It takes two...

vrijdag 16 maart 2012

not only to tango, but also to get hooked to Spring!!!


en twee dagen Lente hebben we nu gehad en ik ben OM! LENTE it is! Zoveel energie, de geur in de lucht, de lentekolder bij de katten, de meiden die 's avonds nog lekker buiten kunnen zijn....
Bezig zijn met "tutten"in huis en alles switchen naar "zomerstand".....ik noemde het ook "Lentebeurt"....en wel HIER

Dat PINK rules wisten jullie natuurlijk allang!:) Dat zullen we nu ook in praktijk gaa brengen! Team Stella(de KIKARUN) bestaat inmiddels uit 9 "helden"! En al twee sponsoren hebben hun (financiële) steentje bijgedragen! Wat een voorpret! En daar kan nog véél meer bij! Elke euro telt, dus voel je je geroepen ons te sponsoren, dat kan! Laat 't me weten, ik stuur je de directe link naar ons team, alwaar je je bijdrage meteen naar over kunt maken!
Waar dat PINK dat RULED? Simpel...in Spaarnwoude op 10 juni, want de t-shirts zullen worden gesponsord door www.showhome.nl en die zullen net als het logo van showhome in ROZE zijn :D.
In pink we run....incluus roze veters...duhhhhh

Fijn weekend!

Liefs,
Lynda

Leave a Comment

Marjan zei

Vandaag al een mini-lentebeurt in huis gedaan: overal bloembolletjes neergezet. Verder biedt mijn huis qua indeling niet zoveel ruimte om de meubels anders neer te zetten, dus ik ga me maar concentreren op de tuin lenteklaar maken! Ook leuk!
Goed weekend!
Liefs
Juul

Gustaviana zei

you go girl !!!!! xx

It's me zei

Heerlijk is het he????...think pink !! go for it....xxx

Home is where the heart is zei

Naast herfst is het voorjaar ook mijn jaargetijde, niet te warm niet te koud. Het lekker buiten bezig zijn en meer energie, zalig
Heel fijn weekend
lieve groet Brigitte

http://www.ocoeurdelamaison.canalblog.com zei

So nice sweet colours... the spring comes ! Nice blog. Christine