Herfst 2011...

zaterdag 17 september 2011



meiden, vanaf afgelopen donderdag zit ik lekker achterover! De aktie is van start gegaan en voor ons is het nu een kwestie van genieten van de leuke en mooie blogjes over de herfst, enorm grijnzen(omdat we blij zijn dat jullie het bijna net zo leuk vinden als wij...bijna....moet toegeven dat wij geen grenzen kennen in onze blijdschap en zal jullie alle lachwekkende onzinnige berichtjes die over en weer gaan tussen ons drie besparen;)), en als ik even alleen voor mezelf mag spreken.....OP MIJN HANDEN ZITTEN!
Feit is namelijk dat er gekozen is voor mijn casa als verzamelpunt en distributiepunt voor deze aktie....dus álle donaties komen HIER binnen en *kuch*...........ik moet zeggen......het is een kwestie van IN de doos laten zitten....want WOEHOEEEE er komen alléén maar toffe dingen binnen!!!! (*beloofdplechtigalleseerlijkaftestaan*;))
Als je even het aantal sponsoren telt, kom je er vanzelf achter dat het een JOEKEL van een pakket gaat worden......daar wil ik kort even het volgende over zeggen:..natúúrlijk hebben we erover gedacht meerdere winnaars aan te wijzen, maar we waren er al snel achter dat het heeeeeel veel werk gaat worden om alles bij te houden én moeilijk zal zijn om te bepalen wie wat gaat krijgen. Ons allereerste idee blijft dus....1 winnaar! Ja het is veel, maar hee....we hebben dan ook niet voor niks over SUPER herfst give away!:).

Dat die SHGA alleen maar "superder"wordt....blijkt uit het feit dat zelfs ná startschot van de aktie zich nóg steeds sponsoren spontaan aanmelden!
Van harte welkom geheten zijn Moodz  Dagmar Design en Wit Zand Grijs. Dames, helemaal gezellig dat jullie ook meedoen!!!!
Dus....nog maar 28 dagen en de winnaar zal bekend zijn!! *grijns* (niet schrikken...ik ga nu niet elke dag tot de 15e oktober aftellen)

Iedereen ....TOI TOI TOI!!!!! Als IK jullie was, brandde ik écht wel een dikke vette kaars...maar ja...IK weet dan ook wat er allemaal in die doos zit he(vraag is nog even of de doos wel met de post mee kan of dat we 'm persoonlijk met de auto zullen moeten gaan afleveren;)))) VERSCHIL MOET ZIJN!;)

Ik ga nog even achterover zitten......*pompompom*

Girlies, HOW amazing is this!!!! After we had some exciting days, waiting for your enthusiasm about this give away........I for one sat back after last Thursday!:)
Happy with all your comments, and also happy...about the fact that still....even after the kick off.....sponsors spontaneously offer their "partnership"!!!!
Look at the list, we added two lovely ladies!!! Moodz, Dagmar Design and Wit Zand Grijs, you are more then welcome!!!!
I'm gonna sit back a little longer...enjoying this....and I can tell you, if I were YOU....I would light a HUGE candle......you really WANT to win this....believe me this time ;)....why? Well...all donations.....I collect them!!! Postman walk to my door almost every day with donations, and boy do they look AWESOME....the gifts........not the postman;).Hahahahaahahha.....GOOG LUCK to all of you!
Celebrate fall!!!!!!

                    Liefs,
                   Lynda

o enne....meedoen kan natuurlijk gewoon nog lekker lang he...HIER

Leave a Comment

Home and Lifestyle zei

Je leunt toch niet met een bak pepernoten achterover hè hihi...of zijn dat oliebollen die op tafel liggen ;-)?

De rust is dik verdiend hoor...! Geniet nog lekker van het weekend!

hokje zei

Geniet lekker van je rust en alle mooie herfstblogs. Volgens mij hebben jullie nu al eer van je werk, want blogland is helemaal in de herfstmood. Het kaarsje brandt inmiddels en komen brengen is natuurlijk erg gezellig; koffie en appeltaart?

Nog een fijne avond!

What's in a day zei

Leun maar lekker achterover hoor, grijnzen mag je voor mij part ook, genieten ook, maarre ook af en toe duimen hoor voor al die superleuke posten die er gaan verschijnen...kuch, die van mij komt eraan.

Na gedane arbeid is het goed rusten, dat moet je dan maar even doen!

♥Eefie

bijzonder-oud zei

Hey Lyn,
Wat een geweldig idee weer dit, waar haal je het toch vandaan?
Het toeval wil dat ik net precies een blogje heb geplaatst over mijn herfstgevoel, haal een beetje hop in huis en je hopt zo de herfst in :-).

Ik doe dus graag mee met deze te leuke give-away en ik ga gelijk een dikke vette kaars opsteken voor het herfstige gevoel en voor het hopen dat ik win gevoel :-).
Lieve groet,
Yolanda

Jolanda zei

Geniet lekker, heb je verdiend. Binnenkort ga ik een mooi post maken, wil die vrachtwagen wel voor zien rijden....jullie maken toch wel even een fotootje voor je het gaat bezorgen:) Fijne zondag, lieve groet

het reuze leuke opa blog zei

Jaaah achterover zitten en genieten!!! heerlijk wat een super reacties overal.
Zie overal de leukste dingen verschijnen. Je hebt en mega super feeling autumn actie op touw gezet.
OOh ik zou eigenlijk wel even met mijn neus in die dozen willen snuffelen hihi lijkt met zo leuk bijna de sint zullen jullie je wel voelen denk ik.
Geniet ze!
fijn weekend
Yolanda kom achterom hiih peters blog dus ander plaatje.

Anita zei

De voorpret is minstens even leuk dan het geven ;-)
FIJN WEEKEND
Groetjezz lfs mij

Verrassend Goed! zei

Erg leuk initiatief.
Verrassend Goed! wil graag een verrassing doneren en was dit al eerder van plan. Dacht echter dat je hiervoor gevraagd moest worden, maar lees nu dat er ook andere bij zijn gekomen.
Ik mail je nog wel even.
Voor nu veel succes met deze mooie Give-Away aktie.

warme groet,
Marianne

Anoniem zei

oo kan je nu niet een uitzondering maken voor de sponsors? mag je mijn spullen houden, wil ik de rest.. slijm slijm,,,

Liefdevolle kus groetjes Pieternel

It's me zei

En ?? hoe ga je het doen als iemand uit het buitenland wint..........hahahahaahah!! liefs van mij....xxx...

Pink Princess zei

HAHA, ja Ria (hierboven mij) DAT dacht ik ook net. Ach je plakt er dan gewoon een lekkere herfstvakantie aan vast :D

Ik ben wel van plan iets Herfstigs te gaan plaatsen, maar moet gewoon ff op zoek naar *het gevoel* enzo (dat zit er bij mij nog niet zo duh) Maar er komt er wel eentje aan hoor, laat het je weten. Veel plezier met alle voorpret.

Groetjes van Marian

Thuis bij Tjits zei

ja hoor rust nu maar lekker uit, je hebt het echt verdiend na deze super-herfst-klus:)
en ja wat ga je doen als iemand uit het buitenland wint.. België is nog te doen.. maar wat denk je van een paar dagen Zweden of misschien wel Canada haha:)) oh jee dan moeten jullie voor die reis ook nog sponsors zoeken.. ach dat lukt jou ook wel weer:))

fijne zondag!
liefs Tjits

Facts and Fairytales zei

Dat klinkt fantastisch!! Ik wacht nog even met mijn stukje, want ik ga morgen een weekje naar Corfu, dus mijn hoofd is nog in zon, zee en zand modus en nog niet in de herfst, maar dat komt daarna wel.

groetjes
Brigitta

Huys 50 zei

Jajaaaaa genieten maar lekker achterover......doen wij ook hoor !!!
Een Herfstpost,tjee ik ben er nog niet aan begonnen effe TE druk hier maar het komt eraan hoor,gooi m,n laptop gewoon naar buiten,één en al HERFST kun je zo meekijken,....wabcam...

groetjes
Dicky Marie.

Huys 50 zei

PARDON.....Webcam !!! :-))

Groetjesss
Dicky Marie

G-STYLE zei

Ik blijf het een super leuke actie vinden , wat een bijdrage zeg van al die leuke winkels !

Ik heb inmiddels een herfstpost geplaatst met een link erin naar deze actie , is dat voldoende om mee te dingen ?

fijne dag verder, groetjes Gea

lia zei

Jullie zijn gewoon topwijven....

liefs

alma zei

Ik zie het al helemaal voor me....jullie lekker genietend na de drukte van het regelen. Ik moet nog even aan de slag maar het wordt steeds mee herfst om me heen!

Ik heb er zin in!! En ik brand een mega dikke kaars ;)

Lieve groet
Alma

Nicole Claudia zei

Hahaha, prachtige foto zeg... Ik ben nog niet klaar met m'n herfststukkie... ik ben nog keihard bezig... ahum. Zit momenteel heerlijk te relaxen, maar een fotomapje is zich al aardig aan het vullen... Ik ga denk ik een verhaaltje tikken met tig kaarsen aan... en openhaardje aan... dan raak ik wel in herfststemming, want momenteel zit ik in een knallende zon!! Waar die nu na het onweer van een half uur geleden vandaan komt weet ik ook niet, maar het is hier bloedheet!! Dik vest ligt nu op de grond, hahaha.

Liefs Collie

Mirjam zei

Hoi Lynda,
Je zult inderdaad genieten van al die mooie bijdragen die door iedereen worden gemaakt. Heel inspirerend is jullie SHGA in ieder geval, er komen de mooiste herfst-posts voorbij. Dat is zeker genieten voor iedereen...
Ik wens je nog een fijne zondagavond...
Groetjes,
Mirjam

Mayflower zei

Ik ben helemaal in mijn element met al die mooie Herfstposten die er nu voorbij komen dankzij die grandiose actie van jullie.
En dan al die sponsors die er nog bij komen, dat wordt straks een vrachtwagen vol (zucht).
Dat rustmoment heb je nu wel verdiend en geniet maar van alle leuke posten en reacties.
Lieve groet, Mea

MOODZ zei

PERSBERICHT
Hallooooo.... @Libelle. @Margriet @Viva enz
ik weet dat jullie af een toe wel meelezen in blogland...
En deze aktie is zo speciaal zo uniek zo.....geen woorden voor,
Daar moet wat over geschreven worden , alleen al om deze fantastische organisatiedames in het zonnetje te zetten.

Ik sluit me wel aan bij P,ieternel...zo veel leuke winkels...oohhh als je toch eens zou winnen.....
Well lady leen back and enjoy!!!!!

In den Uylenbal zei

H die Lynda, achterover leunen ???? Gek genoeg kan ik dat plaatje niet in mij hoofd krijgen . . . jij én achterover leunen. Nope, volgens mij zit je alweer te broeden op iets dat vanzelf weer geboren wordt en zijn weg vindt in bloggerland. Ennuh....wat betreft de HERFST, tja, mijn grijze haren verkleuren weer naar bruin, rood, oranje . . . dus de HERFST is echt in aantocht. A.s zaterdag barst de Herfst los in Havelte tijdens onze Autumn Fest / Herfst Fair (ff stukkie reclame !) We hebben rond de 20 (!) deelnemers . . . YEAH ! Wordt een bijzondere dag, dat voel ik aan mijn Herfst-water :-) Lynda, leun jij maar lekker achterover, ik ga harken, snoeien en schoffelen . . . de Herfst-tuin moet klaar vóór zaterdag. Liefs van een Herfst-Freak avant la lettre !!

Bij Guusje Thuis zei

Woehaa ... nog even en je moet een vrachtwagen lenen om HET pakket richting postkantoor te krijgen, denk om je rug hoor :-) Groetjes, Colin

Angelique zei

Wauw inspiratie genoeg, ik wil de herfst een ode brengen omdat het voor ons gezin de eerste herfst is die we niet elke avond samen doorbrengen (manlief bouwt eigenhandig ons huis) omdat ik alleen nog dingen kan bedenken en niet kan bouwen,richt ik ons huis denkbeeldig in.En als hij thuis komt kletsen we gezellgig wat na met een wijntje en een hapje.Het lekker haardje aan chocomelkje erbij met slagroomlaat die blaadjes maar vallen inspiratie genoeg dankzij jullie in blogland hierbij mijn blog.http:thebesthomeiswheretheheartis.blogspot.com/

faire un songe zei

Hoi Lynda.. het staat erop mijn stukje over de herfst....En bij deze doe ik graag officieel mee aan je fantastische Give Away...
Fijn weekend en lieve groetjes Hetty