Gezellig bezoek!

woensdag 5 mei 2010

Gezellig!!! Ik had jullie toch verteld van die dame die ik aan jullie voor wilde stellen?
Vandaag komt ze hier "langs"! Sommige van jullie kennen haar misschien wel al, of hebben zelfs wat bij haar gekocht(ikke wel:)).
Ik ga verder niks zeggen, ....lees haar "verhaal".
Take it away Debby;)!

*Wil je jezelf en je winkeltje even voorstellen?



Mijn naam is Debby Rousse, 39 lentes jong (als deze voorbij is 40 ). Woonachtig in Huissen met man, dochter, hond, 2 katten en 2 cavia’s.


Mijn webwinkel heet Altijd Vrijdag Brocante. Ik verkoop alleen authentiek brocante en jong antiek. Dus geen ‘nieuw brocante’. Niet dat ik nieuw niet kan waarderen hoor, maar bij nieuwe spullen zie ik ook liever gewoon echt nieuw en bij oude spullen echt oud. Als ergens een duts in zit, wil me graag kunnen afvragen hoe die erin is gekomen en of degene die hem veroorzaakt heeft daar voor op z’n kop heeft gehad . Ik vind het gewoon minder leuk als die duts vorige week in de fabriek opzettelijk erin is aangebracht. Voor mij persoonlijk is dat gewoon niet hetzelfde, hoe mooi ze het tegenwoordig ook kunnen namaken. Het mist dan het stukje geschiedenis en karakter wat oude spullen nou juist zo mooi maakt.


*Wanneer en waarom heb je besloten je eigen webwinkel te beginnen?


Mijn leven lang droomde ik al van een eigen winkeltje maar nooit had ik het lef om het te doen. Het digitale tijdperk maakt het allemaal wat makkelijker en toegankelijker. Dus toen ik een jaartje terug vanwege een reorganisatie mijn baan verloor, was de keuze snel gemaakt.


*Wat is het leukste aan het hebben van een webwinkel als die van jou?



Pffft, wat niet, haha. Ik heb er zo vreselijk veel lol in!! Het allerleukste is toch wel het inkopen denk ik. Totaal bevredigend voor mijn kooplust


*Koop je in vanuit je eigen hart of ook op verzoek?


Vanuit mijn eigen hart, als ik het zelf niet leuk vind, komt het de winkel niet in. Niet dat ik per se alles zelf in huis moet willen hebben, dan wordt het een chaos, maar het moet me wel aanspreken.



*Wat is je mooiste vondst, en zeg eens eerlijk, heb je ‘m zelf gehouden?;)


O God, wat een vraag . Na elke inkoop belanden er dingen in mijn eigen huis!!! Maarrrr, dat weet ik al als ik het item zie op de markt hoor. Het is me dan gelijk duidelijk ‘die hou ik lekker zelf’.


Soms hou ik het lang, soms kort. Ik noem het ook wel eens uitgestelde verkoop, want uiteindelijk belanden veel van die dingen dan toch wel weer in de winkel. Ik kan zo heerlijk rouleren met spulletjes.

*Waar wordt JIJ blij van?


Linnengoed, met name oude tafelkleden met handwerk. Die zie je dan ook niet zo veel in mijn winkel .. meestal belanden die in mijn eigen kast. Verder kan ik erg blij worden van industriële/zakelijke dingen, die zijn vaak lekker stoer en bieden een goed tegenwicht tegen al het lieve.


Verder servies van Regout/Sociëteit Maastricht en op het moment oude verzilverde thee-/koffiepotten.


En bestek, en .. en .. en.. en … ach, als het maar oud en doorleefd is.



*Wil je nog een “collega”in het zonnetje zetten?


Jeetje, dat vind ik moeilijk. Ik heb zoveel leuke contacten opgedaan sinds ik hiermee ben begonnen. Zo leuk. Yvonne van Yvonne’s Brocante heeft daarbij wel een speciaal plekje in mijn hart omdat zij mij echt vanaf dag 1 heeft geholpen.

http://www.altijdvrijdagbrocante.nl/


 En, heb ik teveel gezegd? Ga maar eens bij haar kijken!

Liefs,
Lynda

Leave a Comment

Claudia Leertouwer zei

Wat een ontzettend leuk idee van je!

Groeten,
Claudia

Loveforpiemonte zei

Nee je hebt niets teveel gezegd hoor, wat een leuke post zo!!! Debby heeft natuurlijk gedaan waar ik nog van droom, prachtige winkel en mooie prijzen.
Dus dank voor het delen en fijne dag,
Groetjes Madelon

Carolina zei

Hoi hoi, wat een leuke post Lynda!! Ik heb bij haar mijn oude boordje gekocht. Ik vind het een super webwinkel!!

Groetjes Carolina

Stina zei

Hoi, nou ik ga zeker even bij haar kijken hoor.

Gr Stina

Een sneller kloppend hart zei

Wat een gave webwinkel...en wat een leuke post, weer zeer origineel, as you are ;)

Groetjes, Vero

Unknown zei

hoi hoi,wat een heerlijk blog heb je.ik heb al lekker ff bij je rond gekeken en me ook al aangemeld als volger.hele fijne avond alvast.groetjes Anneke

alma zei

Hoi Lynda,

Wat een leuk idee van je dat interview. Ik ga gauw bij haar kijken. Wat had je weer een snelle reactie! Erg leuk. Ik zit nu in een hotel omdat we een weekje gaan rondreizen samen met Yuko. Helaas lukt het me niet foto´s van vandaag te downloaden. Misschien de verbinding een beetje traag! (Ik loop dus 1 dag achter en vandaag was ook alweer zo´n leuke dag!!!!) Ik moet gaan slapen ook al ben ik niet moe...morgen gaat Annick heeeeel vroeg naar die Private school. Hier is het al 6 mei!! Nogmaals thankx!!

Groetjes
ALma

It's me zei

Heeee................Lynda !! wat leuk !!

Ik ga zo gelijk even kijken bij haar hoor!

Ik kende haar niet maar Yvonne waar ze het over had wel ! zelf persoonlijk !! ..........

Leuk hoor dat je dit zo doet ( doen ze veel op buitenlandse bloggen dit !)

Nou fijne avond lieve groetjes Ria

Bonjade zei

Wat lief Lynda om haar zo in het zonnetje te zetten en wat leuk met zo'n interview.......
Ik ga kijken hoor, je hebt me nieuwsgierig gemaakt...ha...dat was zeker net de bedoeling...
Fijne avond

Mayflower zei

Hoi Lynda, wat een leuk interview. Toevallig was ik van de week aan het surfen....nee niet...maar op het www. Op zoek naar brocante valletjes en oud linnengoed en zo kwam ik al op haar prachtige webwinkel terecht en wat leuk dat jij haar nu hier in het zonnetje zet.
Lieve groet, Mea

♥ Welkom bij "het Zolderluik" op Nr.5 ♥ zei

Wat leuk van jou!!
Ze heeft een erg aanlokkelijke webwinkel ;-)
Groetjes Hil

Kristin @ My Uncommon Slice of Suburbia zei

Hi Sweet Lynda-
I always enjoy when you stop by, thank you! I hope you are having a wonderful week!
Love
Kristin

Les Cotrions zei

Ooops...I'm making a lot of disasters in the last days! I use the translator to understand what you write...so it translate my comments too! I think I need to rest!!!
Very nice interview Lynda! I'm visiting this interesting webshop!
Big hugs from a rainy Italy!
Vale

♥ Welkom bij "het Zolderluik" op Nr.5 ♥ zei

Wat leuk dat je 'm nog steeds hebt! En ik heb inderdaad hetzelfde geurtje erin gedaan, die is gewoon heel erg lekker ;-))
xx Hil