Nog even....

donderdag 6 oktober 2011

Om het gevoel en de sfeer een beetje te onderstrepen van onze Super Herfst Give Away is het dan toch ook écht herfst nu!:)
Nog 9 dagen maak je kans op die nog immer groeiende berg "herfsterige"geschenken!!! Ik heb me voorgenomen NIKS meer uit te pakken maar zo bij de grote hoop te zetten....*kuch*....té leuk gewoon!(dames en heren sponsoren.....ik wil niet leuren en zeuren, zo is het ook niet bedoelt maar de logistiek moet nog geregeld worden en dan zou het wel fijn zijn als we weten hoe groot de container moet zijn die we moeten huren ;))
Herfst!!!! Daar ga ik vandaag eens even ongegeneerd van genieten, tussen alle "moetjes"door snuif ik de sfeer eens lekker diep door!!!!!











Gezien? Ik ben er klaar voor, en het uitzicht aan alle kanten is HERFST!!!!:).
(heb wel de achterdeur gewoon open want echt koud is het nog niet en de katten hebben de herfstkolder in de kop blijkbaar...die stormen achter elkaar aan van binnen naar buiten en vice versa.....de wind maakt hen tikje onstuimig geloof ik ;))

Ik wens jullie een onstuimig lekkere dag toe!!!

Liefs,
Lynda

Leave a Comment

Pink Princess zei

Het giet, nee het HOOST hier op dit moment dat ik dit berichtje tik. En de wind raast door de straat :( Ik moet er straks wel door, post beZorgen (wie weet laat ik gewoon iedereen bij MIJ langskomen voor de post...goed idee toch?? HIHI)Herfst is nu echt in het land. Buiten die regen en *storm*... ach we maken er wat van binnen. Lichtjes aan, kaarsjes, lekker op de bank met Pink aan mn voeten.

Fijne week en spannend!!!!

Thuis bij Tjits zei

de stormachtige wind heeft de zomer definitief verslaan en weggeblazen.. de herfst slaat nu onverbiddelijk toe.. nou laat maar komen ik ben er klaar voor!!
en mijn bijdrage voor de super herfst give away komt er aan hoor, ben nu nog een beetje te druk maar begin volgende week staat ie er wel op hoop ik, nog net op tijd haha!!

de achterdeur hier heb ik net toch maar dicht gedaan.. jeetje wat een regen en wind..

ik wens jou ook een heerlijke onstuimige dag toe haha:))
liefs, Tjits

Kom Achterom zei

Heerlijk windjewaaidag hier! Moet zo op cursus hoe erg is dat!!! ik zou veel liever naast jou op de bank zitten met zo'n heerlijke bak koffie kijkend naar de groeiende berg hihihihhi. Mooie foto's heb je gemaakt zeg! ennuh snuif nog wat van dat heerlijke sinasappel lichtje.
Fijne dag
Yolanda

Anita zei

Hihi Poeh's waaibomendag vandaag: héérlijk !!!
Heeft ook wel wat toch ?!
Mijn bijdrage voor de super herfst give-away komt deze week hoor. Loop een beetje achter. Een beetje HERFST in mijn hoofd ;-)
Groetjezz lfs mij

Home is where the heart is zei

Hoihoi, wat een gezellige foto's weer. Vanochtend nog ff dingen doen ik ik gewoon MOET doen en vanmiddag met de beentjes omhoog en een bakkie koffie erbij. Het komt denk ik idd van de wind, worden ze hier ook altijd hyper van, maar vandaag blijven ze maar gewoon lekker binnen. Moet er niet aan denken dat ze met die natte poezelige pootjes mn nieuwe bank opstormen
Fijne dag en geniet van de herfst
liefs Brigitte

It's me zei

Het regent hier Lynnnn......maar voor de rest is het heerlijk......we genieten binnen in huis......saamppies......liefs van mij...xxx..

Pleuntje zei

Het is heerlijk freubelweer. Maar nu komt het zonnetje hier weer door de wolken. Geniet van het weer. groet Petra

natuurlijk groen en doen zei

Wat voor leuks zit er in die stapel dozen?????? Allemaal bokbier??? Dan kom jij zeker de herfst wel door.

fijne herfstdag

Mayflower zei

Ohhh....heerlijk....laat die wind maar waaien en ik ga precies doen wat je foto's vertellen hihi. Heerlijk onderuit gezakt met een bak koffie en een stapel tijdschriften.
Lieve groet, Mea

hokje zei

Eindelijk is het dan toch herfst ;) Hoogste tijd om een post te wijden aan de SHGA, dus als je het leuk vindt, kom dan gerust even een kijkje nemen! Hier heeft de hond last van de herfstkolder... ze bleef maar rennen in het park, maar nu ligt ze uitgeteld voor de schuifpui te slapen.

Fijne dag. Lieve groet, Miranda

lia zei

Nu is het droog, een kat buiten en een naast mij (hoe kan het ook anders). En ik zit een beetje brak (door slaapgebrek) hier en daar wat te lezen. Maar dat pakket, ik ben daar toch zo nieuwsgierig naar. Maar ja, duimen duimen......

Liefs Lia

Home and Lifestyle zei

Ik ga er vanuit dat ik niet tot het groepje sponsoren hoor die nog wat moet sturen, want we hadden een andere afspraak toch?

Ik had straks op het werk een bos bloemen voor een collega gehaald, maar die waaide mij bijkans uit de handen...het is echt herfst!

Groetjes, Ingrid

Mariska zei

Je maakt ons wel heel nieuwsgierig hoor.....de mega give away...ben heel benieuwd wat er in zit... flink duimen dat ik hem win :)

Room Seventeen zei

Onstuimig was het zeker vandaag! Lekker "herfsten" dus.
Pfff. Ik herfst, jij herfst , wij herfsten
Ik leer het al een beetje ;-))

What's in a day zei

Wat een mooie bijdrage aan de herftsgive away:)))Ha ha, je wordt gewoon helemaal gek van al die leuke spullen, dat is het...nou laat de herfst maar komen, voordat je het weet is het je weet wel en daar heb ik nog geen zin in, en ook niet in pepernoten, geef mij maar beukennootjes.

Lieve groetjes,
Eefie

Nicole Claudia zei

Nou en of het onstuimig herfstig is... Ik had vandaag een coupe charmant op m'n hoofd, maar die was op de terugweg vanochtend van school naar huis al in de lucht gewoeperd... Dus Mien waar is m'n haarklem... zoek, zoek, zoek... ah... in m'n tas! Pfff ik zie weer wat!

Hahaha, je maakt ons wel héél nieuwsgierig... en ik moet hoognodig een herfstblogje maken, want ik doe héél graag mee. Mien waar is een bergje tijd... tap, tap, tap.... onvindbaar!

Komt er hopelijk toch aan!!

Groetjes, Collie

Corine(THUIS) zei

Onstuimig vandaag? Ik heb er niks van gemerkt, was gewoon (wel lekker hard) aan het werk. En dat giga-give-away-pakket...ik vind het geweldig dat het nog steeds groeit, maar ik doe niet mee, want jongens mijn huis is sober dus wat moet ik met een container vol kadootjes??!!
Voor wie zal ik duimen?
Groeten, Corine(THUIS)

Madelief zei

Hoi Lynda,

Ook al doe ik niet mee, ik ben toch wel heel benieuwd wie er bij jullie in de prijzen gaat vallen :-)!

Een gezellige avond,

Madelief x

Vær våken zei

Hi Lynda, I loooove that star pattern!! So chic! Have a great weekend!

Kristin xo

Bij Guusje Thuis zei

Ik werd gewekt door een stortbui met onweer ... over de rest van de dag wens ik verder niet eens meer wat te melden ... herfst hè :-) Groetjes, Colin