachtige verpakkingen zit... want ben wel héél nieuwsgierig!!

Fijne avond, slaapse, truste, tot morgen... Collie

Kiki zei

Oh...wat hebben jullie 3-tjes toch neergezet. Sinterklaas is er niets bij.....Wist dat het leuk en warm in blogland was, maar dit is toch echt TOP! En wat leuk dat ik nu ook blogger ben en dit kan meemaken. Ik zal vast niet winnen, win nooit iets, maar alleen het enthousiasme en de leuke posten is al een kadootje! Applaus voor jullie hoor!
Lieve groetjes,
Kiki

Huys 50 zei

Hee Lynnn,
Nou meis ik hoop dat mijn Herfstpos(en)wel ok waren ??
Anders moet ik toch nog mijn kop met kaak in Herfsttinten erop gooien en weetje...dat doe ik toch liever niet zeg.
Er zitten nog steeds verkeerde kleuren op mijn kaak dus het kan nog.
Morgen dus.....morgen....tja......morgen......KANIEWACHTENNNNNNNN.....
Kan ook vast niet slapen......OWWWWWW

groetjessss
van mij.....

Kom Achterom zei

Ik geniet nog steeds van alles wat jullie met zijn 3en hebben gepresteerd! Heel blogland op de kop!!!
Meiden alleen dit spektakel is al geweldig!
Tot morgen en vergeet niet je rode telefoonoortje goed in te smeren vanavond.
Kanjers tot morgen
Yolanda

It's me zei

Pfffffffffffff......en na morgen 12 uur rust.........liefs van mij...xxx...

A fresh start of me zei

Heb er eigenlijk geen woorden voor.....wat een kanjers zijn jullie en dan het lieve gebaar van House of seasons...echt hartverwarmend..
Ik heb me aangemeld via mail met foto omdat ik geen blog heb dus ik win waarschijnlijk niks maar dat deert niet...de kriebels van "misschien" zitten er toch wel een beetje.
Hopelijk kunnen jullie 3 een beetje de slaap vatten vanavonf...
xx Chris

Thuis bij Tjits zei

echt super wat jullie drietjes voor elkaar gekregen hebben!! nog 1 nachtje.. oh wat spannend.. voor heel blogland, voor de sponsoren en voor jullie!
ik hoop dat jullie de slaap een beetje kunnen vatten vannacht.. tot morgen:)

liefs, Tjits

G-STYLE zei

Ik wens jullie succes en ik hoop dat ik kan slapen vannacht .......

Moet ik alvast gebak halen voor als jullie komen .....haha....ik gun dit aan iedereen hoor ... maar toch ...zou wel erg leuk zijn .....

Nogmaals successss met de organisatie verder meiden !

groetjes Gea

Saskia zei

oh gut!!! ik ben helemaal verliefd geworden op die mugtail cat van Juule!!! Tijd om een beetje te sparen denk ik (tjah als thuisblijfmama moet je voor zulke dingen sparen hé lol)

Pink Princess zei

OH het zou idd ZO leuk zijn als het hier viel hihi. Ben er bijna van overtuigd van niet, maar ja...hopen mag toch. Jullie hebben er ZOVEEL werk van gehad (en nog natuurlijk) mijn pet en hoed en alles wat ik verder op mn hoofd heb (behalve mn haar, dat laat ik echt zitten hihi) gaat voor jullie alledrie af!! EN maak een diepe buiging naar jullie ook (hoezo slijmen woehaaaa) Nee hoor, ik meen het echt EN ik gun het echt iedereen!! En ja natuurlijk verwacht ook ik een hele mooie post van de winnares, met alle cadeaus. Wat een geluk en wat een mooie post zal dat worden. Nog even en dan weten we het...spannend (bijt bijna mn nagels af)

Liefs en hou je lekker rustig vanavond, laat je verwennen door je hubby, hij hoeft de cadeaus idd niet te betalen hihi.

Marian

Madelief zei

Hoi Lynda,

Wat een leuke actie en wat veel sponsporen hebben jullie!!! Spannend hoor wie morgen de gelukkige winnaar wordt.

Een fijn weekend,

Madelief x

Home and Lifestyle zei

DIEPE BUIGING terug want als jullie dit niet hadden bedacht en georganiseerd...dan was hier niet zo'n herfst-gekkenhuis ontstaan! Dus wat mij betreft ook een heel luid HIEP HIEP HOERA voor jullie drietjes!!

Ben benieuwd hoe alle deelnemers vannacht slapen...de spanning stijgt!!!!!

Jeanette zei

Het aftellen is begonnen, ik ga maar op tijd slapen.

Groet,
Jeanette

lien zei

Oh gaaf, al die sponsoren bij elkaar! Leuk om ook wat 'bekenden' te zien onder de weggevers. Ben zooo benieuwd morgen!
Groetjes en slaap lekker straks (als dat nog lukt :-))
Carolien

little sweet things zei

Mijn man stelde voor om morgen ochtend naar Ikea te gaan, dat wordt dan dus na half 1 he dat snap je wel haha en anders mag hij alleen heen. Dit is zo spannend!!!
Groetjes, Sas

Mirjam zei

Hoi Lynda,
Je weet de spanning al wéér heel goed op te bouwen. Geweldig dit alles... Morgen weten we het... Gelukkig hoef ik pas na 12.00 uur te werken, anders zou ik tot eind van de middag moeten wachten...
Slaap lekker vannacht Lynda, voor jullie zit het er nu bijna op... alleen nog maar een vrachtwagentje huren om alles af te leveren...
Groetjes,
Mirjam

lia zei

Nou het is inmiddels 12 uur geweest. Dus dat betekend..... ja..wie...
Nee, ik wacht wel op het antwoord. Ga eerst maar slapen.

Liefs Lia

hokje zei

Nog een paar spannende uurtjes te gaan... Door jouw gezellige posten met prachtige foto's hoop ik de laatste uurtjes door te komen ;)

Fijne zondag! Lieve groet, Miranda

In den Uylenbal zei

H die Lynda, net koppie soep met stokbrood gegeten, beetje vervroegde lunch. Vervroegd zodat ik alles in de gaten kan houden m.b.t. SHGA !! Jeetje, degene die de SHGA gaat winnen is een bofkont. Wat een sponsoren, niet de minste ( kuch kuch . . .) ! Wil ook even van de gelegenheid gebruik maken om mezelf (lees : In den Uylenbal)in da spotlights te zetten : v.a. 1 november Triple U bij In den Uylenbal ! Wasdat??? hoor ik je denken. Das een hele leuke actiemaand bij In den Uylenbal, zowel in de winkels als in de webshop. Wat voor acties ??? Tja, daar kan ik nog niet heel veel over zeggen, maar tipje van de sluier : Triple U ( lees : 3 x U = 3 jaar In den Uylenbal, = 3 winkels, = 3 eigenaren) Ennuh . . . Triple U staat ook voor . . . ??? Later meer . . . xx & liefs Lejo

Unknown zei

Niet dat ik ooit wat win, het wordt toch wel reuzespannend nu! En ondertussen heb ik het hartstikke druk al die leuke sites te bezoeken!
Leuk zeg al dat werk dat jullie ervan maken!

Bij Guusje Thuis zei

Zoals gister gemeld achterstand in blogjes bijlezen ... maarre ik word steeds stiller hoor *bloos*

LENTstyles zei

Leuke blog en mooi inspirerende afbeeldingen! top!