de spanning is eraf.....

maandag 17 oktober 2011

...en wat rest is een goed gevoel, een relaxed gevoel, een glimlachend gevoel.
Het mailcontact met de "bofbips" loopt, de pakjes zijn nu officieel van Colinda, wat rest is de overhandiging en ook dáár houden we jullie natuurlijk van op de hoogte:).
Wij hebben het leuk gevonden(en nieuwe plannen worden alweer besproken maar we taken het easy;)), we hebben gelachen, gegiebeld zelfs, ge-oooht en ge-aaaht, en nu zien we uit naar het moment dat het spul van eigenaar verwisselt(ik althans wel, elke dag die bult van links naar rechts schuiven om te kunnen stofzuigen;)) zodat we deze happening met z'n 4en(wij drie en de winnaar) kunnen afsluiten.

En..........ik kan het nu wel zeggen......ik heb gefoetelt, vals gespeelt, de boel belazert.......

ik kocht speculaas!!!
(vorige week al, maar deed mn mond natuurlijk niet open he...HERFST...speculaas=sinterklaas)

Zo....hebben we dat maar gehad:)!
Met een tennisarm ben ik voortijdig al "uitgeschakeld"maar de herfstvakantie voor de meiden is niet meer zo ver weg, nog slechts enkele dagen school en dan kunnen we naar Zeeland!! Onze (bijna) jaarlijkse minivakantie naar het eiland Walcheren, bijna een tweede thuis. Middelburg, Vlissingen, Veere, Westkapelle, Domburg.....elk jaar bezoeken we dezelfde steden/dorpen maar elk jaar weer vindt ik het geweldig leuk! En de meiden trouwens ook.....denk dat er sprake is van een genetisch dingetje hier.....wij hartje zee!!!! En dan vooral de zeeuwse kust, daar zijn we inmiddels wel al achter. Dus de voorbereidingen zijn in volle gang. Regenlaarzen, warme laarzen, warme pyjama's, pantoffels, vesten etc...alles wordt gecheckt en klaargelegd. Even uitwaaien, even de wind door je haren, de kou langs je oren en neus, de zilte bries opsnuiven.
Nog een weekje..........AAN TOE!!

Liefs,
Lynda

Leave a Comment

Huys 50 zei

Lekker Zee,heerlijk wind door je haren en lekker regen op je gezicht mascara langs je wangen, hmmmmmmmmm....
GENIETENNNN...

Groetjes
Dicky Marie.

Marjan zei

Ja heerlijk he even er tussenuit. Wij gaan elk jaar met de herfstvakantie naar een Waddeneiland. Dit jaar gaan we naar Texel. Lekker fietsen, wandelen langs het strand, mooie huisjes kijken. We hebben er zin in!
groetjes
Juul

Thuis bij Tjits zei

ohh wat heerlijk Lynda!! uitwaaien aan zee.. de wind in je gezicht.. tijd voor ontspanning.. tijd voor elkaar.. heerlijk!!!
een tennisarm.. komt dat van al dat gesjouw met de pakjes??

liefs!!

Home and Lifestyle zei

Het wordt vast kaal bij je in huis, als alle vracht naar Colinda is gebracht...maar wie weet kun je in Zeeland nog wat leuks scoren!! Het vooruitzicht dat je gaat is al een klein beetje vakantie vieren!!!!!

Lieve groetjes, Ingrid

What's in a day zei

Kun je die enorme stapel wel missen????O, Colinda zal zo blij zijn...wij willen foto's zien hoor.
Geniet volgende week heerlijk in Zeeland, Middelburg, ik wil er wonen, maar manlief niet meer, heeft er gewoond en ook in Oost- en West Kapelle, gelukkig wonen goede vrienden van ons net achter de duinen, dus je weet waar wij vaak te vinden zijn...juist!!!

De groeten in Zeeland,
♥Eefie

Nicole Claudia zei

Ooo, speculaas... maar speculaas kan nog wel hoor. Het is geen taaitaai en suikergoed...

Ik kan me voorstellen dat je al heerlijk voorpret hebt bij het idee alleen al.

Heel veel plezier bij het verzamelen van alle warme spullen... vergeet de warme chocolademelk niet hè, voor bij die speculaas als je aankomt!!

Groetjes, Collie

Kom Achterom zei

OOh heerlijk uitwaaien!!
en voor die tijd nog even een heerlijk dagje Colinda!! helemaal te gek!
Blijf het maar zeggen maar ik vond het een topper hoor! jullie give away!
Heb er super van genoten op alle blogs en ben benieuwd naar je verslag van de grote dag!
fijne dagen
Yolanda

Mirjam zei

Hoi Lynda,
Nou, een break heb je wel verdient toch? Ga je er lekker van genieten? Met je gezin?
Ik wens je dan nu vast een heel fijne week...
Maar eerst nog deze week door zien te komen, dat gaat je wel lukken met die sinterklaasspeculaas... Ach je hebt tenminste gewacht tot na de SHGA... haha
Ik wens je voor nu een heel fijne avond Lynda...
Groetjes,
Mirjam

Bij Guusje Thuis zei

De spanning eraf ... huh de spanning eraf, nee joh nou begint het pas :-)

En oh da's nou precies het stukje Zeeland waar ik ook zo graag mijn rondje strand maak, in Oostkapelle hebben ze zelfs speciaal voor Guus een privé strand. Klinkt dus helemaal als mijn ding dat uitwaaien daar, geniet alvast van de voorpret!

Anita zei

Opgeruimd staat netjes ;-) hihi
En strakkies héérlijk uitwaaien aan zee !!!
FIJNE AVOND
Groetjezz lfs mij

natuurlijk groen en doen zei

Wat heerlijk zo'n weekje aan zee . En wat mij betreft ,ik sta weer helemaal open voor een nieuwe aktie ,en dat mag gerust wel iets kleins en zonder cadeautjes zijn.

fijne week

justwendy zei

Wat heerlijk ff uitwaaien, dat doet een mens goed. Heerlijk en als je dan weer terug bent in je huisje lekker een kop thee of warme choco melk.

Meid geniet er van!!!

gr wendy

Colinda en Jeroen zei

lekker hoor speculaasjes,
Als je volgende week toch naar zeeland gaat kun je wel bij ons langs komen ghighi, helaas zitten we niet op het eiland walcheren.
Wel een super leuk eiland ging met regelmaat vroeger naar het veerse meer en naar zoutelande.

liefs colinda

Bonjade zei

Oh Lucky Colinda........MENN!!! Wat moet zij gelukkig zijn...ik was toch niet toevallig net nr: 71? Of toevallig nr: 73...?
Het zal je maar gebeuren...chips......

Enne: wappert met een giga struik vol knoflook bollen....kssst.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Weg met die speculaas van je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bah
FF

Saskia zei

ik kijk uit naar de overhandigingsceremonie :oD
en laat de speculaas smaken!

Jeanette zei

Veel plezier in Zeeland.

Groet,
Jeanette

hokje zei

Wat een heerlijk vooruitzicht! En vanavond vast een beetje mijmeren over de aanstaande vakantie onder het genot van warme choco en een heerlijk speculaasje ;)

Lieve groet, Miranda

Madelief zei

Hoi Lynda,

Heerlijk dat jullie nog een weekje vakantie voor de boeg hebben. Ik duim voor mooi weer :-)!

Lieve groetjes & een gezellige nieuwe week,

Madelief x

Astrid zei

Oeps, ik heb al de 2e zak taai gekocht en ook al een zak pepernoten en een zakje borstplaat....ben ik even slecht bezig...
Vervelend van je tennisarm. Heb ik vanaf het voorjaar ook last van gehad. Enorm lastig, zelfs met boodschappen doen als je alles op de band moet zetten en daarna alles weer moet inpakken. Gelukkig gaat het nu al een poosje beter.
Geniet maar lekker van jullie vakantie. Alvast heel veel plezier!
Greetz,
Kiki

It's me zei

En nu rustttt alsjeblieft je gaat toch niet weer beginnen????.....ik wil ook rusttttt......alleen vakantie zit er niet in.......pffffff.....alhoewel het wel zo voelt.....maarja...ik ga gewoon rustig verder......komt goed...xxx...

Samira zei

Ik kocht vandaag mandarijntjes, in zo'n netje die altijd in de aanbieding zijn als de Sint bijna aankomt in Nederland. Ik riep nog door de Appie, oeh mandarijntjes, de sint komt er echt aan!!

Maar nog geen speculaas, al heb ik er wel zin in nu ik dit zo zie. Ik kan het haast ruiken. Misschien volgende week als we weer boodschappen gaan doen!!!!

Xx

G-STYLE zei

dat wordt dus afkicken ...voor ons allemaal want wat zullen we je posten met af en toe wat kadootjes missen ...scheelt wel weer wat spanning hoor.

Zal Colinda even van harte gelukwensen met al dat moois ,
Ik gun het haar .....

groetjesssss
Gea

lia zei

Oh straks als Colinda al die foto's laat zien met de prijzen. Dan komt er nog meer Ohhh en Ahhhh.
En die Zeeuwse kust, ja geweldig.....

Liefs Lia

L zei

Heerlijk naar Zeeland... wie weet kom ik je nog eens tegen ;-)

Diana zei

*snuift en kijkt verontwaardigd de andere kant op* ;)

Claudia Leertouwer zei

Nu waarschijnlijk 10 kilo lichter van de oragnisatiezorgen van jullie super-give-away. Meid wat een actie! Via via zag ik een foto op Facebook van je voorbijkomen van een superjongeen slanke Lynda, leuk om te zien meis.

Volgens mij is Sinterklaas een echt herfstfeest, de winter begint toch pas op 21 december? De Sint komt al half november ons land met een bezoek vereren, je speculaas is dus gerechtvaardigd!

Petra zei

Jeetje wat hebben jullie iemand blij gemaakt! Super, geweldig en ontstellend leuk! Petje af.

En jij, lekker met het gezin op vakantie. Geniet ervan!

Liefs Petra

Daydream Living zei

Hi Lynda!
heerlijk, weekje weg, uitwaaien aan de kust (alhoewel ik liever uitwaai met een zonnetje; Ibiza was heerlijk weer trouwens x), als het goed is ben je nu in Zeeland, spreek je als je weer terug bent, ik hartje zee ook (jij hebt echt grappige uitspraken trouwens) doei!
Maureen x

Agnes zei

Weer een late reactie van mijn kant:)
Maar hoe voel je je nu? Kun je een beetje wennen aan die lege plek in de kamer?:) Maar jullie hebben Colinda echt blij gemaakt natuurljk. Zo gaaf! Complimenten voor jullie hoor voor deze mega aktie. Top. En nog even en dan mag je lekker uitwaaien in Zeeland. Lekker hoor. Geniet en veel plezier zaterdag bij Colinda.
Lieve groet,
Agnes