TIK TAK....

woensdag 28 december 2011

Kerstmis, geen sentiment dat "het"al voorbij is, het was goed, het was knus en het was WELKOM! En als ik zo om me heen lees, hebben we het allemaal bewust genoten, hetzij van de broodnodige rust, hetzij van alle gasten, het lekkere eten, de versierde tafels etc.
28 december....tiktak....zomaar ineens komt het "einde"heel dichtbij.
De balans langzaamaan opmakend denk ik dat die niet veel zal verschillen van de gemiddelde blogger/meelezer hier....het was leuk, het zat mee, het zat tegen, het zat FLINK tegen, het was verrassend maar ook heerlijk voorspelbaar en vertrouwd....een mengelmoes van emoties.
 Mensen die je leven binnenwandelen, en mensen die je om welke reden dan ook weer moet laten gaan......ik zeg niks nieuws, zo gaat dat in "het leven".

Nog 3,5 dag...ik "veeg"even door mijn herrinneringen van het afgelopen jaar, grinnik bij de leuke momenten, zucht bij de mooie kleine "gelukjes", slik bij de moeilijke dingen, en verman mezelf bij de voorvallen die me boos maakten, boos en verdrietig, machteloos, maar met de wetenschap: schouders eronder en door....gaandeweg sluipen er toch weer kleine gelukjes in je dagen en plan je alweer hele leuke dingen. Onder de streep kom ik nog steeds vét in de plus uit hoor:).....we hebben elkaar, elke dag, zijn gezond, komen niets tekort, maken mensen blij, worden blij gemaakt etc etc...hoe clichée ze allemaal zijn...ze zijn ZO belangrijk en wáár!
Anyway.... 28 december....

Ik verwisselde wat kerstsfeer met een (wat ik vind) Oud & Nieuwsfeertje, het kan nog,wat glitters en glimmers, tikje gericht op winter...winter.....je weet wel....*mijmert*....sneeuw...het was vorig jaar, weet je nog? Ik hartje sneeuw....ik HARTJE sneeuw.....*kuch*...IK WIL SNEEUW! En een jaar met wat meer zekerheden......da's teveel gevraagd?;) Oke....voor nu alleen de sneeuw dan???









Voor meer tips voor oud & nieuw kun je vanaf nu ook weer op SHOWHOME terecht! Onder de kop NIEUWS!



Fijne dag!

Liefs,
Lynda

Leave a Comment

What's in a day zei

Ik kan me helemaal vinden in je overpeinzingen, het was goed, ietsje meer of minder had gemogen, mar het is in evenwicht dan dan ben ik tevreden.
Voor jou een mooie nieuwe start in 2012, ik geniet altijd van je heerlijke schrijfstijl, ik kom graag volgend jaar weer buurten!!!

Een lieve groet van mij♥

Carla zei

Meis...wat heb je dat weer mooi verwoord!!
2011 was het dan misschien niet helemaal...2012 gaat ons jaar worden!!
Ga jij in het nieuwe jaar maar lekker door met al je leuke schrijfsels...dan blij ik nog ff bij je hangen hoor.

fijne jaarwisseling mocht ik je niet meer zien voor die tijd...en anders doe ik het gewoon nog een keertje hahaha

liefs Carla

Mirjam zei

Hoi Lynda,
Dus het is eigenlijk een ´goed´ jaar geweest. Al met al.. Leuke dingen en minder leuke dingen wisselen elkaar voortdurend af, bij iedereen denk ik... Even stil staan bij die dingen, blij zijn met wat je hebt... Allemaal even belangrijk en dan weer met een frisse blik klaar voor het nieuwe jaar...
Je hebt het heel mooi geschreven Lynda, en mooie plaatjes erbij...
Leuk die klokjes verzameling bij Showhome.
Ik wens je nog wat fijne laatste dagen van dit jaar...
Lieve groet,
Mirjam

It's me zei

Tja meis....terug kijkend was het voor mij het moeilijkste jaar uit mijn leven...dat is een feit...maar we gaan proberen met oud en nieuw er wat gezelligs van te maken.....enne heb je goed gekeken wat er in het schaaltje zat ??? speciaal voor jouw....xxx...

Huys 50 zei

Tja,...allemaal waar een jaar met Up,s en Down,s
In voor en tegen,met rukwinden en briesjes alles is zo z'n gangetje gegaan en dat is best fijn.
Geen hoge pieken of enorm diepe dalen,(alhoewel)ik heb wel een dalletje moeten nemen het afgelopen jaar moet ik eerlijk bekennen en dan is het even klimmen daarna........
Al met al,geen klagen geloof ik hé,en daar doen we het in het nieuwe jaar ook weer voor toch....

Lieve groetjes
Dicky Marie.

Madelief zei

Hoi Linda,

Ik wens jou en je gezin een hele gezellige oudejaarsavond toe en alle goeds voor 2012!

Lieve groet, Madelief x

Passione Helena zei

Lieve Lynda, na deze mooie woorden en beelden kan ik niet anders zeggen als;

Een hele fijne jaarwisseling, met veel gezelligheid en lieve mensen om je heen.
&
Een fantastisch Nieuwjaar, waarin je veel liefde, gezondheid en geluk plust!

Veel liefs,
Helena xx

Bij Guusje Thuis zei

Zullen we Bij Guusje Thuis afsluiten met een oudejaarsspeach of niet en gewoon oliebollen eten (zucht, maar ja huisbakker is vrij dus gaat thuis aan de bak) ... die van jou is weer een typische Lynda (continue - continue). Gezellige jaarwisseling en op naar een nieuw blogjaar! Groetjes Colin

L zei

Wat een mooie foto's ! Vooral die met de poes erop ;-)