Un petit morceau de moi...

woensdag 4 augustus 2010



Kijk en luister(als je frans verstaat, laat me even weten wat hij zingt ;)).....ik blog pas sinds uhm..eind februari geloof ik....en NU al wordt er een liedje voor me gemaakt!!!! Voilá.....handtekening anyone???;)(ik adviseer je om Jan even het zwijgen op te leggen....helemaal onderaan mn blog, dat luistert wat beter ;))
******************************

Look and listen(if you understand French, let me know what he sings about....probably about me *WHISTLE* LOL).....I only write my blog since late February, and already I have a song made for me!!!!!
Voilá.....who wants an autograph???;)(you have to turn off the other music, just hit the pausebutton at the bottom of this page, sounds better, one song at a time;))

Big kiss!!!!

Lynda

Leave a Comment

Room Seventeen zei

Hoi Lynda, weer een nieuwe lay out voor je blogje? Het ziet er weer leuk uit. Ik ga even het filmpje bekijken, mijn Frans is niet zo geweldig, dus aan mij heb je waarschijnliniet zoveel.
Groetjes Hennie

Room Seventeen zei

Haha, mijn Nederlands is vandaag ook niet al te best, ben de ijk vergeten bij "waarschijnlijk"

It's me zei

Ja ja..................gaat over jouw hoor...dat je lief bent !!..........fijne avond liefs Ria...

Irma zei

jeeeeeetje wat is dit vandaag eerst mijn zoontje die iedere dag een taak Frans doet om het in de vakantie niet weg te laten zakken en nu jouw vraag ik zou niet weten waar hij het over heeft en mijn zoontje kon ik ook al niet helpen maaaar het klinkt wel leuk en daar gaat het ook om toch;-))

liefe groetjes rma

Robyn zei

Lynda...you are just too cute! AND I wish I spoke French too! I'm SURE that song is about you!

Sonja zei

Heh.. Jan komt steeds tussendoor.. mijn Frans is ook erg belabbert, kan je niet verder helpen. Maar.. t is best aangenaam om naar te luisteren, al zou ik stiekum wel willen weten wat hij zingt ;)

Fijne dag morgen!

Groetjes, Sonja

desde my ventana zei

Congratulations....you are a lucky girl,....
Bss

Diana zei

Ooooh Lynda!! Is dit nou mijn ZAMP???

Hélène zei

Nou Lynda het is niet leuk van jou, hij zingt dat er een geur is die hem terugbrengt naar jou, hij hoort zelfs je stem die zegt dat je er altijd zou zijn maar je herinnert het je niet meer, je herkent hem niet meer, de tijd heeft alles weggevaagd.
Ben je ons werkelijk vergeten, ben je mij werkelijk vergeten of is er nog diep in je hart nog iets.
Nou je hebt die man werkelijk veel verdriet gedaan hoor. haha. fijne dag
Hélène

Anoniem zei

Whoehahaha wel grappig,maar ik lig in een deuk om wat Helene tikt,ach je hebt die jongen zijn hart gebroken en ik maar denken dat jij een lieverd bent,hahaha,wel leuk zijn titel,wens je een fijne dag,lieve groet Joke.

Irene b zei

sooner or later we will meet !!! I'm sure!
kig kisses

Diana zei

De stakkertttt!!!!! Kom maar bij Diaantje uit huilen hoor manneke!! Laat dat strikje maar zitten Lynda...Ik vreet 'm zo wel op! (Al lijkt-ie me wel een ietsie jong...)