TUT TUT TUT

woensdag 15 september 2010

Een nieuw spotlight vandaag, en wel met Ilse van uhm....een heleboel winkeltjes;)
Velen van jullie kennen haar wel , hebben al eens wat bij haar gekocht of volgen haar (dagelijkse) blog. Voor degene die haar nog niet kent....lees...en klik!!!!! Ilse....liedje goed ???? Heb begrepen dat dit een van je favoriete songs is op dit moment:D

*Wil je jezelf en je winkel even voorstellen?

Ik ben Ilse van de Meerakker , 43 jaar, en moeder van 3 kinderen en 4 “stief”kinderen . Heb sinds een jaar webwinkel Tuttemerull en sinds kort zijn daar Tutze en Tutze Home bijgekomen. Ik werk denk ik zo’n 60-70 uur per week maar dat vind ik niet erg, het is meer een passie dan werk en ik doe EINDELIJK iets wat ik echt heel erg leuk vind en waar ik alles wat ik leuk vind kan doen. Ik heb opleiding binnenhuis architectuur gedaan en de fotovakschool en dat kan ik hier mooi combineren beide.








*Wanneer en waarom heb je besloten je eigen webwinkel te beginnen?
Ik zag dat Myrna (de vorige eigenaresse van Tuttemerull) er mee stopte en besliste in 1 seconde dat ik haar webwinkel wel over wilde nemen, ik heb er niet over nagedacht en gelukkig maar want ik heb nog geen seconde spijt gehad van mijn beslissing. Dat was Juni vorig jaar . Ik wilde al heel lang iets van een winkel maar vond een stenen winkel niet te doen in dit gezin met 7 kinderen , ik wil wel thuis zijn als ze uit school komenen de huurprijzen voor winkelpanden zijn enorm, dus een webwinkel is echt ideaal.


Ik moet mezelf echt stoppen want ik kan elke week wel een nieuwe webwinkel uit de grond stampen, dan zie ik leuke kleren en denk ik weer , waarom niet ook een kledingwebwinkel? Maar ja eerst deze drie maar eens goed in de markt zetten en wie weet komt er dan nog wel een leuke kledingwinkel bij....of iets anders.....






*Wat is het leukste aan het hebben van een webwinkel als die van jou?


Ik kan niet zeggen wat ik het leukste vind, ik vind inkopen leuk, het contact met de klanten , steeds weer nieuwe originele dingen vinden en nieuwe merken vind ik een uitdaging, ik kan er eigenlijk al mijn creativiteit in kwijt. Ik fotografeer veel zelf en het inpakken en zorgen dat klanten tevreden zijn geeft me een goed gevoel.








*Koop je in vanuit je eigen hart of onderzoek je de “trends” en de commerciële merken?


Ik koop alleen dingen in die ik zelf ook mooi vind en daarnaast hou ik de trends in de gaten maar het kan nog zo trendy zijn als ik het zelf lelijk vind koop ik het niet in. Ik probeer juist de commercieele merken te ontwijken want als iedereen het heeft is het voor mij al niet meer leuk .






*Hoe vaak hou je iets zelf, en wat komt er bij jou NIET in?;)


Ik hou heel vaak iets zelf maar ik kan onmogelijk alles zelf houden natuurlijk, anders word het een beetje vol hier . Wat er niet in komt ?Bij mij persoonlijk in huis zal je nooit knalkleuren vinden , daar hou ik echt niet van , dat is even leuk maar daar ben ik dan weer heel snel op uitgekeken. En er komt nooit een verjaardagskalender op het toilet dat vind ik zo afschuwelijk, nee ook niet als het een hele mooie kalender is (ik hoop niet dat ik nu half blogland beledig)






*Waar wordt JIJ blij van?


Ik word blij van heel veel dingen: krakend wit beddengoed , pas gewassen kleren die heerlijk ruiken, een schoon huis, mijn man, mijn kinderen , vogeltjes die fluiten als ik wakker word, een verse kop koffie, de zee, knapperend haarvuurtje, witte chocolade, de zon, een knuffel, vakantie, voorjaar, de geweldige contacten via blogland, kroketten, als mijn haar goed zit, slippers, tevreden klanten , als ik iets nieuws ontdek voor de winkels, werken , autorijden (alleen) met keiharde muziek, weilanden , grazende koeien, als iemand iets liefs tegen me zegt.






*Wil je nog een “collega”in het zonnetje zetten?


Esther Reumkes van Villa Vieux , mooie webwinkel maar ook een Bed en Breakfast en daarnaast nog voor de klas staan , ik vind het knap hoe ze het allemaal doet .


Heidi van Zemz , ja ik weet het ze is al genoemd maar ik vind haar geweldig , ze is supercreatief en alles wat ze maakt is tot in de perfectie afgewerkt.

Esther en Heidi, mochten jullie meelezen, of leest er iemand mee die contact met 1 van hen heeft.....mail me even, dan stuur ik jullie de vragenlijst toe(als je mee wil doen heet dat ;)).

Verder heb ik nog twee interviews op "voorraad"staan, maar daar kunnen er dus met gemak nog meer bij.....*HINT*

*************************************************************

Hi girls, another "spotlight"today, so for you it's just eyecandy!
It's about Ilse, she is the owner of 3 webshops and has a stylingagency!!!!!!!! And.......when everybody is home, there are 9 people in ONE house(not just a house......a HOUSE!!!);).
Just klick on one of the links and have a look!
I'm looking for more shopowners to step into my spotlight(Vale where are you????)....so mail me if you want to enter lyndahovens@home.nl


Lieve groetjes
Lynda



Leave a Comment

Floor zei

Ahhh wat lief van je Lynda , dank je xx

Abacaxi & Hortelã zei

Oh jee, ik kende de 3 webwinkels nog niet... ga snel kijken!
En die verjaardagskalender... zoooooo herkenbaar :)
Bisous, Chantal

Een sneller kloppend hart zei

Weer een gezellig interviewtje...erg aardig van je dat je deze reclame maakt voor de dames!

Groetjes!

whimages zei

GREAT links! I can't wait to check them all out! Thanks for putting my give away on here!
;- You my dear, are a SWEETHEART! ;-)

Home and Lifestyle zei

Leuk om over Ilse te lezen...knap wat ze allemaal doet!

Lieve groet, Ingrid

Nicole Claudia zei

Wat leuk om te lezen dat een spontane ingeving van het overnemen van een webwinkel te weeg brengt. En inmiddels nog twee webwinkels erbij. Wat een mooie foto's heb je erbij geplaatst. Wat een prachtige webwinkels heeft Ilse, ik heb me gelijk aangemeld!!

Groetjes, Collie

Bij Guusje Thuis zei

Lynda, tis je weer gelukt hoor! Wat een leuke blog over Ilse en haar webwinkels. Mij hoor je niet meer mopperen over "druk-druk-druk"; 7 kids, 3 webwinkels en een huishouden te runnen ...pfff!

Groetjes,
Colinda

Bonjade zei

Wederom een leuke dame in het zonnetje.....
Petje af Lyn.
Liefs

Karin zei

Ilse??!! ;)))))
Volgens mij vergat ze bij haar blije dingen filet american en hardlopen te vermelden.
Pfff gelukkig geen verjaardagskalender in mijn toilet.
Leuk weer hoor, ik krijg meteen zin om weer eens bij haar te gaan shoppen!

M. zei

Hoi Lynda,
Ik lees net dit:

http://www.pastandpresentdecorations.nl
(de naam is veranderd in Country Chique !!)
Ben nu net alles aan het overzetten en doorlinken, je kunt nu nog gewoon via bovenstaande website op de site, binnenkort is de nieuwe naam online en anders wordt je doorgelinkt als je via de oude websitenaam gaat!

Is het geen mooi excuus om haar te vragen voor een intervieuw????
Groetjes Manuela

Passione Helena zei

Wat weer een leuk intervieuw Lynda!
Dankjwel daarvoor,

Fijne dag nog,
Liefs Helena

Zara zei

Leuk interview van een prachtig mens!
Daarnaast maakt ze van iedere bestelling een waar feest: snelle service en altijd prachtig verpakt!

Unknown zei

Oh wow ze heeft echt leuke stoffen daar, ik ga even een kijkje gaan nemen.

Margot zei

Ja Floor, je krijgt wat je verdient....alle egards, complimenten dus, petje af...maar dat wist je al.
En Lynda, mooi neergezet, met mooie muziek natuurlijk, waar je weer blij van wordt, dankzij Ilse dit keer...
Smak, MargoTTTTTT

It's me zei

Tja en ik heb ook ooit wat gekocht bij haar !! dusse...er hangt hier een echte ilse roze plank van hk living in de keuken....en ik zet elke week !! ja ja mijn bloemetjes in haar 2 bloomingville vaasjes....tot je het even weet...!!...Ilse als je meeleest..........tot je het even weet !! hahahah!! ...fijne avond Lynnnnnn...

Door Jolanda zei

Wat leuk dit, heb ik vast wat gemist, want ik begrijp dit doe je vaker...
Super intervieuw erg leuk om te lezen over het hoe en wat van een collega webwinkel!

Rozmeen zei

Hoi Lynda,

leuk dit itervieuw! Ze heeft een mooie webwinkel.

Je bent lief!

Dikke kus,
Rozmeen

Rozmeen zei

eeuhh dat moet natuurlijk intervieuw zijn :-)

Diana zei

Ieder pakje is met liefde ingepakt...met net een beetje meer. Da's speciaal....echt Ilse!!

Michaja zei

Ik kende haar en haar sites nog niet. Leuk dus om te lezen en om even in haar winkeltjes rond te sneuzen! Ziet er goed uit.
Ciao ma belle
xxx

Karla@TheClassyWoman zei

Lynda thanks for stopping by my fall post today. I need to go to google translate to read your post!

I didn't mean to scare you with the info, only inform. :) I do have other natural fragrance recipes. Here are some good ones:

You can take any essential oil and put a few drops on the inside of the cardboard toilet paper roll or on a cotton ball and then place it in a room or in a drawer. Sometimes I put a couple drops on the cedar wood hangers that I put in our closets (for moths vs. toxic mothballs)-eucalyptus smells fresh!

With oven at 350 degree, use a small piece of tinfoil, turn up the edges and pour a teaspoon of vanilla on top and place the foil in the oven. Turn off oven and prop the door open a bit.

I should also mention that a good way to get rid of odors is to place a mug of 50/50 vinegar and water in the room and they will disappear. My grandmother used to do this all the time!

Also, put a few drops of peppermint or cinnamon on the inside of your vacuum cleaner bag right before vacuuming and it will release into the air while cleaning.

There are so many great essential oils, the possibilities are endless. Hope these help!

xo
Karla

Mayflower zei

Ohhh.....eindelijk weer één van die leuke intervieuws van je Lynda. Heel leuk om te lezen, ik ken haar webwinkels met de prachtige spullen die zij verkoopt en ook de mooie reportages die in de Ariadne en de Wonen Landelijke stijl hebben gestaan en waar we mochten genieten van de foto's van haar prachtige huis.

Lieve groet, Mea

FEDERICA zei

Hahahahaha it's Thursday :) Thanks!
What a beautifu blog you have!
Hugs
Federica

G-STYLE zei

Wat een veelzijdig (en grappig) mens is die Ilse toch ook he......en dan denk ik wel eens dat ik het druk heb ......
fijne dag Lynda , groetjes Gea

Claudia Leertouwer zei

Je bent weer helemaal op dreef!