Daar heb je het al....

dinsdag 24 april 2012

Pinned Image
Weer Parijs;P!..Nouhou...even een updateje..want, mocht ik geen boeken en magazines meer aanschaffen, surf m'n (pa)reisgenote zich ongans over het wereld wijde web en stuit dat nogal eens op een hotspotje! Leuk hoor, want zij is toch degene die dat allemaal in die "Vlekken" moet krijgen he, en normaliter een taak die ze met verantwoordelijkheidsgevoel en gevoel voor logistieke handigheid uitvoert.....normaliter! Een "oooohooooLynnnnnnnnnnnn"op mn telefoon is het eerste teken dat er IETS gaat veranderen. Vandaag kwam ze erachter dat op de dag van onze aankomst(19mei) een speciale dag is, de musea zijn laat open en veel bezienswaardigheden zijn GRATUIT! Zo ook bv het Louvre, dat hebben we vorige keer van buiten bewonderd en in het donker, dit keer gaan we er dus ook BINNEN!!! HA!
Op mijn vraag of dat in onze "zaterdagse vlek"past, zegt zij doodleuk: "Maakt 't uit! We gaan tussen 19.00 uur en 21.00 uur(etenstijd) en we maken de warenhuisbezoekjes wat korter"! Nou....zo gemakkelijk zijn wij dus! IEZIE! Beetje duwen en trekken en we schuiven er zo weer een MUST DO tussen....poeh;).

Een paar dingen die we ZEKER(tot nu;)) willen gaan zien zijn ook de Notre Dame(kwamen we vorige keer niet aan toe), het Louvre dus, les Tuileries, en natuurlijk de Eiffeltoren, al gaan we die dit keer van beneden naar boven bewonderen want door een ongelukje met de lift ergens eind maart is die even niet beschikbaar *kuch* . Dus vleien we ons op onze rug in het gras en aanschouwen DE toren, kijk...zo gemakkelijk doen wij dat....er is altijd een manier;)!


Pinned Image 
les Tuileries


Pinned Image



Pinned Image




Pinned Image
foto die ik de vorige keer nam van de glazen Pyramide bij het Louvre.


Nog drie weken en een beetje, dan kan DE trip beginnen.
O enne....de vrijdag vooraf...jawel..is het weer TOPPERStijd *grijnst*...ook daarvoor zijn de voorbereidingen in volle gang( Love Boat edition, dus we moeten weer in stijl). Het moet niet te omslachtig dit keer want alles moet mee in koffer naar Parijs he. Dus de tip die ik kreeg om als Isaac te gaan, helaas, die gaat 't niet worden(ik overwoog 'm serieus!) want de ruimte die de pruik alleen al in zou nemen, daar passen héél veel macarons he ;)!


Liefs,
Lynda










Leave a Comment

Diana zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Diana zei

Zo zie jaa maar weer...fleks en fluks sprinten wij langs de Mona Lisa ;) (Vorige reactie verwijderd vanwege ongemakkelijk spelfoutje)

Pink Princess zei

Leuk, weer een tripje naar parijs *__*. Heb net vanmiddag mijn eerste en meteen laatste macaron gegeten...snap niet wat nou de enorme hype is...sorry!! Ze zijn eetbaar hoor, dat wel...en spotje goedkoop hier vergeleken met parijs hihi (JA het waren de echte mocht je denken dat het neppers zijn *__*) maar een tweede keer...nah niet echt. Maar verder...heel veel plezier op je trip.

Groetjes van marian

Saskia zei

wat zou ik graag eens naar Parijs gaan! Ben daar dus nog nooit geweest (hoop dat je me nu niet gewoon vierkant van je blog afgooit lol) maar ik zou het wel graag eens willen ... ooit ...
Maar goed, ik ben tenminste wel al eens in India geweest (troost ik mezelf dan :o))

Anoniem zei

Leuk leuk hoor Parijs.

Louvre- done
Notredam - done
Eiffeltoren -done

Maar we willen nog een x heen.

Ooo leuk de Toppers.

Geniet met je mee groetjes

lia zei

Je gaat dus zo hup.... van de Toppers naar Parijs.
Witte broek, shirt en een matrozenpet.

Liefs..)

Mirjam zei

Hoi Lynda,
Ik geniet zo mee van jouw voorpret. Maakt mij niet uit hoor, nooit teveel voorpret. Ik vind de foto van de weerspiegeling in het glas van de pyramide bij het Louvre trouwens ´tres fantastique´.
Geniet lekker verder. Als jij terug bent ga ik aftellen voor onze trip naar Zuid-Engeland, half juni...
Ik wens je een heel fijne avond,
Lieve groet,
Mirjam

Jolanda zei

Nooit teveel Parijs, heerlijk om mee voor te bereiden:) Lieve groet en geniet ervan

Samira zei

Van mij mag je er elke dag over hebben hoor, net of we dan met zijn allen gaan, met de nadruk op 'NET'..

It's me zei

Je moet vooral niet vergeten te geniete Lynnnnn...ipv al die strakke schema's.......pffffff......xxx...

Nicole Claudia zei

Wat een heerlijk vooruitzicht om naar Paris te gaan. Lekker in het zonnetje flaneren, kwebbelen, kijken, terrasje pakken en genieten...

Zálig!!!

Groetjes, Collie