Van de Boom, het Rode Beest ende the alternative way...

maandag 12 december 2011


Het valt me op, dat "we"met z'n allen lekker op tijd zijn met onze bomen:). Ook hier kwam afgelopen zaterdag DE boom....en toen was de woonkamer soort van VOL. Mijn "smeekbedes"vooral niet zo'n grote te nemen werden door Lief en Meisje 2 volledig genegeerd! Daar ga je dan met less is more voornemen....het netje werd eraf geknipt en een WOESHeffect vulde onze kamer met BOOM. Awel....een complete chaos(want volksverhuizing) later stond ie er dan toch, aangekleed wel. En ik moet zeggen, ik vergeet vaak welke hangers we hebben, het zijn er een aantal maar ze passen zo leuk bijelkaar. Wit, glas, zilver en hier en daar wat riet...uhm.....een rode vogel.....traditie hier...die MOET erin:).
Het gevecht met de lampjes behoort sinds vorig jaar definitief tot het verleden...ik zeg YEAH voor clusterverlichting, 't is een fikse investering maar hee....vrede op aarde (lees: Huize H) is wel wat waard hoor. Wát een geknoei vond ik dat toch altijd met al die snoeren lampjes(snoeren ja, want Lief negeert mijn smeekbedes om een petiterigere boom al ...pak 'm beet....20 jaar???)...je armen jeukend van de bultjes en overal snoertjes...neee....clusterverlichting verdient een lintje.....je zet 1 meisje aan de ene kant.....en het andere meisje loopt met de sliert lampjes om de boom....appeltje-eitje.

De houten boom van vorige week heeft ook een plekje gevonden..

voor het raam:), zie IK niks van ;)!

Maar kijk nou eens.....zoals hieronder kan het natuurlijk ook!!! Je hoeft ze niet allemaal te kopen....maar eentje onder je boom in een glanzend papierke met een fluffige strik doet het ook héél goed! Het zijn toch net macarons??? Plaatjes zijn het, ik had er eentje thuis maar voor mij mocht hij wat wijder, krijg het soort van benauwd van iets wat aansluit om mn pols, maar ik heb me laten vertellen dat hij nog iets "uitloopt"....dus heb je niet die afwijking die ik heb.....verwen jezelf!


Ik ga eens kijken of ik via de salontafel nog op de bank kan komen, naast de kerstboom. *mompeltmetstemvanmanliefnabootsend* "ik wil een bóóm, geen struik"!........

Liefs,
Lynda

Leave a Comment

lia zei

Misschien moet je de salontafel er gewoon uitdoen, maar waar laat je dan alles weer hé.
Gelukkig heeft manlief hier daar geen behoefte aan. Want er komt geen boom. En hij vind het net als ik heerlijk, al moet ik zeggen dat die lichtjes wel héél leuk zijn hoor.

Liefs Lia

Samira zei

Wat zijn jullie toch ook een stel daar in huize H.

Hier vind lief het allemaal maar overdreven en het geeft hem absoluut geen kerstgevoel. uhuh, maar hij vind het ineens toch opvallend fijn, zo samen cozy op de bank met de lichtjes en kaarsjes aan. En ik, ik hoef je vast niet te vertellen hoe ontspannen ik raak van alle dat kerstgerommel?!

clusterverlichting, ik zet het op mijn lijstje voor volgend jaar!

xx

Marjan zei

Hier ook weer voorstel gedaan voor niet al te grote boom... Ben benieuwd waar ze morgen mee thuis komen! Lichtjes zijn idd ieder jaar weer een ramp, maar dat is de taak van manlief. Dat is hier goed verdeeld!
Liefs
Juul

Carla zei

Yep...zo'n boompje lijkt in een huiskamer altijd groter hè!!
Dus denk dat jou manlief en meisje 2 dachten..dat past makkelijk!!
da's weer het voordeel van een nepperd..die is elk jaar even groot...even goed gevormd..en ja..even reukloos!!!
Je boom voor het raam(waar jij niks van ziet) vind ik ook geweldig leuk!!

liefs Carla.

It's me zei

Geweldig !! hoe je het ook weer schrijft !!...hij is prachtig Lynnnn...heel mooi !!....xxx.....

Anna Marie zei

Ja, het is het 1 of het ander. En ik denk dat manlief en dochters ook wel een svoor verrassingen komen te staan dankzij mamma, en nu krijg je een kerst koekje van eigen deeg. Wel gezellig hoor, via je tafel op de bank klimmen en dan onder een deken een boek lezen met een warme beker chocomel. Damn vergeten. Staat nog in de keuken. Man van Lynda!! Ze wil warme chocomelk!Mag de boom blijven staan. Geniet ervan. Groeten Anna Marie.

Mirjam zei

Hoi Lynda,
Ja, als je geen ruimte overhoud voor je salontafel, dan is de boom misschien toch een ietsiepietsie te groot uitgevallen, of valt dat wel mee... Ik ieder geval staat-ie weer lekker, versierd en al... Leuk dat ene rode accentje in de vorm van een vogeltje, in de boom...
Ik wens je een heel fijne avond,
lieve groet,
Mirjam

Unknown zei

je hebt het weer geweldig opgeschreven!! ikwileenboomgeenstruik SUPER!!
geniet maar lekker van jullie boom.
groetjes Anneke.

Bij Guusje Thuis zei

Een boompje op een tafeltje zodat Guus er niet bij kan, dat was de planning ... de top moest eruit anders had ik groene zones op mijn plafond, oftewel een reus van een boom ... op een tafeltje, geweldig hoor ~ahum~

Home and Lifestyle zei

Volgens mij geeft de kerstboom overal een hoop gespreksstof: wel of geen boom, grote of kleine boom, lampjes in allerlei kleuren of juist niet, waar zetten we dat onding neer enz. enz.!

Hier werd manlief gisteren 'overdonderd' door het feit dat ik hem gisteren dus al op wilde gaan zetten (terwijl ik dat al jaren in het weekend na Sinterklaas doe, dus ik snap niets van dat gedonder). Er ging dus wel wat geblaas aan vooraf, maar nu vindt ie het weer helemaal gezellig ;-)!

Een fijne avond! Lieve groet, Ingrid

L zei

Het viel mij ook op dat de boom er steeds eerder komt....
Maar we doen vrolijk mee haha!
Heerlijk van die dingen die gewoon in de boom moeten! Heel herkenbaar!
Ik ga me ook eens verdiepen in clusterverlichting, ik vecht ook altijd met die lampjes grrr

What's in a day zei

Wie weet zorgt die volle kamer evoor dat je weer meer dicht bij elkaar moet zitten, ha, ha, hier zijn ook van die taferelen, lamp eruit...bank opzij...maar we zijn klaar!!!!!!
Rust nu...over,op of onder de tafel, geniet ervan.

♥Eefie

Bianca zei

Wij hebben een kunst-kerstboom....jajaja...ik weet 't.......een echte boom is natuurlijk VEEL mooier, maar ja, ik weet in ieder geval welke boom er komt....:)
Mijn hubbie is een kei in het aankleden van de boom en ik doe de rest van het huis.....niet teveel hoor......
Je houten boom is trouwens prachtig !!!
Een fijne week, groetjes Bianca xx

Pieternel zei

Nou ik moet zeggen dat een grote kerstboom wel heel gaaf is hoor. En het leuke van alles zo vol hebben is? Dat je als je alles weer opruim zo'n ruim gevoel krijg in je kamer...

heel veel ruimte groetjes Pieternel

Madelief zei

Hoi Lynda,

Die clusterverlichting klinkt als iets dat ook voor mij geschikt is! Je bomen mogen er zijn hoor! Bij ons staat de boom ook sinds vorige week. Zooo gezellig!!!

Een goede nieuwe week!

Madelief x

Miss M zei

Clusterverlichting? Nooooit van gehoord! Klintk wel handig, zeker als je zo'n grote boom hebt!
En die houten: mooooooi. Jammer dat je hem zelf niet ziet... dan maar 's avonds af en toe gluren bij de buren en bij jezelf ☺

Groetjes, Marjolijn.

La Maison zei

Cluster Waaat???? Daar ga ik naar zoeken. Na de kerst als alles voor de helft is ha ha. Nu staat ie al met lichtjes en al.
Wel weer gezellig, hoewel zo'n strak houten boom is ook niet lelijk.

Geniet
Hermine

Saskia zei

jaja hoe zou dat komen dat we met zijn allen lekker op tijd zijn ... dat steekt gewoon aan vind ik, al die mooie bomen links en rechts :o)
Het ziet er heel leuk uit!!!

Tanja zei

Toch wel lekker hoor zo'n grote boom kun je er ook onderdoor?
Ja joh, met meer mensen in huis, zijn er ook meer stemmen die meetellen. Ach en je moet maar zo denken als hij straks weg is, heb je gelijk een hele grote kamer.

Heel veel plezier, en geniet maar lekker van je boom ;-)

Liefs
Tanja

Mandy zei

Hilarisch deze post....en zooo herkenbaar! Misschien is het wat krapjes, maar je zit er wel gezellig bij toch?

Fijne avond, liefs,
Mandy

Judith zei

Hier staat ie ook... De kids zagen overal kerstbomen en vroegen (nou ja, vroegen???) erom, dus er maar aan toegegeven! Ben dus helemaal geen kerstbomen mens en dan staat ie nu al!!!!! En dan nog zo'n achterlijk grote, dus dat gevoel van gebrek aan space is herkenbaar:-) Ach, ook dat overleven we weer!

Unknown zei

Ja..gelijk heb je. Ben nog nooit zo vroeg geweest met onze kerstboom. Een boom vol herrinneringen en creatie's van de kinderen..heerlijk! geniet ervan, Nicole*

Verrassend Goed! zei

Heerlijk sfeertje bij je.
warme groet,
Marianne