Do or don't..

donderdag 22 december 2011

Cozy Christmas, dát is ons voornemen. Zaterdagavond lekker koekjes en taart bakken met de meisjes en zondag koken met ons viertjes...alles onder controle...en toch sluipt er dan zo'n last minute thingie tussendoor...althans...kruipt het er tussendoor?
Ik kocht schattige ovenwant met rendieren voor het bakfestijn, met bijpassende theedoeken, Christmas backing in style....alleen..nu zie ik hier zo'n schattig klein huisje, simpel, in alle eenvoud...een huisje..met een rood dakje, TE leuk.
Maken of niet? Do or don't? Moet ik natuurlijk wél eerst een "bouwplannetje"ergens vandaan halen he, en rood papier(wéér naar de winkel), mesjes en snijmat(winkel winkel) en kopietjes maken van gedrukte tekst, op een beetje stevig wit papier(winkel). Maar...met nog maar twee dagen te gaan tot aan kerst in WINKEL WINKEL WINKEL eigenlijk NIET the place to be he, niet dat het zo vreselijk druk is hier in onze plattelandse ambiance, maar voor een WINKEL met benodigdheden voor deze cuties moet ik toch écht weer naar de "stad"....en als me iets tegenstaat, is het dat....niet om de WINKELS, maar eigenlijk meer om de mensen en hun haast, hun haast en hun bedenkelijke gezichten, hun haast, hun bedenkelijke gezichten en hun oogkleppen, hun haast , hun bedenkelijke gezichten , hun oogkleppen en...nah ja....het is eigenlijk een heel ander verhaal dan het WEL of NIET gaan maken van die huisjes he;).
Maar het valt me op, ziet er nog iemand wat?  Je kunt nog zo je stinkende best doen om mensen een glimlach te schenken....ik geloof niet dat "men"dat nog graag ziet... anyway.....2 days till christmas en WIJ zijn er klaar voor, nog een Goede Doelen Winterfeest op school en dan: "strike a (christmas) pose!!! En dat zal een héle relaxte zijn ;)!

"huisje...geen huisje...huisje...geen huisje..huisje...."

Liefs,
Lynda



Leave a Comment

Abacaxi & Hortelã zei

HUISJE!!!

It's me zei

Doen !!!.......geniet van twee heerlijke rustige dagen......tssss.....ik werk wel gewoon hoor.....stress...wie ikke ??? ech nie.....xxx...

Tanja zei

Niet doen, lekker laten gaan....die drukte, ga jij maar lekker in de relax mode.....en ga genieten van juist die twee dagen tot kerst.

Ik wens je een heel fijne Kerst

Liefs
Tanja

Mirjam zei

Hoi Lynda,
Je kunt natuurlijk ook tijdens je relax-mode heerlijk dit huisje maken, lekker op je gemak.
Het is er zeker mooi genoeg voor...
Genieten, daar gaat het allemaal om, en dat doet natuurlijk ieder op zijn eigen manier...
Ik wens je heel erg fijne dagen en nogmaals bedankt voor het organiseren van de grouphug. Geweldig dit soort initiatieven...
Lieve groet,
Mirjam

L zei

Doe het maar niet ;-)
Ga lekker in je relax-modus genieten!

Unknown zei

Heeeee Lynnnnnn nog ff doen hoor!
Anders blijf je er telkens aan denken :-)had ik maar...
Fijne kerstdagen met je gezinnetje,geniet ervan!
liefs ka

Claudia Leertouwer zei

Huisje en tover dan gelijk een glimlach bij de anderen op hun gezicht.

Anoniem zei

Ik zou zeggen: DOEN
=======
Schijt hebben aan al die hysterische mensen, zingend er door heen wandelen, arm in arm met je meiden en dan zal je zien.....
=====
he leuk..

Knutsel groetjes Pieternel
vanmiddag 11 dagen achtereen gewerkt, middagje vrij....(nee ik klaag niet)

Corine(THUIS) zei

Ik zou zeggen..na de kerst op je gemak naar de winkel en dan ook op je gemak huisjes maken, leuk voor volgend jaar!
En dat gestress in deze dagen, die zure gezichten..ik vind het vreselijk! Bij 'feest'dagen denk ik toch ook aan lachende medemensen :)
Groeten, Corine(THUIS)

Home is where the heart is zei

en ben je er al aan uit wat t word? Lekker dat je al helemaal klaar bent. Ik moet vandaag nog op pad, en eigenlijk nog voor zo'n beetje alles. Manlief kookt en heeft nog geen boodschappenlijst!!! Komt goed :)))
Ik wens jullie veel bakplezier en hele fijne dagen
liefs

Elisabeth zei

Gewoon niet doen dus.Lekker koken bakken en genieten.Heel mooie dagen wens ik jou met je gezin.
Liefs Elisabeth

Huys 50 zei

Heeeeee Kerstengel, leuk huisje !!!
Chachiepeople in de winkels hé,bahhhhh,hahaha hoeze Kerstgevoel ?? waar ??? hahahaaa
Hoe dan ook gewoon even maken dat knusse onderkomen kan nog net je hebt nog tijd,kom op !!

Hee Lyn, fijne dagen meis,geniet evan maar vooral...........geniet van elkaar.

Groetjes
Dicky Marie.

verftechnieken zei

Huisje.
Gewoon maken, maar dan zonder die tocht naar de winkel.
Rood papier: wit papier rood maken met stift of verf
Mesjes en snijmat; ’t kan ook met een schaar
Gedrukte tekst; tijdschriften genoeg in huis toch?

Nah ja en verder; die mensen met die bedenkelijke gezichten. Ik probeer altijd zelf maar te glimlachen en aardig te zijn, in de hoop dat het terugkaatst. En anders maar niet.

Hoe dan ook; ik wens je een hele COZY en relaxte X-mas.
xoxo

Anna Marie zei

No huisje. Volgend jaar weer een nieuwe start maken. Met huisje. Nu gaan we genieten van de kinderen. Geniet, geniet!! Groeten Anna Marie.

Astrid zei

Erg toch die stress en zure gezichten rondom Kerst in de winkels?! Ik snap het ook niet helemaal. En je hebt vast nog wel karton en tijdschriften waar je iets leuks mee kunt maken...en anders maar even met big smile de winkel in...En daarna lekker gezellig knutselen en bakken.
Wij gaan morgen nog even het Ikea koekhuisje in elkaar knutselen.
Groetjes Kiki

Petra zei

Heeeel erg leuk huisje! Als ik 2 meter naar achter loop, dan kan ik je alle materialen zo aanreiken.... jammer dat je zo ver weg woont.

Voor jou en de jouwen, heel fijne kerstdagen. Geniet van elkaar, hoef ik jullie niet te zeggen... en een gezond en succesvol 2012.

Liefs Petra