Harten 8....Spotlight

dinsdag 7 juni 2011

Hoe ik bij haar terecht kwam? Géén idee, was het misschien een berichtje op het blog van Heidi van Zemz? Of was het op Twitter dat we over elkaar struikelde? Dat kan namelijk zomaar op Twitter;)...van de een kom je bij de ander en voor je het weet is het héél gezellig;)!
Maar Tricia dus, daar heb ik het over, is pas heel kort de trotse eigenaresse van Harten 8, maar weet wél al heel lang wat ze wil, en wat ze gaat doen, haar eigen label opzetten voor superleuke sieraden! Tikje stoer, met toch altijd een female touch;), I like it!;)
Ook is ze avond aan avond in de weer om haar "sjopje"meer bekendheid te geven en te groeien. Wat naar MIJN idee(maar wat weet IK ervan ;)) helemaal goed gaat komen want ik mocht al stiekem even neuzen in de "keuken"!
Daar komt nog bij, en dat is altijd mooi meegenomen en zó leuk voor de klanten, dat ze enórm gedreven, enthousiast en vriendelijk is! Nah, zeg zelf, gouden formule toch?
Midden in het leven en precies weten wat jij en ik leuk vinden, dáár gaat het om!
(al moet gezegd dat WIJ zuiderlingen de weg naar haar winkel beter weten te vinden dan de rest van Nederland en DAT moet de rest van Nederland niet willen he, dat ze iets missen;)).
 Ik kocht er al een t-shirt(hebben jullie gezien, met de Eiffeltoren erop:D) en een prachtige sjaal van Vintage by Fé, en beide schatten waren binnen NO-TIME in mijn bezit, zoals "wij"dat leuk vinden, in een gezellige papiertje;))!.
Genoeg gekletst.....


*wil je jezelf en je winkel voorstellen?

Ik ben Tricia, 36 jaar, al 10 jaar samen met Dick (ten huwelijk gevraagd maar nog nooit getrouwd ;-) en mama van 3 lieve kids (tweeling Mila&Sofie (4) en zoon Mauro (1). Ik heb sinds een paar maanden een webshop met kinder-lifestyle-fashion&jewellery artikelen


*waarom en wanneer ben je voor jezelf begonnen?

Toen ik 3 maand zwanger was van onze tweeling is het bedrijf waar ik werkzaam was failliet gegaan en ben ik bewust een tijdje thuisgebleven om voor de kids te zorgen. Heerlijk vond ik dat. Alle eerste dingen heel bewust mee kunnen maken. Merkte dat ik toch ook wel graag weer iets voor mezelf wilde gaan doen en het liefst iets creatiefs. Heb 11 jaar bij een Internationaal bedrijf gewerkt. Ging mee op inkoop, was verantwoordelijk voor artwork, verpakkingen etc. dus daar ook altijd al mee bezig geweest. Eigenlijk heb ik ook altijd wel het gevoel gehad dat ik iets voor mezelf wilde gaan doen. Ben nu ongeveer 3 maanden bezig. De nodige voorbereidingen zijn natuurlijk vooraf gegaan.

*wat is het leukste aan het hebben van een winkel zoals die van jou?

Eh… ALLES  Vooral het zoeken naar mooie spullen. Dit voelt voor mij gewoon als ‘winkelen’ en laat dat nou mijn grootste hobby zijn ;-). Moet wel zeggen dat het me ook nooit loslaat; ben er 24 uur per dag mee bezig. En de leuke contacten doe je opdoet door de webshop met medeliefhebsters.





*koop je in op gevoel of kijk je naar de “trend”?

Ik vertrouw altijd op mijn gevoel en koop daardoor toch het meest in op mijn gevoel denk ik. Koop alleen dingen in die ik zelf heel bijzonder vind en die ik zou willen hebben. Uiteraard hou ik de trends wel nauwlettend in de gaten. Lees veel bladen, kijk veel op internet.

* welke artikel in je winkel is jouw favoriet?

Mag ik meerdere noemen? Het hanguurwerk draag ik heel graag; zo bijzonder, ketting met parfumfles welke je echt kunt vullen (trechter zit er bij). Ik vind de sieraden van Vintage by Fé fantastisch. Vooral omdat het geen artikelen zijn die overal aangeboden worden. De hangschommelstoel, de prachtig sjaals van Vintage by fé (je zou ze allemaal willen hebben). Ook de shirts van The Fashionlist vind ik erg mooi. Eigenlijk vind ik alles mooi anders had ik het niet ingekocht ;-)


*waar wordt JIJ blij van?

Van de zon die schijnt, vogels die fluiten/fladderen in de tuin, een glimlach, koken/bakken, winkelen, vakanties en vooral creatief bezig zijn met ons gezin/kinderen (hoe afgezaagd dat ook klinkt. Ik ben echt een familiemens. Ben graag thuis; lekker rommelen in huis, in de tuin, man en kids om me heen). Zoals nu die fase van ons zoontje Mauro van 1,  2 van die mollige armpjes om je nek en je het gevoel geven dat jij de allerbelangrijkste voor hem bent. Dat soort momenten zijn voor mij ultieme geluksmomentjes. PUUR genieten… wat wil een mens dan nog meer eigenlijk…?

*wil je nog een “collega”in het zonnetje zetten?

Ja Heidi van http://www.mamaschrijft.nl/ Ontzettend leuke blog. Ze heeft mij ook al eens met een heel leuk stuk op haar blog vermeld. Kan ik nu iets voor haar terug doen.


Op haar verzoek een nummer van Adele, ze heeft hele goede herinneringen aan een concert van haar.

Liefs,
Lynda










Posted by Picasa







































Leave a Comment

Claudia Leertouwer zei

Had haar ook al eens op Twitter gespot, hoe zou dat nu toch komen?

Rumour has it zei

Die leuke webwinkel kwam ik - dacht ik - inderdaad al op Facebook tegen en vind trouwens de layout van hun site erg leuk! En dan nog niet te spreken van die lieve snoetjes van hun kinderen, die inmiddels ook al de revue gepasseerd zijn op mijn FB-startpagina bij een update... :))
Liefs, Marjolijn

It's me zei

Leuk leuk leuk !!!....xxx...

Jansepans zei

Leuk! Ga ook eens kijken... Groetjes

Pieternel zei

Nou ik ben benieuwd, ik zal eens gauw een kijkje bij haar nemen.

Greetz Pieternel

Het Hoogerhuys zei

Oh, webwinkels zijn zo slecht voor mij, ik heb zo'n enorm gat in mijn hand, en wat ik hier zie, ik vind alles leuk, alles.
Dit was een slecht idee Linda, want ik moet
kijken ;)
Groetjes, Sandra

Bianca zei

Ziet er erg leuk uit :).....groetjes Bianca xx

Ambiente-nostalgia zei

Hoi Lynda, weer een leuk adresje erbij zeg. Ziet er leuk uit.
Hoe gaat het met je , ik heb lang geen berichtjes kunnen plaatsen. Hopelijk lukt het nu.

Tot gauw, groetjes Dorine