Licht...en "licht"...

woensdag 21 december 2011


Licht, hoe belangrijk is licht? Altijd in het donker? Nee dankjewel.
Geen licht zien in tijd van zorgen? Nee dankjewel.
Geen mensen om je heen die je zo nu en dan een "lichtje"schenken? Nee dankjewel!

Bazel ik? Nee hoor, dit keer niet!
Kerstmis is licht, en deze keer extra fel!
Niet alleen was er de groepsknuffel waardoor er wat "licht"verspreid werd onder de deelnemende blogsters, er was ook nog een "goed doel"aan verbonden! Geld inzamelen voor Alexandra in Roemenië!
Ik buig voor alle mensen die háár licht brachten.....ik mag jullie namelijk meedelen dat in januari Alexandra geholpen zal worden! Mede dankzij JULLIE!!!! Ik kan geen exact bedrag noemen (er liepen nog meer akties elders) maar ik heb vernomen van de stichting (klik) dat er bijdrages binnen zijn gekomen van bloggers!
Hoe mooi is dat? Ik ben echt geraakt...hoorde vanmorgen het liedje van Birdie op de radio: "people help the people....en jawel...(TTtje;)) daar was het..."het licht"......ik weet niet hoe dat met jullie gaat maar IK (een klein stukje van mij) wordt daar warm van, week van in de knietjes en moet heeeel erg slikken....want hoe kleinschalig dat "geblog"ook mag zijn.....we hebben iemands leven "verlicht"!
Dussssssss......dit liedje is voor jullie.....en ik buig en dank jullie allemaal van ganserharteenormwel, namens mijzelf, maaaar vooral namens de Stichting, of nog meer namens de pleegouders van Alexandra, maar ik denk BOVENAL namens Alexandra!!! Mooie mensen!

Liefs,
Lynda

Leave a Comment

Thuis bij Tjits zei

ik had je net een mailtje gestuurd maar het antwoord heb ik nu:)
ik was ook helemaal geraakt door het mooie lieds van Birdie vanmorgen.. kippenvel..

liefs!!

Karin zei

Dankzij jouw initiatief meid! En dat op de donkerste dag van het jaar!

Mayflower zei

Het was een supermooi initiatief van jou Lynda, dat mag ook gezegd worden en wat fijn dat het een lichtje brengt aan een meisje die dat zo hard nodig heeft.
Ik wens je hele fijne en liefdevolle feestdagen toe.
Lieve groet, Mea

Mirjam zei

Hallo Lynda,
Nou, dat heb je dan maar mooi voor elkaar gekregen, tenminste gebeurd het nu mede door jouw actie, dus wees er maar gerust trots op hoor...
Ik wens je een heel fijne avond,
lieve groet,
Mirjam

Home and Lifestyle zei

Je krijgt van mij een buiging terug Lynda, een heel mooi initiatief waar jij de eerste aanzet in blogland voor hebt gegeven! Geweldig dat dit meisje in januari geholpen kan gaan worden door deze actie in blogland.

Lieve groet, Ingrid

Carla zei

Dat was een mooi initiatief van je meissie!!
En dat sommige mensen van ons een héél klein lichtpuntje mochten zijn in het leven van Alexandra....daar krijg ik dan een warm gevoel van.
Met zulk goed nieuws ga je toch met een goed gevoel de kerst in...ik wel tenminste!!

Liefs Carla.

Bij Guusje Thuis zei

Kijk, dit zijn dus pas de echte tranentrekkers! Geweldig dat ze geholpen kan worden want 9 da's veel te jong en nog zoveel moois te gaan en dat wil je dan natuurlijk ook gewoon graag goed zien. Super Lyn ... geeft een extra goed gevoel bij de kerstknuffel (alstie tenminste aankomt pomtiedomtiedom)

It's me zei

En er was licht !!!......xxx...

L zei

Moooooi! Wat geweldig dat Alexandra geholpen kan worden!
Bedankt dat je dit hebt geregeld!

Door Jolanda zei

Alhoewel ik er niet aan mee heb genomen...super! Wat een geweldig bericht...haar leven een beetje verlicht door jouw idee! Applaus voor jullie allemaal!!
Ik wil je bij deze dan ook bedanken voor al je mooie postjes van 2011 en wens je een heel goed 2012!
Een feestelijke groet, Jolanda