Ik ben 'm deel 2...

donderdag 9 september 2010

Hoe moeilijk kan het toch zijn, beantwoord een paar vraagjes, zet ze in een rijtje en maak er een nieuw bericht van.......juist....Ik zal jullie de rondgang langs mn handtassen besparen;), en mn poging om mn bureaulade te vervangen door willekeurig welke andere la.....maar dat was geen succes, ja of het moest de bestekla zijn maar kan me niet voorstellen dat die veel afwijkt van die van jullie(alhoewel....dan gok ik er maar op dat jullie kids ook allemaal losse voorwerpen daar voor het gemak EVEN inmikken....elastiekjes, knikker, Beany, sleutelhanger, potlood, etc.)
Maar ik denk dat ik eruit ben, althans....ik ga het doen en dan KLAAR! Gék wordt ik van mezelf............

4 dingen die meestal in mn handtas zitten:

* m'n telefoon
* m'n portemonee
* m'n mapje met bankpasjes en spaarkaarten(zoals je ziet passen die niet in mn portemonee)
* en mn fototoestel, maar ja...ik krijg veel gedaan...maar een foto van mn camera MET mn camera...dat wilde niet lukken...
(verder zit er natuurlijk ook altijd een make-uptasje in, sleutels, zakdoekjes, veiligheidsspeldjes etc. )



4 dingen die in mijn bureaula liggen:
*peins*.....zit ik nou net te vertellen dat ik geen bureaula heb??? Nouhou, kijk, het zit zo.....waar de pc op staat is gewoon een tafel, ZONDER la....kijk ik NU even naar links, zie ik toch ineens mn eigen bureau staan...*grinnik*....en die heeft wel 3 lades....eens kijken.
* een map met m'n praktijkopdrachten
*kleurstalen van diverse merken verf
* een adaptor...voor...uhm...nou....geen idee...maar weggooien is ook zo zonde toch??;)
* m'n kat als ik 'm te lang open laat staan



4 dingen op m'n slaapkamer:
jahaaaaa ook weer zowat...zoals jullie wel weten zitten we in een "tussenfase" voor wat betreft de slaapkamerstyling....(lees: het is dus nu een allegaartje)
Maar ik heb wel even een fotootje gemaakt van de dingen die er in gaan komen als het klaar is....(herken je dat? wel al accessoires.....nog geen streek geverfd???)



4 dingen die ik nog graag zou willen doen maar nog nooit gedaan heb:
* m'n eigen "bedrijfje"opzetten, maar of dat er OOIT gaat komen, of ik dat kan /durf...maar dat was niet de vraag he ;))
*Kitesurfen!!!(WOEHAHAHAHAHAH..step aside please....one HUGE firealarm flying over;))
*..............................
*.................................. ik weet het niet dames, ik ben niet zo'n vooruitkijkerd, ik leef in het hier en nu, zoiets komt spontaan in me op....of niet natuurlijk

4 dingen die jullie nog niet van me weten:

* ik ben van "oorsprong" een verlegen persoon(ja lach maar even......ik wacht)....ik heb alleen geleerd daar niet altijd naar te handelen.
*Ik ben in 2001 53 kilo afgevallen, heb ik een paar bladen gestaan daardoor en ben jarenlang coach geweest bij een heel bekend Afslankinstituut(weggegooide moeite, 30 kilo er weer bij....door medicatie, dat wel, maar toch, ze zijn erbij)
*ik ben geen groepspersoon omdat ik niet van oppervlakkige contacten hou
*ik lijk zelfverzekerder dan ik ben.


KLAAR!! NEXT!

*********************************************

And again, it's me ladies....this with the answers to the questions belonging to the game we are playing! I hope you have a translator because it's just too much to translate
The only bit I want to translate for you, so you'll get to know me better is the last part....4 things about me you didn't know yet.
*originally I'm a shy person(yes, laugh if you want....I'll wait;)) but I've learned not to act upon it.
* I lost 53 kilo's in 2001, was featured in some magazines because of it, and was a coach for some years at Weight Watchers(all lost energy because I gained 30 kilo's again....partly medication, you know I was sick..but hey....it's there:(.)
*I'm not eally a groupperson, because I don't like superficial contacts
*I seem more self assured then I really am.

DONE!! WIEW;)

Fijne avond!
Lynda

Leave a Comment

Home and Lifestyle zei

Grrrr...blogger.....mijn reaktie is weer verdwenen...nog een keer dus vertellen dat ik die 53 kilo zo ontzettend knap vind. Natuurlijk is het balen dat er weer wat aan zit, maar daar zit nog steeds heel wat tussen!

Leuk om over je te lezen, ik ben ook getikt, door Claudia van Bo Butiek dus ik mag ook aan de bak!

Lieve groet, Ingrid

Claudia Leertouwer zei

Lyn, zo langzamerhand een open boek, maar die kilo's jeetjemina zeg...daar ga ik nog even over nadenken.

Liefs Claudia

La Maison zei

Heel veel kilo's kwijt, ja dat spreekt aan. Ik wil ook kilo's kwijt, maar terwijl ik dit schrijf, zit ik aan de rosé en dat mag toch niet als je af wilt vallen?
Lieve groet
Hermine

Kaatje zei

Wow, wat herkenbaar! Eigenlijk verlegen maar dat niet laten merken aan de buitenkant, geen groepspersoon en ook altijd aankomen en weer afvallen en weer aankomen. Wat een leuke post!
groetjes, Karin

flowing moments zei

Wat leuk om te lezen, en wat goed dat je zoveel was afgevallen, jammer van die dertig erbij maar 53 -30 is toch nog altijd 23 minder :)
Wat een superleuk make up tasje heb je!!

Groetjes Joke

lia zei

Leuk. Ik ben ook verlegen, maar van jou zou ik het idd niet zeggen. Maar in totaal dus nog steeds 23 kilo minder en dat is al heel wat, en knap hoor.


groet Lia

Bij Guusje Thuis zei

Leuk toch die "getikte" blogjes :-)
Vind het trouwens een mega prestatie om zo ongelofelijk veel af te vallen.

Groetjes,
Colinda

It's me zei

Meid waar zitten die kilo's dan??? tjee wat een hoop goed hoor!!! enne wil je mij niet coachen....??? ook ik ben ooit 38 kg afgevallen .....tja ........10 maanden niet gegeten van die zakjes,....zucht.....ik kan het ik kan het....maar hoe moet het ook alweer???......zuchttttt hellup.......

Corine(THUIS) zei

Ah Lynda, je mag dan verlegen zijn, je bent ook heerlijk spontaan! En die oppervlakkigheid daar hou ik ook niet van, ik heb dus maar twee vriendinnen..echte..!
En ook al zijn er weer kilo's bij gekomen het feit dat je er zoveel bent afgevallen blijft!
Groeten, Corine(THUIS)

Elisabeth zei

Hoi Lynda
Wat betreft het tikkertje haak ik af.tis niet mijn ding ,ik wens jullie veel plezier nog.Verlegenheid en onzeker zijn verbergen herken ik heel erg goed al word dat met de jaren wel minder.Om over de kilo's maar te zwijgen ,vorig jaar dolblij ,17 kg lichter ,nu alweer zorgelijk want wat gaan mijn broeken alweer strak zitten ,arghhh.Maar zoveel kilo's er af jeetje ! vervelend dat er weer bijgekomen zijn ,maar gelukkig toch niet alles!!het blijf voor veel van ons maar tobben met het gewicht
Groetjes Elisabeth

Nieneke zei

Hoi Lynda,
Da's dus het grappige van het bloggen hè? Dat je geen groepspersoon bent en verlegen en niet zo zelfverzekerd bent als je misschien overkomt "zie"je hier niet...Ik geniet altijd erg van je open en spontane reacties overal!!

Diana zei

Petje af Lynda!! Zwaar klote dat er weer wat kilootjes bij zijn, maar daar kun je weinig aan veranderen... en wat vriendschappen betreft, het oppervlakkige is leuk, maar echte vrienden, die tel je op enkele vingers...Toedels!

Les Cotrions zei

Ciao Lynda! It's so nice to knoww something more about you! May be you could give some suggestions to my daughter about her weight...she is now on diet and I hope she'll reach her aim this time!
I'm sorry I'm not very present...I've a lot to work now for the opening of a new exhibition and my brain is still on holidays...we still have Summer days and you know..I like to spend them outdoor!
Wish you a great week end!
A very big hug from a very lazy Vale!

Unknown zei

Leuk,leuk ,leuk zoveel nieuwig heden over je te lezen :-)
Wat knap van je dat je zoveel bent afgevallen(ach en er weer wat aan,so what!)
Wat is een normale maat trouwens,en wat is perfect?? Gewoon blij en gelukkig zijn dat is het belangrijkste.
fijn weekend groetjes karin

Fågel Blå zei

Hello dear Lynda!
Thanks for your comments on my blogg!
I be so happy!
And so funny to more know about you!
I whish you a nice weekend!
Kathrine

André en Inka. zei

hoi,hoi,een prestatie hoor,om zoveel af te vallen,knap.
Ha,ha wij zijn ook geen groepspersonen en leven met de dag,we leven in het nu en morgen zien wel weer verder.

xxx

♥ Welkom bij "het Zolderluik" op Nr.5 ♥ zei

Jij verlegen..ècht?! En geen groepspersoon? Ik sla hier stijl achterover....
53 kilo!! Jeetjemina...diepe buiging
30 erbij aan, jammer, maar: Als je je maar goed voelt, das echt echt echt het belangrijkste!
Ik woog een jaar of 2 geleden 48 kilo, en nu zo'n 80, en al die schommelingen door ziekte (darmontstekingen en lots of stress)...plus een moeder die haar hele leven al bezig is met haar lijn (ieuw ieuw ieuw) zal het me een worst wezen dat ik wat meer weeg, ik voel me goed, dat telt. (en genieten van het leven en dus ook lekker eten ook ;-))
Geniet van het weekend!!
Liefs Hilde

Michaja zei

Oke klaar met lachen en daar gaat ie.
Super leuk om deze weetjes van je te weten. 53 kilo afvallen wouh wat een prestatie. Leuk dat extra portemoneetje voor die pasjes. Dat heb ik nou ook :)
En van die dingen die we houden en eigenlijk niet weten waarom. Heel herkenbaar.
Hier gelukkig weer wat beter. Wel nog steeds een zwaar hoofd dus leef op antibiotica en asperines. Maar ik leef :)
Dikke zoen en fijn weekend

Karin zei

Ik heb post, maar you've got mail ;)

Roelien zei

Heerlijk om te lezen! Cindy knalt hier uit de speakers, hoe doe je dat eigenlijk??

Groet Roelien

Mayflower zei

Wat een onthullingen lieve meis en wat leuk om een beetje meer Lynda te leren kennen met dit tik-ik-heb-je.
Een tikkie verlegen dat had ik je zeker niet toebedacht, maar dat komt omdat je hier op Blog altijd zo'n heerlijke babbel heb en ik vind het echt superknap dat je zoveel bent afgevallen. Ik heb je weleens op een foto hier gezien, maar zou niet weten waar die kilo's zitten die er weer bijgekomen zijn.
Natuurlijk maak ik ook weleens plannen wat ik ooit wil gaan doen als ik groot ben hihi, maar leef voornamelijk ook bij de dag, Leven in het NU zal Eckhart Tolle wel zeggen.
Nou meis ik wens je een fijn weekend.
Lieve groet, Mea

G-STYLE zei

Lieve Lyn, heb weer genoten van je ontzettend spontane reactie op mijn blogbericht , ben er zelf ook nog steeds een beetje opgewonden van (he dat klinkt zo wel een beetje klef ...ach wat maakt het ook uit)

Je openbaringen vond ik erg leuk , ben benieuwd hoe je slaapkamer wordt en als je ooit eens tot kitesurfen komt dan moeten er zeker foto's gemaakt worden, is vast erg leuk en weet je , als je dat durft dan komt dat eigen bedrijfje er ook wel .......gewoon doen als je kans komt .

Nou , fijn weekend gewenst en tot de volgende keer , groetjes Gea

Vær våken zei

I loved to hear this about you, Lynda!! I'm sure you are a wonderful person..and honest!!! Have a great weekend!!! xoxo's Kristi

Zara zei

Jij verlegen? Wat leuk dat je dan dmv je blog en je reactie's bij anderen een hele andere indruk maakt. Leuk logje, weer wat meer te weten gekomen van de echte Lynda!

Pierelantijntjes zei

Hey Lynda,
Ik heb genoten van al die weetjes over jou. We zijn allemaal verschillend, en toch merk ik aan de reacties van iedereen en natuurlijk ook aan mezelf dat er toch ook veel herkenning is bij elkaar. Ik heb een tas vol met adaptors op zolder en waar ze allemaal voor zijn? Ik weet het echt niet, maar ik ben bang als ik ze weg doe dat ik er dan net één nodig heb.
Nou meis ik heb genoten van je stukje hoor.
Een heel fijn weekend,
Liefs Ester

queenieshome zei

Goh wat een herkenbare dingen ,geen groepspersoon ,ben ik ook niet (wat ik zelf wel jammer vindt eigenlijk )
Verlegen was ik vroeger wel ,nu gelukkig wat minder (je wordt mondiger na mate je ouder wordt he ?)
Leuk om te lezen ,niet verwacht van jou

Kind An Huys zei

Jij verlegen en onzeker? Dat had ik niet gedacht!!! Wat grappig...en die kilo's, wat goed!! ja, 30 kilo erbij... maar toch ben je nog steeds veel kilo's(23kg.)kwijt!
En over mijn dieet... vergeet het helemaal te vermelden: Cambridge, echt super!!
Groetjes, Anne.

Room Seventeen zei

Eh Lynda.....Sinterklaasliedjes? Alles goed met je?;-);-)

Tuur zei

Lynda....kijk hier even...
http://numbertwentyone.blogspot.com/2010/09/diamonds-are-girls-best-friend.html
(ff knippen/plakken)
Voor de nieuwste telg in jullie gezin)

Bonjade zei

Ja ja....ik weet het wel hoor.....
Heb je de laatste kleine zin dan niet gelezen...?
Bah...bah.......ik vind tikkertje helemaal niet leuk.......ook veel te oud voor...mopper, mopper.
Bah.
Knuf

Bonjade zei

Heb ik dan helemaal geen privacy meer......?
Bah...bah

Bonjade zei

Oh bah...daarom word ik nu nooit door de Ariadne gemaild......chips...ben nergens te vinden.
bjrrsibma@live.nl

Kat Ibáñez zei

How great to know more about you sweet Lynda! I really enjoyed reading all your answers, and doing kit surfing should be so fun!!! I think your handbag looks much tidier than mine...I love your polka dot purse, it´s so cute!

Have a lovely Sunday!