must haves!

vrijdag 28 mei 2010













Dit MOEST ik even met jullie delen!
Liliane(weer iemand van dat woonforum;))Crealili voor de kenners;)....heeft ons lekker gemaakt met foto's van de überschattige hangertjes die haar( net zo creatieve) dochter
Tiene maakt!
Nieuwsgierig(hebberig??) als altijd ben ik natuurlijk even gaan kijken....hierboven een kleine selectie van de hangertjes!!!! Zijn ze niet schattig?
Ik zie er wel een(of twee?) die leuk zouden staan bij een eenvoudig zwierig zomerjurkje....of weer een andere, die een leuke eyecatcher zou zijn bij een wat stoerdere outfit. Voor elk wat wils!!! Ga nou kijken!!!! Stel je voor dat ze op zijn!;)


Meisjes meisjes(girlies girlies)!!!!! I found something we all like!!!!:)
I "know" Liliane again from this interior community.....she showed us some pictures from
BEAU TI FULL pendants her daughter makes!!!!!
Really....go and have a look at Tiene's....there is one for every single kind a girl!
I see some for with a nice little perky summerdress.....and another one to go with a pair of jeans......go......have a look.....what if they are sold-out!!!;)
No time to waste!!!!


Gezellige vrijdag!

Lynda

Leave a Comment

Loveforpiemonte zei

Ja dat is wel weer eens wat bijzonders he!!! Vind die van de derde foto erg mooi.
Mocht je je vervelen het weekend, kijk eens op mijn nieuwe blog met de weekendtips voor deze week. De link staat in de zijbalk van mijn blog.
Groetjes en een fijn weekend, Madelon

Tiene zei

DANKUWEL!!! voor de reclame, ik verkoop ze ook, maar je moet inderdaad snel zijn want ze vliegen de deur uit, die marokkaanse tegeltjes heb ik nog en de bloemen ook wel... groetjes

Irma zei

die zijn leuk!!!!wat enig gemaakt soms denk ik hoe komen ze erop leuk hoor, een heel fijn weekend en hopelijk met een beetje zon,

lieve groetjes Irma

Een sneller kloppend hart zei

Ja te gek he! Ik ben er ook helemaal weg van....zo moeder zo dochter, dat blijkt wel ;-)

Veel groetjes, Veronique

jolanda zei

Hoi Lynda, superleuk deze hangers zeg!! Vooral die marokkaanse tegeltjes vind ik helemaal leuk! Vanmiddag zal ik eens een kijkje gaan nemen op de sites die jij aanprijst hier :))
Nu niet zoveel tijd want ik moet zo de overblijf doen op school namelijk.
Wat een leuk blog heb je, ben gelijk maar volger geworden hoor. Ik heb eigenlijk hetzelfde als jij beschrijft... geen specifiek blog, maar van alles wat hihihi. Ik begon het blog omdat ik kaarten maken zo leuk vind en zag dat veel mensen kaartenblogs hebben, maar ik ben ook gek op van alles wat met wonen te maken heeft dus tja... dat zet ik er dan ook maar op hé?
En als ik dan toch bezig ben, vertel ik ook af en toe iets over m'n kinderen of over een dag uit of zo.
Ben benieuwd wat jij allemaal op je blog hebt staan, dus dat zal ik vanmiddag ook eens gaan bekijken hoor! Tot dan,
fijne dag, jolanda

Bonjade zei

Oh die zijn mooi zeg.......
Wat weer een vondst van je......
Maarre...zon heb jij....? Het moet niet gekker worden...ik heb hier regen en zelfs onweer, ja je leest het goed ONWEER.....rennen..!!!
Fijn weekend

Tiene zei

zo'n tegeltje kost 6 euro, vje mag me mailen met je adresgegevens dan stuur ik een op, verzending zal ong een euro zijn vermoed ik

It's me zei

Wat schattig deze !!.en ja ik ging laat naar bed........en was pas om 10 uur op vandaag..............en ja ik moet nu nog stofzuigen en dweilen.......................en dan...........??? ga ik lekker even langs een brocante schuur en boodschappen doen en dan??? lekker niksen................oja misschien nog even naar mijn moeder..............en dan ...............jou mailen...............en dan..................weet ik het niet en dan..................dikke kus van mij................en dan??

Mayflower zei

Wat een prachtige hangertjes Lynda en wat lief dat jij daar even aandacht aan schenkt, ik had deze al gezien, ik volg Lilian al een poosje en haar dochter heeft dat creatieve niet van een vreemde, zij maakt zelf ook de prachtigste dingen.
Fijn weekend.
Lieve groet, Mea

Nicole Claudia zei

Hoi Lynda, ik zag dat je op mijn blog heb gereageerd, berichtje van die give-away. Alleen is die give-away van het blog 8AM, ik heb de titel van mijn berichtje gelijk veranderd, want ik had haar naam er niet bijgezet. Je moet even op de link in mijn berichtje klikken en dan kom je op haar blog terecht.

Ooooo, wat een leuke hangertjes!! Inderdaad ienemienemutten, want ze zijn allemaal zo leuk!

Een heel fijn weekend!!

Groetjes, Collie

Bonjade zei

Ja grapjas.....wat deel je nu dan met mij....??
Buiten zitten....? Buiten lunchen.....?
Gooi maar in mijn paraplu..:))
Grrr......
Fijn weekend

Rianne zei

Die hangertjes zijn inderdaad super, twijfel twijfel.......... Maar ik heb hier nog een la vol kralen............ Daar zou ik ook weer eens iets mee moeten doen.
Fijn weekend!

Oude lappen zei

Wow Lynda, wat lief van jou zeg. Ik vind het zelf ook zo mooi wat ze allemaal maakt. Ze is ook we een hele lieve hoor.
Bedankt hoor en nog een leuk weekend!
groetjes Liliane

Stina zei

Hey Lynda, wat leuk dat je dit vermeldt, vindt ze heel mooi.
Ga d'r es even naar kijken.
Geniet van je weekend, doeg
gr Stina

Unknown zei

Hey Lynda,

wat een leuke tegeltjes :-)
Wat betreft de zinken schalen ssttttt die heb ik gepikt uit mijn winkeltje hahaha
En wat er in de schaal drijft....had ooit eens een zakje (nep) vijver plantjes gekocht,dus vanmiddag zoeken.....tja waar laat je het dan he,gelukkig wist man lief waar het lag,dus hup zakje open plantjes erin :-)
fijn weekend nog groetjesssssss

Les Cotrions zei

They're so lovely Lynda! That girl is very talented!!!
Happy Sunday my friend!
Vale