WIEUW(ondertitel: minder mag ook??)

donderdag 5 augustus 2010

zo voel ik me.....(als je heeeeeeeeeel goed kijkt zou je met moeten zien staan vooraan in het publiek, dit was namelijk vorig jaar bij Zand....en Roel...je herkent hem wel, zong de sterren van de hemel.....)
DOING!!!!!
Twee praktijkopdrachten voor mn opleiding gaan vandaag de deur uit...en ik weet niet of ik het al eens gezegd heb(VAST wel ;)) maar hoe meer bladen ik doorspit hoe meer ik erachter kom dat ik héél veel leuk vindt......en niet altijd om in te wonen maar wel VETGAAF:D.
Alleen.....daardoor merk ik dat ik in mn eigen huis steeds minder wil.....nah ja....niet minder als in ik heb geen wensen, maar minder qua "vulling"zal 'k maar zeggen......soort van less is more.....soort van versobering ofzo....mn hoofd loopt vol dus moet mn huis leger???? :).
Downstylen.....:)
**************************************

This is how I feel....sort of(if you would look REALLY hard...maybe you would see me, this is at a beachconcert last year, callesd Zand.(sand). We were almost in front of the stage, the singer in the picture is Roel van Velzen, and he is a FANTASTIC performer)

2 practical assignments are going with the mail today, ready to be rated by my teacher.
And I must have told you before, but again, the more magazines I digg out, the more I find out, I really like a lot!!!! Not always to live in, but still SUPERCOOL!!!:D.
But....this makes me want less in my own house, not less as in, I don't have wishes(BECAUSE I DO;)) but less stuff...kind of.....less is more....sort of...;)
My head is FULL, so maybe I need more space in my house??:)
Downstyling...is that a word??


(Piet Boon, wie kent 'm niet)
(Piet Boon, he's a VERY famous Dutch designer)




*ZUCHT*
*SIGH*

Dus dat betekend werk aan de winkel???
So that means I have to get started???


Voor nu....ajuu...:)
Bye for now...:)

Lynda

Leave a Comment

Corine(THUIS) zei

Oké dat wordt dus als je straks terugbent van het zonnige strand een sale in huize Lynda, want zeker de helft van je spullen moet eruit..toch??!!
Gewoon doen meis! Ik heb ook eerst alles op zolder gezet en toen in de loop van de tijd veel, heel veel verkocht :)
Geeft een heerlijk opgeruimd gevoel!!
Groeten, Corine(THUIS)

Anoniem zei

Haha, i know the feelding, ik ben flink aan het uitmesten geweest, heb nog wel wat prullen maar niet meer zoooooo heeeel veeeeel!!! heerlijk toch wel, en als je ziet wat we hebben gedaan, dan begrijp je waarom het zo lekker leeg is........

eng he dat je aan me moest denken, dat wordt weer een nachtmerrie vannacht voor jou dan.

basiclabelSweden zei

Ik hou ook van zo veel stylen, maar idd. less is more ook voor mij en vooral leefbaar, plus je moet het huis aanvoelen, de sfeer niet alles past altijd bij iedereen thuis...... AAAAgh meid ik heb al 16 jaar mijn diploma binnenhuisarchitectuur op zak en zucht dan zie ik ook nog elke dag van al het moois wat ik op internet en in de bladen tegen kom. 1 mijn zakje met geld is niet altijd toereikend hahah... en qua smaak heb ik nu ook met een man, kinderen, hond, katten en ruimte rekening te houden, maar ik weet zeker mijn volgende huis zal er anders uit zien als dit huis.... zo gaat dat.

Succes en ben je al lid hahaha...

liefs uit Zweden

Room Seventeen zei

Mooie foto's ! En inderdaad, ook mijn motto is: Less is More.
Groetjes Hennie

Pierelantijntjes zei

Ook mijn smaak is wel wat veranderd in de loop der jaren, maar ik ben dol op rommelmarkten en zo komt mijn huis toch steeds voller en voller. Ik heb nu wel een plek op zolder waar ik mijn spulletjes kan bewaren en zo telkens weer wat anders neer kan zetten. Maar toch blijft het volle bak hier in huize Piere. Toch kan ik ontzettend van andere stijlen genieten, zoals de foto's die je nu laat zien.
Succes met de "opruiming"
Groetjes van Ester

Home and Lifestyle zei

Less is more vind ik prachtig, maar het lukt mij nog niet om dat consequent toe te passen...eerder nog, er komt steeds meer bij! Ik kijk de kunst de komende maanden wel bij jou af :-)

Lieve groetjes, Ingrid

by kuzz zei

Heel herkenbaar dat gevoel, en te veel leuk vinden en als het puntje bij paaltje komt... is het het dikwijls net niet...(tenminste hier dan hoor...!)
groetjes, ERna

Jeanette zei

Ja, less is more, ik heb af en toe nog wel eens moeite om nieuwe aanwinsten inpasbaar te maken in mijn interieur. Dankzij het bloggen lukt dit wel steeds beter.

Groet,
Jeanette

Irma zei

gewoon eruit met alles wat je tegenstaat, streng zijn met nieuwe aankopen en weloverwogen beslissingen nemen, je bezinnen of dit echt is wat je wilt en je laten opsluiten voor een maand en dan kijken bij thuiskomst of je die spullen die weg zijn mist of dat je heeeeel hard gaat huilen en alles terug wilt......hoor mij hihihihi;-))

Kom Achterom zei

NEEEEE!!!!!!!
Wat is dat nou weer
Veel heeeel veeeeel van hetzelfde geeft ook rust!!!!
ja daar ga ik voor.
Ik houd niet van kaal hol dan voel ik me zo leeg!!
hihihi geef mij maar knus smoekjes, gezellig, warm
alles lekker om je heen!!
inclusief 2 katten 3 honden 2 dochters en mijn lief. ZOOOO!!!!
fijne dag
Yolanda

Luiza zei

Dearest Lynda,
belive me or not, but I was looking for simular places , that I saw on your photos, while wondering around Tenerife... I failed, but I´m happy anyway.
The trip was wonderful, but it´s good to be back!

Before I even begin feeling good at home, we´re going to Germany and Holland over the weekend , haha.
I always wanted to see Amsterdam, and now I will =)))), so happy.
Then, when I come back, I will just relax!!!

Thank you for all the kind words!
They mean so much to me!

Now, you better get satrted renovating =)!
Lovely images!

Have a wonderful day, sweet friend!
Hugs/
Luiza

Tuur zei

tjee...toeval?
Hier staat ook al een hoop weer in dozen...
wat in de vredensnaam moet je toch met 8 koffers...en pff met 2 letterkasten...ze gaan er uit...tis mooi...maar te te

lia zei

Hoi Lynda, nog niet weg..... Heb even je laatste posten gelezen want ik kom net terug van.... Ja jouw plekje heb ik net gelezen. Zoutelande...heerlijk daar en geen spat regen gehad, soms wat bewolkt maar dat is met al dat wandelen geen ramp.
En jij gaat dus straks ruimen als je terug komt.
Ben benieuwd...

lieve groet Lia

Merel zei

Hoi Lynda,Wat een lieve reactie op mijn blog. Dank je wel.
Heb jouw blog nog niet eerder gelezen...ook maar eens even doen.

Ik wil graag die FLOW lezen. Natuurlijk. Want het is, volgens mij, helemaal mijn ding.
zal ik dan een evenloppe met postzegls naar je opsturen ofzo?
Je kan me eventueel mailen op blogvanmerel@hotmail.nl
Lieve groetjes.

It's me zei

Gewoon alles eruit.....en met een leeg huis opnieuw beginnen........zo doe je dat !!! hahahahahh!! opleiding??? studeren?? jij?? weet van niks vertel........liefs Ria....

Sonja zei

Hoi Lynda, spannend allemaal, welke opleiding doe je..? Wacht maar even tot morgen, wie weet..verandert het weer ;)

Groetjes, Sonja

alma zei

Hoi Lynda,

Zit ik hier midden in de nacht te bloggen begint jou liedje hier door de caravan te schallen....iedereen weer wakker..hihi!!Het microfoontje stond een beetje hard!!

Less is more....was een tijdje mijn favoriete uitspraak maar het sluipt weer lekker vol. Dus als ik straks thuiskom.....de beuk erin!

Opleiding...wat ben je aan het doen???

Groetjes
Alma

Iva Messy zei

these are fabulous spaces!!

Diana zei

En ik lig in een deuk (je weet wel, die losgeslagen fantasie van mij) Ik zie je al bij mij binnen stappen waar je de binnen de eerste 2 stappen waarschijnlijk al zult struikelen over iets dat niet op de grond thuis hoort....;-) Ruimte.....voorlopig blijft het bij dromen.... Al fantaseer ik wel over de kleuren van een droomhuisje (en bijbehorende volle portemonnee.....)