Natuurlijk niet!!

zaterdag 25 juni 2011

Natuurlijk niet!!! Ik denk écht niet dat ik de wereld kan verbeteren! En al zéker niet door zoiets futiels als het dragen  van een armbandje! En natuurlijk weet ik (inmiddels?;)) dat niet al het leed van de wereld op mijn schouders hoort, maar kom op.....hebben jullie niet allemaal weleens zo'n moment? Een moment van "hmmmm"(lees: bezinning).....om na het drinken van een kop koffie(of thee) weer terug te keren naar het moment van de dag?

Of course not!!! I dón't think I can change the world!!! Not éven by wearing a simple bracelet! And of course I know(by now;)) that I can't carry the worlds pain on my shoulders, it doesn't belong there!, But be honest....you all have this moment sometimes....a moment of "hmmmm"(read: lucidity).....to go on, after having a cup of coffee(tea;)), and return to the moment of the day?

Het moment van de dag dus!!!:)......het moment van deze GRIJZE dag kan ik beter zeggen want mèn wat is het een troosteloze dag! En wat doe je daar dan mee? Precies! Op tijd opstaan, "voorraad"inslaan, snel een huishoudelijke taak(die je vervolgens weer vet overdrijft....ramen, jaloezieën EN gordijnen voor én achter...CHECK...schoon)
Maar nu is het dan HET moment voor....

The moment of the day!!! Of this GRAY day(rainrainrain)......what do you do about it?? Or better say...WITH it? RIGHT! get up early, hoard some necessaries, do a little household...(which you overstate BIG TIME, windows, shades ánd curtains, from front ánd back...CHECK...clean)
But now it's the moment for....
Ik heb de thermostaat een slinger gegeven...niet dat ik geen vest aan kan, nee nee...is voor de gordijnen he, die moeten droog want die WIL ik vandaag nog strijken, noodzakelijk dus *kuch*.
Laat die zaterdagavond maar komen!!!!

Ik gooi er nog even een wolkje tegenaan, eentje meer of minder;)

I gave a swing to the thermosta...not for me...no...for my curtains...I just HAVE to iron them today, so it's necessay..*COUGH*
Let the saturdayevening begin!!!!
But not before I shoved in another cloud....one more, who cares;)

 
roze wolkjes heb je nooit genoeg toch??;).
can you ever have enough pink clouds???;)

Fijne avond allemaal!
Have a nice evening!!

Liefs,
Lynda

Posted by Picasa

Leave a Comment

Tanja zei

Inderdaad zo af en toe even stilstaan, even nadenken dat is altijd goed.
Het triggert je weer even wat wel belangrijk is.

Goed gedaan Lynda, en je roze wolkjes die zijn lekker om even in te duiken en te verdwijnen.

Liefs
Tanja

Elisabeth zei

Ohh ja reken maar dat ik die momenten heb.Zeker afgelopen week toen ik op het nieuws zag dat er hier in Amersfoort weer een begrafenis stoet door jongeren belaagd was ,echt te afschuwelijk voor woorden.Ik ben verbijsterd door alles wat er gebeurd ,alleen ik voel me zo machteloos !!! En ja het is Zaterdagavond en ik rommel gezellig door in mijn huisje of op blogger hier .
Fijne avond meiss ,liefs Elisabeth

Anna Marie zei

Haha, bij mij staat de verwarming ook aan, zit inmiddels ook met een winterse trui aan tafel. Alleen het huishoudelijke gedeelte schuif ik naar vanavond als alle kinderen in bed liggen. Prettig weekeinde, en hopelijk komt het mooie weer er nu echt aan. Groeten Anna Marie

Alle mooie dingen zei

ja ik heb de verwarming ook aan gezet.... zo genaamd voor manlief die heeft de hele dag in de regen gezeild met de kindjes... maar ja ;)
groetjes
Anita
http://alle-mooie-dingen.blogspot.com/

What's in a day zei

Deze dag was bedoeld om na te denken, iedereen had er last van of juist voordeel!!!
Maar die roze wolkjes mogen er veel zijn hoor, daar kun je niet genoeg van krijgen, dat helpt enorm tegen stress:)))
Geniet van je zaterdagavond, hier wel dikke trui, heerlijk.

Groetjes,
Eefie

http://truutske.blogspot.com zei

Ik heb je vorige blogje gemist en nu pas gelezen en je hebt gewoon volkomen gelijk. Ik ben het helemaal met je eens. We worden er niets minder van als we eens stilstaan bij hetgeen er rondom ons heen aan de hand is. Nastuurlijk kunnen we de wereld niet in ons uppie verbetreren en zeker niet door het dragen van een armbandje maar......het heeft ons wel weer even aan het denken gezet.
Ik ga 'm plaatsen hoor....niets mis mee.
Fijne avond, liefs, Trudie.

Home and Lifestyle zei

Ik denk dat mijn reactie botste met die van Trudie...ik kan weer overnieuw beginnen hihi!

Dus vertel ik nog een keer dat ik even je vorige post heb gelezen, waarbij met je intentie niets mis is...ik kan er zo boos over worden als mensen worden afgerekend op hun geaardheid!

En dan die rouwstoet die regelmatig door pubers wordt verstoord, waarbij van alles geroepen wordt en middelvingers omhoog gaan...ik vind het zo respectloos en snap daar dus ook helemaal niets van!!

Ik wens je een fijne avond...en ben blij dat de toon in blogland heel vaak een heel stuk vriendelijker is!

Lieve groet, Ingrid

P.S. Zo, eerst even een kopie maken en dan versturen!

It's me zei

Hoi hoi.....wat een slechtweer dag zeg vandaag...gelukkig mocht ik werken......daardoor had ik het niet zo in de gaten....enne roze mag altijd hoor zolang het maar geen nep is ...hihihihi........heel fijn weekend...geniet liefs Ria....xxx...

Mayflower zei

Wat ben jij als een bezig bijtje aan de slag gegaan vandaag, alles spic & span en nu vanavond heerlijk genieten.

Fijne avond.
Liefs, Mea

Tierlantijn zei

OMG... Gordijnen strijken..! Gelukkig vind jij strijken helemaal leuk ;)!

Fijn weekend!! x

Bianca zei

Heerlijk zo'n dagje.....je even druk maken en vervolgens lekker op de bank......aleen dat strijken hé....ik haaaaat strijken....jakkie.
Dus.....ik heb dan ook nergens in huis gordijnen.
Ik heb rolgordijnen en schuifpanelen van japans rijstpapier.....makkkelijk in onderhoud en hoeven niet gestreken te worden.....hhihihi...
Nog een fijn weekend
Groetjes Bianca xx

Samira zei

Gelukkig heb ik geen gordijnen(meer)Ik hou het bij eens in de zoveel tijd de jaloezieën afstoffen (mijn vriend noemt die dingen trouwen luxaflex, fijn om te lezen dat ik niet als enige het j-woord gebruik :P). Ik heb zulke momenten altijd als ik lekker aan het fröbelen ben, helemaal in mijn element.

Fijne avond, liefs Samira

Nicole Claudia zei

Roze wolkjes heb je inderdaad nooit genoeg. Heerlijk zo'n aktiefaxiedagje en dan heerlijk lekker op de luie bank, lekker warm en relaxt!

Een heel fijn weekend.
Groetjes, Collie

lia zei

Vandaag hoef je gelukkig geen verwarming aan te zetten. Het is een topdag... Geniet lekker.

liefs Lia

Claudia Leertouwer zei

Inmiddels geen grijze dag meer, dat heb je als je even niet langskomt...