Kleinigheidje hou je toch!!!

zaterdag 1 oktober 2011

Organiseer je samen met nog wat "moraalridders" een Super Herfst Give Away....omdat we al struikelde over de pepernoten en banketstaven......wordt het gewoon ZOMER in de herfst!! Ja hoor eens.....dan wordt het toch knáp lastig om principieel en bij de tijd te blijven hoor!!!! We zitten gewoon al bijna twee weken buiten hier in het Limburgse!!! Je wordt bij elk briesje wel "aangevallen"door de vallende bladeren uit de boom maar toch, je zit buiten!!!! En sterker nog.....minimaal gekleed want JEUJ het is écht warm hier! Kan me nog zomers heugen dat het minder was...zeg maar...;)!
Gelukkig zijn jullie "die -hards"en laten jullie je niet uit het veld slaan door dat beetje zon, en kunnen we de prachtigste wandeltochtjes met jullie meelopen, krijgen we uitleg over de meest schattige herfstdecoraties in jullie huizen en spatten de herfstkleuren van het scherm!! CHAPEAU! Jullie houden écht van de herfst!!(of ligt het misschien toch aan de inmiddels behoorlijk uit de kluiten gewassen doos met goodies???;)).

Behoorlijk in de war genieten wij hier in Huize H toch van dit cadeautje...in de war?? Ja....bakte ik ipv een appeltaart deze week een citroentaart(uit de Allerhande en helemaal lekker fris en fruitig, helemaal passend bij het warme weer)...shopte ik vanmorgen binnen een kwartier een winterjas!!!!! Winkel in(ik had online voorwerk verricht;))...er hing er nog één(zeg zelf....voorbestemd?)....ik pas, ik draai en koop.....snel uit dat ding, véél te warm....je snapt...manlief stond enigszins in verwarde toestand het geheel gade te slaan...hij was al op zoek naar een stoel want wat hij inmiddels ook weet en jullie natuurlijk vanzelfsprekend vinden is dat je een nieuwe evt te kopen jas minstens een kwartier aan moet houden, 20 rondjes moet draaien voor de spiegel , alle mogelijke bewegingen moet maken wil je ook maar zo goed als zeker kunnen zeggen dat dit 'M is! Zó in de war dat de leren tas die ik in de etalage van de winkel ernaast aan stond te kwijlen óók binnen luttele ogenblikken door manlief afgerekend werd...hij was op dreef en zag zichzelf binnen een half uur na aankomst in de stad al rustig aan de koffie kunnen ergens op een terras...:D!
Je snapt.....de bbq die hier met drie tegen één(die ene ben ik natuurlijk weer) werd voorgesteld.....die gun ik ze dan maar....
Iets zegt me dat we afdwalen hier, want de bedoeling wás.....dat ik jullie even wat herfstigs kwam laten zien...dát is gelukt want bovenste twee foto's maakte ik afgelopen week tijdens mijn fietstocht naar het werk...vroeg dus...is het niet práchtig? Onderste plaatje klinkt leuk.....maar lijkt nog ver weg als ik naar buiten kijk...o nee...daar zit ik al...met m'n laptop onder onze boom...op 1 oktober.........ik durf het bíjna niet te vragen....sneeuw duurt zeker nog even?*grijns*
Anyway....1 oktober....prima dagje om jullie aan te moedigen vooral nog even lekker door te gaan met die herfstposten, want "we"hebben nog twee weken he(ik ze WE......wij mogen natuurlijk niet meedoen, en geloof me.....DAT knaagt: note...alle pakjes komen bij mij binnen..*kuch*);).( 't is niet netjes maar mag ik alle sponsoren die nog wat willen inzenden verzoeken daar niet zo heel erg lang meer mee te wachten? Ik zal op zoek moeten naar een passende container uhm doos......en da's nog een uitdaging op zich....dank u;))






Op onderstaande link kun je zien wat dit verwarrende weerbeeld met mijn katten doet...


Liefs
Lynda


Leave a Comment

Anna Marie zei

Weer genoten van je blog. Dank! Een winterjas passen en kopen met dit (zelfs in Noord Holland) mooie weer? En mij dan raar noemen. Haha, geniet straks toch maar van je gezinsmoment en de bbq. Groeten!! Anna Marie.

Marjan zei

Het is inderdaad bizar, buiten in je hemdje in de zon terwijl de herfstbladeren om je oren waaien :-)
Stiekum verlang ik toch wel een beetje naar echt herfstig weer, ik heb notabene net mijn zomergoed naar de zolder verhuisd. Je weet gewoon niet wat je aan moet trekken. Afijn, net wel lekker bij het Italiaanse ijsboertje een heerlijk ijsje gegeten met dochterlief.
Maar sneeuw hoeft voor mij nog niet, als ik alleen al denk aan al die treinellende van vorig jaar....
Fijn weekend,
Juul

http://truutske.blogspot.com zei

1 oktober en zomer in nederland....kan het nog gekker.....zitten hier heerlijk buiten....bbq gaat zo aan...kaarsen bij de hand en we genieten.
Dan zie ik jou een heuse winterkas kopen.....ik moet hier nieet aan denken...zou ter plekke flauwvallen....maar je hebt 'm gescoort en jij ben klaar voor de winterse 'sneeuw'buien.
Voor nu wens ik je een heerlijk zonnig weekend ennuh...hang die winterjas maar een poosje ver weg.
Fijn weekend, Trudie.

lia zei

Ja, het is heel bizar. In de zomervakantie niet veel van zulke dagen gehad. En het is wel verwarrend, want de knoppen van mijn hortensia's lopen zelfs uit.
Zou graag die katten van je willen zien, maar heb geen idee hoe dat facebook gebeuren werkt.
En je reactie was niet foetsie....
Alo ALo.....je bent al in de stemming.

Liefs Lia

lien zei

Wat schrijf je toch altijd leuke blogs! Een genot om te lezen!
Grappig, zie dat je uit grubbenvorst komt, komen wij regelmatig, manlief komt daar vandaan...we wonen zelf nog een stuk zuidelijker nu.
Groetjes Carolien

Mirjam zei

Hoi Lynda,
Wat is dat toch heerlijk herkenbaar, in een kledingzaak zeker een kwartier twijfelen, zal ik of zal ik niet, nog een rondje draaien, als ik mijn armen strek is de mouw dan niet te kort, staat-ie écht wel leuk... En dan zo maar ineens binnen twee minuten een jas kopen, ja, daar raakt elke man door van slag... Dus ook nog een leuke tas gescoord? Helemaal top dus...
Wat is dat een mooie foto van die mist over de weilanden... toch wel beetje sneu dat je zelf niet mee kunt doen aan de SHGA, dit zou er een heel mooi plaatje voor zijn geweest...
Nou, ik wens je een heel fijn weekend, ben beetje bang dat dit wel de laatste met zulk mooi weer zal zijn..
Groetjes,
Mirjam

Huys 50 zei

Heee Lyn,.. doe je volgend jaar die Herfst give Away even in het voorjaar jaaaaa !!! dan hebben we zeker weten een.....TOPZOMER !!!! yeeeeehhh
Die container komt toch wel deze kant op hé ?? ja toch !? ;-)))

Groetjes
Dicky Marie.

Kom Achterom zei

hihi ik zal maar niet zeggen dat manlief op dit moment een giga ijs voor me aan het halen is! Ik kon het echt niet meer onderdrukken liep de hele dag al met dat zeurende zoete stemmetje in mijn achterhoofd! waahhhhh ik ben gezwicht en manlief is nou zo lief om een heerlijk zomers nee herfstig ijsje voor me te halen wel in stijl hoor cocos uhhh chocolade dat dan weer wel en cookies ook wel herfstig vind je niet? Ik vind het nog niet zo zomers als jou citroentaart hahahah
nou we gaan ons best nog even doen hoor. ben toch al bezig met de warme tinten dus volgende keer weer een warme herfstnazomer post hihih
fijn weekend
Yolanda

natuurlijk groen en doen zei

Ik heb met veel plezier en overtuiging meegedaan ,maar wil je alsjebliefttttttttttt volgend jaar weer zoiets organiseren want als dit heerlijke weer daar uit voortvloeit vind ik het prima .De herfst komt echt wel,maar ik geniet de afgelopen week zo van dit weer

fijn (zonnig) weekend

It's me zei

Je kan er nog een kerst /advent give away van maken met iedere dag een prijs...je hebt er vast wel 24......fijn weekend...xxx...

Tanja zei

Ja nu komen de bizarre tegenstellingen echt naar boven, warm, super warm en dan helemaal in mood voor de herfst qua kleding, ach meis ik ga en doe lekker met je mee, genieten en toch slim genoeg om al de herfst in je hoofd binnen te halen.
Geniet lekker Lynda, van het mooie weer en je nieuwe jas!

Liefs
Tanja

What's in a day zei

En toch, en toch ik ruik de herfst, voelen, nee dat niet, maar de lucht zit vol met .....
heerlijke herfst.
Maar ik geniet van je post, vanmorgen in de stad, hemdjes, korte broeken, puffend warm..en toch 1 oktober.
Ik hoop dat de bbq een succes was.

♥Eefie

faire un songe zei

Ja mijn reactie komt nog.... misschien morgen op pad met de cabrio en dan onderweg mooie plaatjes schieten.. van de zomer herfst....
Groetjes Hetty

Anita zei

Wat een weertje wéér vandaag :-)
Maar ondanks dat is het echt HERFST hoor Lynda !!!
Ik zal me haasten om nog een herfstpost te maken.
Wacht even tot het weer herfstig weer wordt hihi
FIJN WEEKEND
Groetjezz lfs mij

hokje zei

Herfst met zomerse temperaturen, maar toch kun je merken dat er een nieuw seizoen op komst is; lange avonden, warme kleuren, ochtenddauw... Gewoon nog even lekker genieten van de zon.

Fijn weekend. Groeten, Miranda

Agnes zei

Ik ben er ook van in de war hoor, alhoewel ik wel intens nog geniet van dit prachtige weer, En eerlijk gezegd mag dit tot de kerst duren. Ben dus duidelijk geen herfsttype. Maar je voelt de herst wel aankomen. Wil ook nog meedoen met die super give-way van jullie ben nog bezig en aan het denken voor het juiste herfstgevoel. Ik zal daar morgen liggend in m'n topje in het zonnetje nog eens ernstig over nadenken:)
Fijne zondag!
Lieve groet,
Agnes

Thuis bij Tjits zei

ja dit zomerweer brengt ons wel in de war hoor.. zitten we gisteravond nog lekker buiten te eten is het ineens donker terwijl ik nog in mijn hempie zit.. hoe kan dat nou?! het licht gaat gewoon te vroeg uit haha!! een zomeravond in de herfst, heerlijk!
mijn herfstpost heeft wat vertraging opgelopen door de zon.. maar hij komt eraan hoor!

geniet vandaag van wederom een mooie zomerzondag!!
liefs, Tjits

Elly's kleine idylle zei

Hoi Linda,

Allereerst wil ik jou een vette compliment geven over jouw prachtige schrijfstijl!!!!Echt genieten bij jou.
Ik heb al mijn tijdschriften de deur uitgedaan, want ik lees nu een stukje van .....Linda!!!!
Bij ons gaat het meestal net als bij jou, ik sta voor de spiegel te draaien en...maar weer passen, mijn mannetje zoekt direct een stoel met als het even kan een krantje....!!!en die boffert krijgt altijd koffie.!!!
Het is hier aan de "cote du Nord", ja, ja, gewoon zomer. En wat doe je in de "zomer", juist ja, buiten zitten en...geen last van bijen maar van vallende bladeren. Leuk toch?!!
Ik wens jou nog een heerlijke zonovergoten zondag met een lieve groet van Elly

Pieternel zei

Hahahh ja die mannen raken in de war als je snel klaar ben.. die gaat voortaan met je mee.. Wel gezellig.

Warme groetjes Pieternel

Bij Guusje Thuis zei

Geweldig toch zomer in oktober; ik had het er vandaag al over hoe bijzonder zon op mijn verjaardag zou zijn ipv sneeuw ... lijkt me HET cadeautje woehaaaaa ... doe nog maar zo'n zonnig weekje!

Door Jolanda zei

We zijn allemaal verward, blote benen die niet bruin zijn geworden deze zomer, stof met hertjes en sneeuwvlokken gekocht, en een man die verteld dat het over...(?) dagen alweer kerst is :)))

cindy 'wonenmeteenhart" zei

wat een leuke post weer
je hebt zo'n grappige stijl van schrijven
( idee voor een boek??)

denk dat we een zomerse herfst krijgen nee het weer geeft ons nu wat we zo gemist hebben!!
toch lief vind je niet!!

ik heb al diverse herfst posten gezien en die van mij heb ik al weer een week gelden gemaakt en ik blijf het zo leuk vinden idere keer weer, hel leukste is te zien dat iedereen er weer een andere kijk op heeft en daardoor krijg je hele verschillende posten

zo zie je maar wat een goed initiatief het is geweest van julllie

lieve gr cindy