Overgang....

dinsdag 27 september 2011

....duh...niet ik, wat dacht je?;) Overgang in kleuren, overgang in weer(uhm) overgang in beleving en overgang in behoefte. Deze week wentelen we ons in het cadeautje dat Nazomer heet! Deed ik net na de lunch een hazeslaapje in de tuin, aai ik nu over m'n nieuw geshopte wanten.
er zijn ochtenden bij dat je op de fiets best even je handschoenen aan zou kunnen, maar niet déze week! En toch vindt ik het zalig om nu alvast langzaamaan wat voorbereidingen te treffen voor "straks".....als het weer omslaat en de herfst ons echt in z'n greep neemt. Ook al schijnt de zon nog lekker en stijgen de temperaturen tot boven de 20 graden, toch heb ik geen zin meer in zomerse kleuren...het klopt voor mn gevoel gewoon niet:). Dus lekker zonder jas, dat wel, maar voorzichtig al een knipoog naar de herfst.
Vanmorgen op de markt kocht ik verse vijgen....de kleuren zijn zó mooi! Zo mat, tikje vergrijsd, en warm! Mooi om naar te kijken, wat foto's van te maken, en tot slot te eten, alleen.......ik at nooit eerder verse vijgen dus weet niet wat ervan te verwachten. Laat ik het zo zeggen, de kleur is mooier dan de smaak(die was er niet..:(..), dus we kijken er voorlopig nog maar even naar!
Met een tas vol verse groente, broodjes, kaas, m'n wanten en een shirt met lange mouwen, én een lipstick in een nazomerse kleur keerde ik content huiswaarts! Dagen met een gouden randje!









Ik hoop dat de Nazomer zich bij jullie ook zo van z'n beste kant laat zien!
Mag ik je wijzen op meer kleuren?? Hele ándere kleuren dan hier?
Klik dan even door naar mijn andere blog HIER ...aandacht voor Dutch Design by Mariska Meijers! Zeker de moeite van het doorklikken waard!

Liefs,
Lynda

Leave a Comment

Huys 50 zei

Oo valt mee jij bent nog niet in de overgang,haha zo ozmaar kunnen toch......
Leuk kleurtje lipstick Lynda !! echt HEMA, whaaaa.....
Genieten wan dit weer hé ohhhh heerlijk !!! en die vijgen natuurlijk,.......jeghhhh vies hé maar voor decoratie helemaal geweldig !!
Fijne zomerweek !!!

Groetjes
Dicky Marie.

La Maison zei

Lieve Lynda,

Verse vijgen zijn heerlijk met verse geitenkaas en een beetje honing, nou dan fiets je direct naar de markt om er nog meer te kopen.
De kleur is prachtig evenals de kleur van je listick.
Ik ga eens even verder bij je neuzen want volgens mij heb je weer iets opgestart.
een organisatie bureau niets voor jou???

lieve groet
Hermine

lia zei

Heerlijke dagje....
Alleen het woord overgang..... wil je me daar even niet aan herinneren, gaat net een beetje beter.
Morgen nieuwe kleren kopen, die niet zo warm zitten. En..... Donderdag naar de woonbeurs, kreeg gisteren 2 vrijkaarten.

Liefs Lia

Mirjam zei

Hoi Lynda,
Jammer dat de smaak van de vijgen niet zo combineerde met het uiterlijk. Ze zien er prachtig uit, zoals je al zei, de kleur is geweldig. Okee, voor decoratie dan. Wel jammer want ze kunnen verrukkelijk zijn hoor. Anders kun je er nog jam van maken, die is ook heerlijk bij franse kaasjes of geitenkaas...
Handschoenen zien er goed uit, voor zover te zien is... lekker warm...
Ik wens je een heel fijne middag,
Groetjes,
Mirjam

lien zei

Mooie lipstick, helemaal mijn kleur!
Toevallig vorige week voor het eerst vijgen gegeten, ik weet ook nog niet wat ik van de smaak moet vinden?? Maar je foto's zijn prachtig!
Groetjes Carolien

Claudia Leertouwer zei

Dit is een zeer gewenste overgang!

elena nuez zei

gorgeous photos and really beautiful colors,

thanks and a big hello from Madrid,
elena

alma zei

Dat is nog eens een andere "overgang" Ik zie je al lekker fietsen....Lekker genietend van de herfstkleuren die je steeds meer om je heen ziet.

Wat is het toch een cadeautje....die nazomer!

Lieve groet
Alma

Jolanda zei

Mooie nazomerkleuren....genieten!!

It's me zei

Heerlijk hoor die vijgen.....gewoon jam van maken......hihih!! mooi die kleur.....en je lipstick ook...en achhh die overgang komt vanzelf........liefs van mij...xxx...

What's in a day zei

Overgang, ja pff, andere kleuren en andere kleren, ik verlang naar de herfst en handschoenen en muts mogen daar best bij.
Mooie kleur van de vijgen..ook echt herfst, genieten.


Lieve groetjes,
Eefie

Bianca zei

pfffff......gelukkig, ik dacht al.......aha....de overgang van het weer.....tja, we ontkomen er niet aan. Ik ben al helemaal in de herfstkleuren......en de zon, ach , laat maar lekker schijnen, heerlijk toch !!!!
Nog een fijne week.
Groetjes Bianca

Kat Ibáñez zei

Hoi Lynda,

Lieve vriendin, what a beautiful surprise when I saw vijgen on your blog!! I love vijgen trees, they remind me of my childhood, and their fruits mean the summer has come to an end...But I love them!!!

Liefs!!

Thuis bij Tjits zei

gelukkig verloopt de overgang naar oktober voorlopig nog heel soepeltjes en warm, heerlijk!!
en die vijgen.. zien er inderdaad heel fotogeniek uit maar het eten ervan laat ik ook liever over aan manlief die smult ervan:)

liefs, Tjits

Margot zei

Sssttt, ben even tegen doktersadvies in bezig hè...
Maar je kleuren zijn prachtig, maar smaken doen ze inderdaad voor geen meter...
Maar laat die herfst nog maar even achterwege hoor..ook al is dit heeeel slecht weer voor de handel, maar daar denk ik nu even niet aan, want morgen ben ik een dagje vrij, en als ik dan terug ben van mijn naaldenpeut, ga ik lekker ( na) zomeren, slippertjes aan, snuit in de zon...lekker puh...
Knuf, Margot...sssssttt...

Door Jolanda zei

Ook ken de smaak van vijgen niet, verse althans..en ook ik geniet van deze nazomer maar verlang stiekum naar 15-16 graden zodat ik weg kan kruipen in een lekker dik vest :))(Het is ook nooit goed)

Jansepans zei

Mooie foto's weer Lynda. Ha je lipstick ertussen... Past perfect in het kleurenpalet. Liefs

verftechnieken zei

Hey Lynda, je hebt heel stylish verantwoord geshopt zeg! Helemaal mooi die kleurencombinatie. Ik krijg niet zoveel mee van het weer de laatste tijd. Ik zie het mooie weer door mijn raam en vind het heerlijk als de zon schijnt, maar wij zijn de hele dag binnen aan het verven en fotograferen. En dan is de zon zelfs lastig i.v.m. de belichting. Zodra er een straal zon op het te fotograferen meubel komt, doen we snel de rolgordijnen en luxaflex dicht. Raar maar waar. En aan die herfst ben ik eigenlijk nog niet helemaal toe. Ik moet de knop nog omzetten denk ik.

P.S.: en inderdaad die grote stalen moeten nog even wachten, samen met de verbouwing van de website en webshop. Prioriteiten stellen hè, zo lastig, ik wilde dat er wat meer uurtjes in een etmaal zaten of dat er twee van mij waren. -Hoewel.. ik kom mezelf nu al af en toe tegen hahaha. Wil dat niet continu hebben :)
Greetz en geniet nog maar even verder jij.

Bij Guusje Thuis zei

Niks overgang, gewoon 90 dagen van dit soort geweldig 'herfstweer' en ik ben een (zeer) tevreden mens! Groetjes, Colin