al bladerend..

woensdag 6 oktober 2010
















Vanmorgen bladerde ik even door een uitgave van MTC(More Than Classic), en ken je dat, je bladert, bewondert, verwondert en "neemt het op".
De laatste dagen/weken (maanden? of nog langer) verbaas ik me steeds weer over het feit dat mensen elkaar zo kunnen "afkeuren"....of elkaars handelswijze als "abnormaal"kunnen betitelen.
Is het niet net als met interieurs?(om even de link te leggen naar de bovenstaande foto's;))
Je kunt de foto's zien, je mag er wat van vinden(het is bv je "ding"niet, of je zou er niet in kunnen wonen maar je vindt het wél mooi?), je bedenkingen bij hebben, maar wat je er ook van vindt, alle plaatjes(MENSEN!!) kloppen....het is allemaal iemand zijn/haar thuis.
Voordat ik verval in een wijze raad(wie ben IK om die te geven;)), wil ik jullie vragen....KIJK er eens naar......en neem voor het gemak alle foto's hierboven....IK vindt ze allemaal mooi, dat wil niet zeggen dat ik m'n huis zo zou willen maar alles heeft hier z'n charme, "neem"ervan waar je wat mee kunt en laat de rest lekker met rust.
Geniet van de diversiteit, en je zult verbaast zijn over wat je nog allemaal "leuk"gaat vinden.
Vaag? ja dat kan, maar als je mijn profiel leest, dan hád je dit kunnen verwachten;)!

********************************************

This morning I was going through an edition of MTC(More Than Classic), and do you know the feeling? You turn the pages, admire, stagger and "take it in".
Last few days/weeks(months or even longer) I'm surprised about the fact that people can reject other people so eassily, or condemn their way of doing/living/etc.

Isn't it just like with interiors(to make a link to my pictures;)).....you can look at them, have an oppinion about them, like them or dislike them, or.....like them but not to live in;)....but whatever your oppinion is, or your feeling tells you, all those pictures(PEOPLE!!) are "right"...the just are complete....it's always someones home!
Before I end up in giving "good"advices here(WHO am I to do that;)), I want to ask you, just look at them....I like them all.....that doesn't mean I would want to live in every single one of them, but I see the charme of all of them!
"take"what you "need" and for the rest leave them in peace....it's alright.
Just enjoy the diversity, you will be amazed what you find yourself "liking"(o my, this sentence is not the best, but I think you'll know what I mean;))
Vague post? Maybe, but if you have read my profile....you were warned;))

Geniet van je dag!

Lynda
Posted by Picasa

Leave a Comment

Margot zei

Ach, mijn hoofd is ook vaag (zie mijn blog), maar het is zo duidelijk als wat hoor.
Neem in je op wat bij je past, en laat de rest links, of rechts liggen.
Ik ga nu recht vooruit op de bank liggen en ben heel tevreden met mijn interieurtje, maar vind jouw foto's gewoon lekker om naar te kijken..(wat een geblabber, maar je snapt me wel..)
Groetjes, Margot

Alle mooie dingen zei

ohh ik voel me aangesproken... ik zeg.. sorry je hebt natuurlijk helemaal gelijk.
Maar als ik zeg dat ik iets niet mooi vind...dan bedoel ik natuurlijk dat ik het niet in huis wil hebben.. maar de foto's tja... die kloppen
SORRY SORRY SORRY
groetjes
Anita
http://alle-mooie-dingen.blogspot.com

Home and Lifestyle zei

Ik blader mij altijd suf in woonbladen, vind heel veel dingen mooi, maar lang niet alles zou ik zelf thuis ook zo doen! Dat betekent niet dat ik niet heel erg kan genieten van een huis, dat op eigen wijze heel mooi is ingericht, al is het niet mijn stijl.

En je wasbordreaktie...ha ha...ik ben op die manier ook totaal niet nostalgisch hoor...hoe meer de apparaten alles voor mij doen, hoe beter ik het vind hi hi!

Een fijne dag!!! Lieve groet, Ingrid

katja-Mariska zei

Tja Vaag? Ik begrijp wat je er mee wil zeggen.
En ik ben het met je eens. Leven en laten leven.
Groetjes Katja

Tuur zei

tja...volg je wel helemaal....
het gevoel van als je maar zo'n en zo'n huis bezit ...behoor je dan bij de "groep"
Terwijl men misschien maar de helft zit...en zowiezo al niet de 'echte' petsoon in het huis...
Mooi huis en slecht van binnen....jak!

Kom Achterom zei

Nou Lynda het is in deze tijd van de verkiezing van ons nieuwe kabinet niet zo moeilijk waar je op doelt tenminste dat haal ik uit die geweldige diversiteit aan interieurs heerlijk kleurtjes en bijzonderheden!! Dit willen we toch allemaal houden??? Ik tenminste wel. Ik geniet van al die prachtige geuren kleuren smaken en schitterden mensen om me heen! Gister nog op mijn werk een heerlijke turkse specialiteit gegeten van een moeder die super kan koken. dat wil je toch niet missen.
Nou ja zo kan ik nog wel even doorgaan super post hoor!!
fijne week
Yolanda

Abacaxi & Hortelã zei

En gelijk heb je!!!
Wijs gesproken ehh... geschreven!
Bisous, Chantal

Unknown zei

Liebe Lynda,

niemand wohnt so *lach*! Es ist schon fast zu schön, zu perfekt, zu detailliert...

Doch - es ist möglich, aber es ist ein langer Weg und wahrscheinlich nur mit den richtigen Räumen und dem idealen Standort zu realisieren. Aber es ist wunderschön, so etwas zu sehen und zu träumen.

Liebe Grüße

VINTAGE

Nicole Claudia zei

De foto's zijn prachtig, soms is het meer de hoogte van de ruimte, de lichtinval, of een mooie lamp, doorleefde tafel en mooie deuren die mij ècht aanspreken. Meer dan de perfect ingerichte interieurs...

Ik vind heel veel mooi en da's lastig, vooral als je probeert sfeer in je eigen "hok" te krijgen, hahaha. Moet ik maar niet zo'n twijfelkont zijn, hahaha. Maar ach ik verbaas mijn omgeving telkens toch weer, dat ik weer iets omgooi en iets lukt, dus iedereen is hier dik tevreden...

En ik denk dat dat wel het belangrijkste is. Dat je thuis, thuis voelt, wat voor huis en look het ook heeft... èn dat mijn kinderen niet op plastic hoezen op de stoelen hoeven te zitten en geen gaatjes in de eettafel mogen maken tijdens het maken van huiswerk... De tafel wordt zeg maar steeds mooier, ahum hahaha, nu die zwart is mogen ze!!!

Ik geniet als ik die koppies boven hun boeken, saamhorig naast elkaar, over dezelfde vakken zie zitten te hersenknarsen... Dan is mijn "foto" niet gestyleerd maar perfect, hahaha!!

Fijne dag verder!!

Groetjes, Collie

Vosje zei

Ik vind "gewoon" Lynda ook heel bijzonder, al heb ik je maar 1x ontmoet lees graag je blog en inderdaad je zult niet alles mooi vinden van een ander maar die ander waarschijnlijk ook niet van jou.Maar vel daar dan niet gelijk een oordeel over.Soms zie je iets bij iemand en denkt dan nou dat ga ik ook doen en dan gaat het gelukkig vaak op je eigen manier Laat een ieder in zijn waarde!!!groetjes Truus

Roelien zei

Ik vind het niet vaag hoor, ik vind het heel mooi en heel waar!

Miranda | Taxx Life Blog zei

Heerlijke foto's, idd ik zou niet alles in mijn huisje willen, maar ik kan er zeker van genieten!!

jolanda zei

Wat heb je dat mooi weten neer te zetten! En je hebt natuurlijk helemaal gelijk.
Wanneer iemand niet precies hetzelfde denkt als jij, wil dat nog niet zeggen dat diegene het mis heeft of niet deugd... laat ieder in z'n waarde!
Maar wel mooie foto's trouwens ;-))
liefs, jolanda

Room Seventeen zei

Ja altijd leuk, bladeren in de woonglossy's. Ik val voor veel stijlen, maar niet alles past bij mij. Foto 6 en 7 zijn niet mijn ding, hoe langer ik er naar kijk des te onrustiger ik word, haha, misschien even aanbellen voor een restyling?

Bonjade zei

Kijk wederom....mooi gezegd en geschreven.

Oh ja lieve Lyn is het goed als ie gewoon de vragen van je blog beantwoord...onze comp laat jouw lijst niet binnen....;(
Maarre hij maakt er wel wat van hoor en wil je ook beelden of doe je die er zelf bij.

Fijne dag
Liefs
Knuf

In den Uylenbal zei

H die Lynda, tja, wat de boer niet kent dat vreet ie niet ! Onwetendheid, ach het is des mensen. Ik heb vele oceanen en bergtoppen bedwongen, maar om nu te zeggen dat ik daar een beter mens van ben geworden...wellicht ietwat wijzer. De vage, onscherpe foto's van mijn turbulente leven zijn niet altijd voor publicatie geschikt, maar ze zijn van mij. Door mij ingekleurd en genomen tijdens prachtige, moeilijke, zware, lieve, domme, hartverscheurende, zoete momenten. 1 ding dat ik geleerd heb, toen anderen mijn snapshots bekeken en ongevraagd ongezouten, neerbuigende kritiek moesten spuien : THIS IS/WAS MY LIFE ! Greetz, Lejo

Een sneller kloppend hart zei

Och...ik zie zat dingen voorbij komen die ik echt niks aan vind...maar mij gaat 't om de manier waarop mensen vol passie bezig zijn met hun hobby, de dingen waar ze blij van worden
Iedereen doet dat op een andere manier en de één heeft meer geld tot zijn beschikking dan de ander...als je elkaar met respect benaderd zou er niets aan de hand moeten zijn, maar daar schort 't al aan sinds mensenheugenis...

Groetjes 'teunisbloem' Veronique x

Corine(THUIS) zei

Applaus voor onze Lynda! Of je het nu wilt of niet, je hebt wijze worden gesproken meid!
Groeten, Corine(THUIS)

Antonia zei

Goed gezegd Lynda, je slaat de spijker op z'n kop!!!! Lieve groet, Anja

Yvonne - Frl. Klein zei

Liebe Lynda, das sind tolle Inspirationen! Vorallem die Haustür auf dem ersten Bild finde ich klasse!!!
Ganz viele liebe Grüße, Yvonne

Bij Guusje Thuis zei

Ik vind heel veel mooi ... soms niet bij mij passend, maar kan het wel waarderen en genieten van al die mooie foto's en sfeertjes. Er zijn ook dingen die ik (netjes uitgedrukt) minder mooi vind, maar zolang het een ander een thuisgevoel geeft, prima toch.

Vooral geen eenheidsworsten allemaal, maar lekker je eigen ding en de ander gewoon in zijn/haar waarde laten ... en zo is het met alles in het leven!

Groetjes,
Colinda

It's me zei

Laten we alsjeblieft ons zelf zijn en blijven ...ieder voor zich en God voor ons alle toch ???...ieder mag toch zeggen doen leuke vinden niet leuk vinden aardig zijn stom zijn knap zijn lelijk zijn dun zijn dik zijn en noem maar op....het aller aller aller belangrijkste is je bent hoe je bent en je huis ziet er uit zoals het eruit ziet.....toch ?? maar please loop niet mee ....doe jouw ding.....zo ik heb gesproken....verder alles goed Lynnnnnn ???

Floor zei

amen ;)

Gustaviana zei

nou laat mij dan maar ook lekker vaag zijn , maar ik blader graag in MTC vind het een heerlijk blad en wat is er mis met vaag zijn hahahahaha... De wereld is al hard genoeg (of vaag genoeg het is maar hoe je het bekijkt) heerlijk toch om te kijken naar mooie plaatjes of lezen van leuke stukjes... gewoon lekker niets, je verstand op nul en dromen maar hahahahaha

groetjes van een ander vaag iemand hahahaha xx

Anoniem zei

Ehmm is er wat gebeurd ofzo,daar weet ik niks van....maarre er zitten wel gave foto`s tussen,ik hou van een mix huis,ik prop er alles in wat wij mooi vinden,lieve groetjes van mij voor jou.

Elisabeth zei

Mijn koppie is wat wazig vandaag ,maar ik zeg wel, laat een ieder in zijn waarde ,laat ieder zijn leven bepalen zoals zij/hij wil
Groetjes Elisabeth

Nieneke zei

Hihi- "voordat ik verval in wijze raad"????????
Dank u voor dit lesje...Je hebt gelijk!

Anoniem zei

Heij Lyn!!

Idd mooie plaatjes! en goed verwoord!
Hoewel ik het mooi vind zou ik niet alles zo inrichten, maar goed toch dat iedereen verschillend is , anders zou et zo saaiiii zijn!!

Groetjes
Desiree

lia zei

En zo is het.... goed gesproken.

lieve groet Lia

flowing moments zei

Leuk om woon bladen door te kijken zoveel stylen en zoveel mooie dingen. Soms laat ik mij inspireren door bepaalde dingen en soms ook niet kijken is ook leuk!!

Ambiente-nostalgia zei

Hoi Lynda,

Ik kom even uitproberen of het is gelukt , maar ik denk het niet, ha ha.
Dit heb ik n.l. al vaker geprobeerd. Ik kom wel een praktijk les bij je volgen!!!!

Groetjes Dorine

Ambiente-nostalgia zei

joehoe t is gelukt!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Inge zei

Wat leuk om jou blog post te lezen.. het is zo waar wat je schrijft je kunt het mooi vinden maar t'hoeft niet je ding te zijn.. Dat heeft niet alleen betrekking tot meubels inrichting kleding maar op een levens style een bewuste keuze die je maakt.. Allees wat je doet, zegt, draagt, ofgeeft zou iets moeten zijn wat heel dicht bij je zelf ligt.. Dan is het echt en puur.. En anders T'ja dan wordt het die eenheidsworst..
Fijn weekend meisje..
Zie ik je morgen nog??
Lieve gr Inge