de laatste ronde.....

woensdag 14 september 2011


ik zie je denken..."pardon? wat nú weer"? Nou, wees niet bevreest...ik ga hier geen pleidooi voor wereldvrede houden(al zou dat natuurlijk óók wel gaaf zijn als we dat zo even met zn allen hier konden regelen;)), ik kom je ook niet ronselen voor het vreemdelingenlegioen(ik vindt dat we hier in blogland al heel wat inzet tonen in gevallen van "nood")...ik kom alleen maar even zeggen dat we de laatste ronde zijn in gegaan! De laatste AFTELblog, stilte voor de "storm".
Ik zie nog steeds vraagtekens? Waarom die afbeelding hierboven?  Lijkt me duidelijk....ik wilde aftellen in het frans enne...wat is de afkorting van United Nations? Precies....UN!!!En dat is natuurlijk weer 1 in het fransch:)....én...ik vond de dubbele boodschap eigenlijk wel soort van grappig. Want éigenlijk....wat er te gebeuren staat, daar is eigenlijk ook wel sprake van United Nations hoor.....klein tipje nog? Oké...tipje....20 mensen weten er wél van .....ik ben de beroerdste niet, komt er gewoon nóg 1....tot in Spanje en Brazilië weten ze ervan:)! Maar meer moet ik gewoon écht niet loslaten. Maar neem van MIJ aan(dit keer wél;)) dat het UNITED is...en dat dát weer hééééél erg bijzonder voelt.

Rest me nog maar 1(woehahahaha, toevallige leuke "woordkeuze")...ding.....jullie een fijne dag te wensen en jullie allemaal op te roepen morgen ready for action te zijn!!!(whoops...dat waren er 2 ...vergeef het me;))
Oooooo en dan NOG even wat....om de tijd goed door te komen en een beetje goed te maken heb ik bij HIS nog een leuke Give Away voor de Design liefhebbers onder jullie! Ga maar kijken!

Bis Morgen!!!

Meine Damen und Herren, Ladies and Gentleman, Mesdames et Messieurs, Senoras y Senores, Herrskap, ....let me tell you..this will be the LAST countdownblogpost!!!! YEAHHHHHHH.....and let me tell you ONE other thing....United it will be! No worldpeace( unfortunately we need more to achieve that) ......United Nations= UN--> UN=ONE...see where I'm going??;)
Anyway....one more day, and night...;)....see you tomorrow?

Liefs,
Lynda


Leave a Comment

Anna Marie zei

Je gaat een opstand tegen de wereldpolitiek beginnen met Europese en wereld vrienden. Jullie gaan tegeleijkertrijd jullie huis schilderen. (verven) 1 dag? Vooruit, ik wacht weer af. Maar spannend is het wel. Groeten van mij en veel plezier met je voorpret. Anna Marie.

Anita zei

Wordt vervolgd kannie wachten ;-)

Pierelantijntjes zei

Ik zet morgen de wekker om vooral maar niets te missen Lynda!
tot morgen,
Groetjes Ester

It's me zei

Duurt wel lang hoor....gelukkig weet ik het al......pfffffff........liefs van mij....xxx..fijne dag !

Thuis bij Tjits zei

ohhh nog maar 1 nachtje, dat schiet lekker op!!
ben je er helemaal klaar voor??

liefs Tjits

Home and Lifestyle zei

Het is maar goed dat het nog maar 1 nachtje duurt...als je er een paar weken van had gemaakt, waren er hier misschien een aantal bij bosjes flauw gevallen van de spanning...:-)!

Succes!

Mirjam zei

Hoi Lynda,
Ik denk dat jij zelf met meest zenuwachtig bent, maar ik ben inmiddels wel heel erg nieuwsgierig geworden. Eigenlijk zou ik morgen vanaf 7 uur moeten werken, maar mijn dienst is omgeruild, dus nu kan ik morgenochtend lekker met een bakkie koffie achter de pc en afwachten maar... Of ga je ons in spanning houden en wachten tot het einde van de middag...? Nee toch, dat doe je ons niet aan hè?
Ik wens jou ook een heel fijne dag toe,
Groetjes voor nu,
Mirjam

Carla zei

Ik moet tot 02.15 uur werken vannacht...dus ben tegen 03.00 uur thuis...zou ik dan de 1ste zijn?....of één van de laatste omdat ik niet vroeg mijn bed uit ben..
Nou ja...je snapt...ik kan niet wachten...mijn geduld word al zo op de proef gesteld!!

liefs Carla.

Huys 50 zei

Hoe laat moet ik op morgen ???? pffffff....

groetjessss
Dicky Marie.

Anoniem zei

1


laatste aftel groet Pieternel

hokje zei

Nog tien uren en dan is het zover...

Petra zei

Nog één nachtje slapen :)

Tanja zei

Nou ik ben wel heel nieuwsgierig naar je actie

Nog een nachtje slapen, ik kruip morgen om 07.00 uur achter mijn pc en ga kijken wat je hebt gebrouwen in dat hoofdje van je.

Liefs
Tanja

Thuis bij Tjits zei

oh lieve Lynda de zenuwtjes gaan je een beetje parten spelen vrees ik.. welke stad denk je dat het is??? herken je DE DOM niet??? en op de foto waar mijn dochter haar handtekening zet staat universiteit Utrecht! geeft niets hoor.. ik begrijp heel goed dat de spanning behoorlijk stijgt met nog maar 1 nachtje voor de boeg.. het aantal uren is af te tellen.. eindelijk wordt het grote geheim onthuld:))

hoop dat je lekker slaapt vannacht en tot morgen!
liefs, Tjits

Diana zei

Nog een paar uurtjes........ :D

Unknown zei

brrr... ik word nu zo langzamerhand toch wel heeeeeeel nieuwsgierig, i'll be back! tomorrow!!!

truste voor straks... als je tenminste kunt slapen, whoehoe exiting!!!

alma zei

Ik kijk vannacht wel even !! Misschien ben ik de eerste ;)))

Spannend!

Lieve groet
Alma

Verrassend Goed! zei

Moet dat nou, ons zo in spanning laten, kan nu niet rustig gaan slapen, moet de wekker nog vroeger zetten, lig vast te woelen in mijn bed, wat doe je ons nou aan????
Jij houd er wel van he de spanning een beetje op te voeren. Nou het is je gelukt. Weet zeker dat ik niet alleen in afwachting ben van jouw grote nieuws United....komt er dan toch nog vrede? Ga jij de Nobelprijs winnen? Kom je wellicht op CNN? Nou ben benieuwd...wat zul je een voorpret hebben, nu je weet dat wij er zo mee bezig zijn.
Nou kan niet wachten tot het morgen is.
Dus tot morgen,
warme groet,
Marianne

Agnes zei

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? !

In den Uylenbal zei

H die Lynda, de gemoederen moeten gesust worden ! Dit kan zo niet langer, slapeloze nachten in Bloggerland en vage berichten hier en daar "poppen-up" mijn scherm. Dit kan niet gezond zijn voor een mens, met name voor mij niet.... krijg er hartkloppingen van . . . . máár stiekem vind ik die spanning ook wel een beetje lekker. Beetje geheimzinnig doen, in raadsels spreken etc . . .mijn kindertijd, toen we in geheimschrift schreven, komt weer helemaal terug. Ach, die kindertijd is nooit helemaal weg geweest dus ik ben het best wel gewend. Máár nu voor de draad ermee : WAT IS HET ??? #nagelbijtendzitikachtermijnpc , o dat werkt alleen bij twitter . . . oops ! Ik ga nu liggen woelen om straks gebroken op te staan, me naar het werk sleurend en met luciferstokjes tussen den oogleden proberen je blog te vinden . . . (again) WISH ME LUCK ! Liefs Lejo