Weggevertje..

dinsdag 31 augustus 2010

 Ik ben dol op leuke dingen, niet alleen dingen om te hebben maar ook dingen om te doen.
En omdat ik (geloof ik) 145 volgers heb, omdat het NIET regent nu, omdat het...uhm(vakantiestand)....DINSDAG is....ennnn.....omdat het ik zó bijzonder vindt dat er steeds weer mensen reageren om m'n hersenkronkels.......wil ik jullie bedanken....
****************
I LOVE nice things, and not only to have but also to DO.  And because I have(I think) 145 followers, because it's NOT raining today(HALLELUJA), because i't s..uhm....(still on vacationmode)...TUESDAY...anddddddddd...because I am SO amazed that all of you keep commenting on my "brainwaves".......I want to thank you....



...en dan begint het hè.....wat schenk je dan....(keuzes keuzes)
well, and then what....then you have to decide, what to give....(choices choises)...



neh.... TE makkelijk(alhoewel, lentebloemen....;))....
nope...to easy...(although....springflowers in August;))



*snuift*....nee sorry....blijft bij mij :D
*sniffs*...nope...sorry....stays with me..:D



:(...creatief ben ik niet dus geen paniek....ik maak het NIET zelf;)
I am NOT creative, so don't panic, I WON'T make it myself...


uhm...

alleen als ik ze zelf mag komen brengen......én proeven.....*pompompom*
only if I can come and deliver them myself, and taste...*humming*


helapidaka(Helaas Pindakaas) maar het jonge katje komt volgende week BIJ MIJ!!!
NO WAY JOSÉ!!!! I'll take the kitten....somewhere next week!!!


wat ik wél zal doen, is "er"wat tijdschriften in doen...beloof ik...
I WILL though, put some magazines in it.....promise!!!


in de tas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
in the bag!!!!!!!

Wat je moet doen??? Geen idee,althans....je hoeft niks te doen....alhoewel...gewoon...een leuke reactie(dansje, handstand, spagaat of liedje....leef gevaarlijk, gooi je haar los;))....ik zal eerlijk loten!
En je kunt meedoen tot en met zondag!!!! Is dat wat?

Succes!!!!

What do you do??? well, I don't know, although, I DO know...just leave a comment(or do a dance, splits, stand on your hands, sing a song, just live dangerous, let your hair down;))..
I will just draw lots!
You can enter untill Sundayevening!  How's that?

Good luck!!!

Liefs,
Lynda

Leave a Comment

Michaja zei

En of dat wat is!!! Jeh, jiepie, hoera, oh wat ben ik blij, joepiedepoepie ik doe heel graag mee!!!
Enne wordt dat ect jouw poesje? Precies zo eentje? Wat een poepie. Wij hebben er nu twee en ik denk er serieus over na om er een derde bij te nemen. Maar het moet wel een tijgertje zijn net zoals mijn eerste poesje.
Liefs en fijne avond
Michaja

Rianne zei

Ik doe mijn best op een dansje, maar dat valt niet helemaal mee....... Zingen doe ik je niet aan want dan springen zowel jouw als mijn beeldscherm, dus je zult het gewoon met mijn reactie moeten doen ;-). Fijne avond!

Nancy Dooren ~ Nans zei

Haha, dit is een heel leuk weggevertje! Ik doe graag mee! ;-) Ik vind de tas nml super!!! Of mijn hubby blij is met die uitspraak op de tas weet ik niet...
Wat een schattig katje! Ik ben dol op katten, ze zijn lekker eigenwijs, maar ook heel gezellig! Ik heb een gezellige kater, die houdt van 'chillen'....
Fijne avond en hugs van, nans

Bij Guusje Thuis zei

DE tas ... DE tas van je Amsterdam-bezoek ... echt DE tas met die GEWELDIGE tekst (jammer toch dat ik niet getrouwd ben haha) ... ga je die weggeven??

Jammer toch dat daar geen kitten in blijft zitten onderweg in een postpakketje, alhoewel ... kitten en Guusje??

Die petit fours zijn ook vast ook heel lekker ... en kom je die dan gewoon even gezellie brengen en mee opeten? Ga ik even thee zetten.

Helaas hier geen spagaat of handstand, ook geen flikflak of afzwaai aan de ringen ... da's een tijdperk of wat terug (ver weg in de vorige eeuw haha) toen mijn lijf nog niet in de kreukels lag, maar even de groeten doen en zeggen dat ik je blog heerlijk gezellig vind ... mag dat ook?

Groetjes en fijne avond!
Colinda

Mayflower zei

Ohhhh....ik had mezelf voorgenomen voorlopig niet meer aan give aways mee te doen, omdat ik van de week al zo in de prijzen be gevallen..........maar ......voor deze tas ga ik toch even overstag....gooi mijn haar losser haha...met kort haar hoef ik daar weinig voor te doen hihi dans de hele kamer door en ga nog net niet op mijn kop staan ....want oooo...die tas....ik bedoel eigenlijk die tekst, al was het alleen maar om manlief de stuipen op het lijf te jagen haha.
Succes met deze superleuke give away.
Lieve groet, Mea

Corine(THUIS) zei

JA dat is zeker wat! Ik doe mee! Ben gek op jouw hersenspinsels én op tijdschriften :)
Groeten, Corine(THUIS)

Diana zei

Misschien is het ook wel tijd voor een bedankje aan JOU!!!! Je weet me altijd aan lachen te brengen, en je voelt altijd aan wanneer het over wat meer serious business gaat.... Dus hierbij een bedankje aan jou lieve Lynda!!! Enne...Obama heeft nog niets van zich laten horen hoor!! ;-)

Stina zei

Verbaas me hoe je dit allemaal voor elkaar krijgt.
Doe graag mee.

Lees je post graag, fijne avond gr Stina

Claudia B. zei

Och meis, je vraagt om een handstand! Lees mijn blog dan zie je dat ik een megaspierpijn heb... what was I thinking! Hardlopen als je "al" 44 bent en stram en roestig... maar... ik ga door... maar dus geen handstand van mij.

Wil wel voor je zingen hoor maar mijn kinderen doen altijd hun oren dicht, geen idee waarom HAHAHAHA

Die tas is zóóóó leuk en mijn man zou dat soort dingen ook nog gewoon zeggen ook hè, hij weet toch wel dat ik het niet doe! Las ik nou dat je ook naar de woonbeurs gaat? Welke dag? Kunnen we misschien even samen die heerlijke petit fourtjes eten... O nee, gaat niet.... ben op dieet! Nou ja.. die dag misschien even in staking.

Maar... ik doe dus mee voor je give-away! Hé dat rijmt. Dus dag liefje, geef een dikke knuf aan je poes (dat klinkt raar, maar you know what I mean) hier helaas geen huisdieren, jongste heeft nogal astma dus alleen buitenkonijnen, ook leuk.

Margot zei

Pompomdiedom....
Ik zit nu in spagaat te dansen en sta op mijn hoofd, kun je je het voorstellen???
Nou, ik ook niet!!!
Ik ga ook niet slijmen, want je weet wat ik van je vind, net als heel blogland, maar.....
Wat wil ik graag die tas!!!!
Ik volg altijd je raad op (zie de stoelenparade)en complimenteer je muziekkeuze altijd....
Krijg jij van mij een overheerlijk (echt) eigengemaakt potje pruimenjam...
Ik ga niet zitten janken, want ik ben vandaag HAPPY....
Dus, je hoeft niets in de tas te doen, maar alleen die tas al....
Zo, nu weer uit de spagaat, split en flikflak, want morgen heel de dag met zuslief en kids naar de Efteling. Dan moet je weer fit zijn en die tas had leuk geweest als ik hem al had...pronken in de Efteling, en dan had ik erbij gezet dat ik hem persoonlijk van jouw heb gehad....lief hè, van mij, voor jou....
En dit geraaskal allemaal zonder muziekje op de achtergrond, hoe kan dat nou???
OOhhh, blond hè, geluid stond uit, yeah, yeah...
Groetjes, Margot, Amsterdam, Amsterdam...

Claudia Leertouwer zei

Mocht mijn lootje in jouw handen terecht komen dan houd ik je er wel aan dat je dat lekkers bij mij komt proeven!

Liefs Claudia

G-STYLE zei

Hallloooo Lynda,
leuke weggever is dit, heb er wel belang bij , leesvoer is nooit weg voor lange zondagmiddagen waarop ik niks te doen heb (gebeurd haast nooit maar toch..) Nou je weet al dat ik gek kan doen dus ik heb genoeg gedaan al voor deze actie van jou , erkomen vast nog wel meer gekkigheden van mij maar daar moet je gewoon weer even op wachten.......
Nou , fijne avond en ik wacht vol spanning op de uitslag aanstaande zondag , liefs van Gea

jolanda zei

wauwieeeeeee... dat is die SUPERRRRRRLEUKE TAS!!!! Ben ik even blij dat ik tussen de gehaakte vierkantjes tóch nog even tijd had om aan te komen wippen!!!
Maar ja, van al dat haken heb ik giga pijn in m'n rug dus dat dansje moet even wachten tot morgen... is dat ook goed???? Dan hou ik het er voor vanavond maar bij dat ik je give-away TE GEK vind!!!! :-D
groetjes jolanda

by kuzz zei

Pffff...ben jij nou zo actief of ben ik nou zo lui...ik ga echt geen gekke fratsen meer uithalen want ik heb mn gym met die drie boys hier in huis weer wel gehad voor vandaag...maar...ik wil wel graag me loten want wat is die tas leuk!!
En mocht je mijn lootje trekken..oke..dan maak ik een rondedansje!
fijne avond, lieve groet Erna

Jeanette zei

Hoi Lynda,

heb al regelmatig meegedaan met give aways en zou het ook best leuk vinden om een keertje wat te winnen/krijgen.
Dank voor je lieve gebaar en ik ga alvast beginnen met duimen.

Groet,
Jeanette

Ger zei

Ha,ha,ha...ik lig niet in spagaat maar wel in 'n deuk:-)) om dit héle verhaal, ect Lyndaaaaaah!!!

Ik lees aan AL de reacties dat er aan liefhebbers (vooral voor de tas) geen gebrek is....en er zullen er vast nog veel meer volgen!
Maar ik doe niet mee, hebben de dames meer kans;-)
Zet je leuke give away natuurlijk wel in het zijlijntje bij mij...lekker goed in het zicht....en dan maar te hopen dat er veel op mijn blog komen lezen en dan via dat aanklikbare plaatje weer op jou blog terecht komen.

Succes met de verloting, je hebt maar een tas met inhoud maar ik gun hem aan alle bloggers.

Lieve groet,
Ger

It's me zei

Je bent welkom !! kom maar kom maar.......lekkerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...en die tasssssssssssssssssssssssssss................zo leukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.............Lynnnnnnnnnnnnnnnnnndddddddddddaaaaaaaaaaaa........en die boekkies..................hebbe hebbe hebbe..................eeeeeeeeeeerlijk lootje trekken...................eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrlijk doen !!! de mijne de mijne toe nouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuwwwwwwwwwwwwwwwwwww.............doe uttttttttttttttttttt...............lieffffffffffeeeeeeeeeeeeee ........allerliefste Lyndaaaaaaaaaah...........

Tanja zei

Ja ik doe mee, ik doe eigenlijk nooit mee.....niet om het winnen ook niet omdat ik gewoon altijd de gratis uitgedeelde rozen, of de bitterballen op een receptie of wat dan ook mis, een maar omdat jij jij bent en ook zo af en toe een reactie plaats bij mij die net even anders is. Omdat ik het leuk vind op je blog omdat de tekst van je scherm springt als je iets neerzet.
En ook omdat ik je kitten wel een snoepie vind
Blijf schrijven dan kan ik lekker blijven genieten.

Groetjes
Tanja

Unknown zei

Nou dan doe ik maar niks;-), maar toch ga ik zo de hond uitlaten en slapen...haha! En stiekem hopen dat ik de gelukkige ben. Je hersenspinsels blijf ik hoe dan ook volgen :-)
lieve groetjes van Karin (Mooi)

Magui zei

Lynda dear: I sign up for the draw and I leave this verse for your kitty ... The cat Confite tooth hurts and does not go to school ... Very high and very serious, his sentence cat reaches the moon ... The dentist has prescribed dog chocolate fish ... There is nothing sadder, sadder than a sad cat, cat, cat ... Besitos

Antonia zei

Hier ben ik al Lynda, gelukkig precies op tijd terug. Ik maak heel graag kans op de tas èn het superlieve poesje! Wat een super give away!!!!!!
Zoiets kan alleen jij verzinnen :-) Groetjes Anja

Pink Princess zei

Graag doe ook IK mee met je weggevertje. Zit hier NIET in een spagaat, OOK sta ik niet te zingen ofzo. Zit gewoon dit bericchien naar je te tikken, met een kop koffie en een peuk (jaha weet het heel slecht)

Groetjes en hoop dat ik nu echt eens een keertje win :)

Floor zei

Ik wil hem ik wil hem, ik doe nu een dubbele salto , gooi mijn benen in de nek, doe een spagaat, kijk heel lief,
Ik ben Floor , ergens in veertig en doe Madonna na....

I made it through the wilderness
Somehow I made it through
Didn't know how lost I was
Until I found you

I was beat incomplete
I'd been had, I was sad and blue
But you made me feel
Yeah, you made me feel
Shiny and new

Like a virgin
Touched for the very first time
Like a virgin
When your heart beats
Next to mine

Gonna give you all my love, boy
My fear is fading fast
Been saving it all for you
'Cause only love can last

You're so fine and you're mine
Make me strong, yeah you make me bold
Oh your love thawed out
Yeah, your love thawed out
What was scared and cold

Like a virgin
Touched for the very first time
Like a virgin
When your heart beats
Next to mine
Oooh, oooh, oooh

You're so fine and you're mine
I'll be yours 'till the end of time
'Cause you made me feel
Yeah, you made me feel
I've nothing to hide

Like a virgin
Touched for the very first time
Like a virgin
When your heart beats

Birgitte aka Bietje zei

Ik doe graag mee. Jammer van het schattige katje, de overheerlijke parfum, de smakelijke bonbons en de geurige bloemen. Ze passen niet in DÉ tas. Maar DÉ tas alleen is ook al geweldig.

Karin zei

IK WIL IK WIL IK WIL hem zoooooooooooooooo graag. Ik kan geen kunstjes, kan wel meebleren met de muziek, maar dan wel heul vals he, maar ik wil hem zooooooooo graag. *zit op haar knieen* aaaaaa ablief Lynda, ablief!!!!!!

(pff wat een mens al niet voor een tas doet)

Kat Ibáñez zei

Oh yes yes yes I love all your suggestions!! Right now I´m dancing and clapping hands altogheter ;)
Oh wait and I started to sing also and writting this comment at the same time LOL :)
Thank you dear Lynda for all your inspiring posts, and Muchas Gracias for all your sweet comments!!
No husband yet but hey, would love to spread the message around the shopping mall and see if any guy agrees with these words...

Have a wonderful day!

Les Cotrions zei

Ciao Lynda!
I'm back...holidays are over and I try to restart my normal life! I misseda lot of your gorgeous posts...but I was too lazy for blogging this Summer! Anyway i'm now enjoying this one!!!!
Happy start of September!
Hugs
Vale

sillie zei

k heb een walsje gedaan met peuterzoon( met wepsgepriktevinger), terwijl mini-dochter dr ochtenddutje deed :-) heerlijk was dat zeg, moeten we vaker even doen, bedankt voor het goeie idee :-)
en dat snoezepoesje... zo leuk.... kun je wel wachten nog zo lang???

Blue Cottage zei

Nou Linda ik heb voor jou
♫♪gezongen♪♫ als Tina Turner.(lekker rauw)
Gedanst op de Lambada.(8jes gedraaid met m'n draaikont)
De bonbons zien er lekker verleidelijk uit
dus die wil ik wel gezellig met je opsmikkelen
(de afstand is te doen Limburg-Brabant)
De tas WAUW zoiets is lache voor de ladies
(not voor de hubbies)
Tja ik heb al een hond dus je mag je poesje houden (niet kattig bedoeld...hihi..)
Tja en boeken.....Geweldig!!!...
komt goed uit want ik heb eigenlijk een zitkont ;)
Bloemen in mijn favoriete kleuren vind ik ook
PRACHTIG !!!
In elk geval leuk om mee te dingen
met jou GIVE-AWAY !!!
So....give it to me babe..uhmmmm ik bedoel
give it away babe.
Bye bye Grüße en groetjes Cobi

Rozmeen zei

ha weer een leuk berichtje van Lynda...lijkt me leuk..wil meedoen. Ken je blog nog niet zooo lang maar sinds ik je volg kom ik altijd even kijken en je posts lezen...gewoon omdat je schrijft zoals mijn dinnetjes praten...lekker nuchter, eerlijk en met humor...af en toe beetje zelfspot maar dat mag :-) en lekker gek dus, heerlijk!

Liefs,
Rozmeen

Bonjade zei

Tuurlijk is dit wat........
En JIJ mag bij me langskomen, zeker weten.
1 Ding ik ben wel totally maar dan ook totally in de herfstsfeer hier.......maar goed dat vind je vast niet erg, JIJ als liefhebber van warme plaids en heerlijke thee.
Oké en voor jou nu nog 1 keer, mijn haar even touperen, mijn schoudervullingen van de zolder.
Broek wederom onder de oksels en gaan met die banaan.........
Swing, swing....(vooral met de heupen) en dansen maar.........
(vind je het wat.....?)
Nu volgende post van mij ben je ook in herfstsfeer hoor,.....afgesproken?
Dan ben je van harte welkom bij me......


Enne, gooi toch maar je verwarming aan hoor voor je kids.......arme koukleumen.......vakantie of niet!
Dikke knuf
Bonneke

Kaatje zei

Hartstikke leuk! humor en lol, heerlijk. tuurlijk doe ik mee! ik dans en spring vanaf de bank.... mijn haren zijn altijd al los, namelijk super kort...veel plezier met je katje, zou zelf wel weer een heel klein hondje willen!
succes!

Abacaxi & Hortelã zei

Oh Lynda, je bent helemaal gek! Wat een fantastisch cadeau! Enne... je mag het bij me af komen geven hoor, dan zul je zien dat zo'n karretje mega-makkelijk is om naar de markt te gaan, volladen met heerlijke kaasjes, broodjes, fruit en fantastische bloemen of om alle aankopen bij de brocante-winkeltjes in te doen, enz. Kortom, je kunt er een reisje aan vast plakken ;)
Bisous, Chantal

Anoniem zei

Hallo Lynda,

Wat een leuke tas zeg helemaal geweldig,ik doe dan ook graag mee, een handstand of een spagaat ga ik er echt niet aan wagen want dan kunnen ze hier 112 bellen.

Hartelijke groet van Marion

little sweet things zei

hahaha, dan ga ik een toepasselijk liedje zingen.
Poesje mauw,
Kom eens gauw
Ik heb lekkere melk voor jou,
En voor mij,
rijstebrij,
O wat heerlijk smullen wij.

Super leuke tas, en zoooon schattig poesje!
Groetjes Sas

Irma zei

nou Lynda let op roffel roffel roffel ....ik hang nu op zijn kop in de kroonluchter terwijl er op mijn neus een stokje met een bordje balanceert ....ik spring er nu vanaf met een dubbele salto en een drievoudig dubbele flip en kom keurig op beide benen terecht...je gelooft mij toch wel he???
liefs Irma

Unknown zei

Wat een mooi katje krijg je trouwens! Binnenkort meer foto's?

Luiza zei

Hahaha, this is a good post!!!!
Really good and funny. Lots of humor =)!

Of course we come here, you´re amazing!

I wouldn´t miis this for a second =)!

Have a lovely evening!
Hugs/
Luiza

Nieneke zei

Hij is Ge-wel-dig! Ik wil hem ik wil hem il wil hem ik wil hem ik wil hem ik wil hem ik wil hem ik wil hem ik eil hem ik eil hem ik eil hem ik ei wil ik wel il kil wil ik wil wel !!!!!Kill him well!
(Eh... en die petit fours zou ik NIET opeten... want dat killt je echt (nep))
Liefs, Nieneke

Dario Ferrari Photos zei

Hi! I discovered your blog only today...wow it's great!!

I'll follow you!

Bye
Dario

Pierelantijntjes zei

Hij is leuk!!!!! Ik wil graag meedoen, en ik zag dat je al 40 reacties gehad hebt dus hierbij de 41ste ( ik heb wat met dat getal deze week:-)
Liefs Ester

Vosje zei

Ik kan even niet meer dansen of springen typen gaat nog net.
ik ben vanmorgen voor de eerste keer naar Hocky
traning geweest (en dat op mijn leeftijd)
Heb nu stijve benen en een zere arm.
Maar het zal vast wel weer beter gaan worden en dan kan ik altijd nog een dansje doen toch als je het kadootje bij me komt brengen?
lieve groet Truus

Een sneller kloppend hart zei

Coole tas! Wat een leuk idee weer van je...super dat je zo gevolgd wordt, dat is beter dan achtervolgd worden ;) pff flauw
Ik ga niet dansen...ik loop namelijk in mijn onderbroek en ik moet nog langs de spiegel ;)

Groetjes!

Almalu's Place zei

HI Lynda!I'm just coming back to regular blogging (not programmed posts) and I wanted to drop by and say hello!I've had beautiful holidays and they're going to end!:(how abiut you and your beautiful family?!?!a big hug!
Ale

alma zei

Heel blogland is in beweging door je oproep en ik .....ik zing de longen uit mijn lijf!!

Joeoeoeoeoeoe....

Ik wacht met spanning af!!

Groetjes
Alma

Tuur zei

nee he...nu wil ik dolgraag de tas,
tjemie en dan moet ik met mijn 40, 1 maand nog wat dagen gek gaan doen??
hmm oke ik raak met mijn teen mijn puntje van mijn neus aan ...genoeg?

Monique zei

Hey hoi! Wat een gaaf cadeau.. wat een gaaf berichtje.. wat een gaaf liedje.. wat een gave blog!

Ik kwam via via bij je terecht en val mogelijk misschien direct met de neus in de boter. Als ik mee mag doen natuurlijk hé? Maar zal het er op wagen, wat een gave tas! Past precies in het milieu-vriendelijk shoppen waar ik nu zo mee bezig ben. Ben benieuwd! ;o)

basiclabelSweden zei

Waaaat, waat nou ja kom ik hier bijna te laat zie je ik mis het helemaal omdat ik onwennig druk ben, met mijn lieslaarzen het gras loopt te maaien, zo ongesteld ben als een deur, ik al een week ergens op een pc probeer in de loggen wat maar niet wil................ ik ik ik ik....... nu al in het donker zit en denk wanneer begon de zomer ook al weer.... Ik dus denk wat ben ik toch vergeetachtig aan het worden de laatste tijd....

IK
WIL
MEEDOEN
DENK
JE
DAT
DAT
NOG
KAN
GELUKKIG
PFFFFF
HET
IS
PAS
VRIJDAG
EN
HET
KAN
TOT
ZONDAG..................

Liefs uit Zweden :)

Jolanda zei

Alles is gezegd, alle dansjes gedanst, alle songs gezongen...maar mag ik toch mee doen??!!
Ik vind m namelijk helemaal leuk en ik hou van bladen...lieve groetjes Jolanda

Anoniem zei

tsjj Lynda, wat ben je weer lekker druk Pff, zeker vakantie gehad:-) weten jullie al hoe de kleine gaat heten?!? groetjes

Annepan zei

Hoi Lynda, Ik heb je nog niet zo lang geleden ontdekt in blogland. Maar, hahahaha, wat heb jij een lekker droge humor! Dus als nieuwkomer ga ik een kansje wagen. 't Zou zo mooi zijn..... (die TAS!!!) Groetjes, Annepan

francis zei

Ha Linda , wat een leuke blog heb jij .
Ik ben pas begonnen en kwam via via ( zo gaat dat geloof ik in blog-land ) bij jou terecht .
Alleen al voor de tas doe ik graag mee ! Geweldig . Ik wens je een mooi weekend en ik ga nu snel alles verder bekijken en lezen . Groet Francis

Splashes of Pink and Mint zei

Ieksss... had ik bijna de kans op deze supergave tas gemist! En ik vind 'em nog wel zo super de supergaaf! Nou, ik heb een dansje, handstand, spagaat, dubbele flipflop en koprol achterover gedaan, m'n haar losgegooid, dus... ik ben er klaar voor!

Kom Achterom zei

OOh Lynda heb ik dit!!!!!! gemist!!!!!
jeetje ben ik nog op tijd!!!!
hopenlijk toch???? IK DOE MEE EN MIJN HAAR??? ALTIJD LOS!!
Fijne zondag
Yolanda

Vær våken zei

Of course, I'm in!!!! (I did sing a song, okey?)

xo Kristin