DE man.......

zondag 23 januari 2011


Geloof me, ik ben 41 en weet inmiddels écht wel wat een man is....wat ie doet, en NIET doet *kijktoverschouderofmannietmeeleest*, graag zou willen....enzo......
Ik heb gegoogled voor een leuk "man"plaatje...en zie hierboven...het is gelukt:).

Believe me, I'm 41 years old and I dó know by now what a man is....what he does....or doesn't *hopehe'snotreadingovermyshouldernow*, what he likes...and stuff.....
I googled for a nice "man"picture...et voilá.....above....there it is!:)



Maar in antwoord op jullie vraag...wat deed die man in mijn (voorlopige....believe me...het ziet er inmiddels heel anders uit, en zo gaat ie de post op;)) moodboard.....nou...simpel...dát was "Martin Visser".......ik zie je fronsen en denken...Martin Visser???
Martin Visser is een fictief persoon uit mijn werkboek, en hij heeft dus die bibliotheekkamer en hij wil...affijn....met alleen wat steekwoorden zouden we de opdracht moeten maken.
Maar dát kan ik dus niet he.....IK wil wéten wie Martin Visser is....hoe hij eruit ziet....hoe hij zich beweegt(heeft ie veel ruimte nodig zal 'k maar zeggen ;)) enzo.....en dus zoek ik zelf altijd een plaatje bij de opdracht.....dat maakt het voor mij wat makkelijker.....snappie?
Want tja....hoe wil een single man nou toch wonen? Dat vindt ik niet makkelijk hoor! Kijk ik heb er eentje rondlopen....een man...maar A. hij is niet single, en B. bepaald in zéér kleine mate hoe wij hier wonen ;))).
Wat willen die kerels nou eigenlijk?

Some of you asked me about this man in my moodboard(last post).....well..that's Martin Visser.....WHO??? Martin Visser is a fictional person, he's the guy from my schoolbook....he's the one with the libraryroom, and he he's the one.....o well.....with only a few keywords I was supposed to make this moodboard. But thát's something I just can't. I want to know who he is, how does he look, how does he move(does he need lots of space;)).....etc...and therefor I always look for a picture to go with the project....makes it easier for me....understand??
Because....well...how dóes a single man want to live?? That's not easy....Okay...I've got one here...a man....but A. he's not single , and B. he has LITTLE input in how we live;))))
What is it that men want?


Dit?? Lekker makkelijk in het onderhoud?;)
This?? Easy to keep clean??;)


Het is toch niet omdat het grijs is dat het mannelijk is?
It's not because it's grey that it's masculine is it?


Ik weet dat je Macho's, Metro's en nog een paar hebt...maar dit....is maar weggelegd voor een paar denk ik ;))

I know you have macho's, metro's and some other types of blokes, but this....is only for a few I think ;)


Dit? Ontworpen door een man(niet J.B.) maar of een man dit zoekt?(zonder lompe vrienden misschien ;))...ooo..grens Lynda..grens)
This? Created by a man, but does a man want this?(without coarse friends maybe....ooo...watch were you're going Lynda....;))



De stoere jager?
The cool hunter?

en betreft het mijn man.....dan vindt ie dit leuk(als zn leven hem lief is;)) want dit vindt IK leuk!
And would he be MY man.....he would like this( he'd better like this if he loves his life;)) because I like this!!


Wie het weet mag het zeggen!
1 ding is inmiddels zeker....bij mijn eindopdracht....heeft Martin Visser inmiddels een vriendin!!!! Dat maakt het voor mij een stúk makkelijker!;)) Dan weet hij dat alvast!

Who has the answer? Speak up!
1 thing is for sure....making my final(exam) project...Martin Visser has found himself a girlfriend! That makes it easier for me! So....start looking Martin;))!

Liefs,
Lynda

Leave a Comment

Nicole Claudia zei

Hahaha, wat wil een man in z'n huis ..... eh grote vraagteken. Over het algemeen hoor(de) ik dit... Gróte, zéér grote plasma-tv. Zeer grote bank voor die zéér grote plasma-tv en een ijskast ernaast... Nu heb ik in de bouw gezeten... die willen nogal eens uitvergroten in verhalen en ondertussen hebben ze thuis geen bal te vertellen over de grote tv, bank en waar de ijskast staat... grinnik!!

Succes met het verder invullen van die Mart Visser...

Groetjes, Collie

Home and Lifestyle zei

Gelukkig maar dat ik vannacht met een gerust hart kan gaan slapen :-)...maakte mij zo'n zorgen om dat mannelijk schoon op je collage hi hi!!

Lieve groet, Ingrid

Sonja zei

Wat een moeilijke!! tjonge.. Met die heineken-reclame kom je ook al niet veel verder! Dat is in die kamer een waar feestje voor de mannen (sommige dan he) Dan staat er alleen een flinke bank en koelkast. Dat zijn het ook nog eens vrijgezelle-mannen.. lastig.

Karin zei

Hahaha, en ik maar denken dat het Mart Visser was, de kledingontwerper, dan zou inrichting nr 3 nl helemaal op z'n plek zijn geweest ;)

Jolanda zei

Wat wil een man in huis...de meeste interesseert het niet zoveel en dat vinden wij helemaaaaal niet erg:)Kunnen wij onze gang lekker gaan.
Maar wel lastig voor jou, wel leuk dat je 'hem' kunt maken hoe je wilt...
Het is vast goedgekomen, inspirerende plaatjes genoeg, lieve groet

La Maison zei

Misschien is Martin Visser en partner erachter gekomen dat hun 3 jarig huwelijk toch niet was zoals ze verwacht hadden en zijn ze vrolijk uit elkaar gegaan, Martin en Fiona. Fiona heeft wat dingen meegenomen maar de bank was te groot voor haar.
Er zijn nog wel vrouwelijke elementen in huis te vinden en Martin vindt dat wel gezellig.
Helpt dat een beetje????

Liefs
Hermine

It's me zei

Ik ken je man toch !!....no problem babe !!...ik zou voor de macho gaan.....mooi man !!!....liefs Ria.....enne mij man......toedels.........die moet morgen weer 4 uur op !! ....echte man mijn man !!....xxx....

vosgesparis zei

een man wil een lekkere hangbank
een grote TV

Geen kussens geen plaidjes geen kleedjes... gewoon basic en makkelijk

Unknown zei

Ok, Martin Visser ist Fiktion. Aber glaubst du nicht, dass jeder M.V. kleine Macken hat? Macho - Softy - Schweiger - Egozentriker - Ja-Sager - Nörgler - Mamasöhnchen - Brutalo - ...... :-))))

Klar kannst du deine Küche selbst streichen - ist wirklich nicht schwer. Aber erst NACH der Prüfung!!! ;)

GGLG

tine

Mariette zei

Lieve Lynda,

Móeilijk inderdaad! Wordt het een 'couch-potato' of is het een aktieve man? Wat voor beroep heeft hij en is het een vrolijk persoon of somber? Dat bepaalt allemaal de kleur en het meubilair wat zo iemand naar zich toe zal trekken.
Die stoere jager kan niet eens in zijn stoel gaan zitten; dan breken de hertengewei-poten. Wat een stom woord toch; gewei-poten!
Maar goed, jij zoekt maar wat; het wordt mogelijk een slaapbank, ernaast een grote plasma T.V. en een koelkast.

Mariette

Claudia Leertouwer zei

En hoe ziet die vriendin er uit?

Mariette zei

Lieve Lynda,

Even op mijn blog kijken... Je klikt gewoon op mijn naam hier boven dan ga je er rechtstreeks heen.

Liefs,

Mariette

Thuis bij Tjits zei

kun je er niet voor zorgen dat vriendin jouw karaktereigenschappen krijgt? dan kun je toch nog los met de onderste foto!! hihi;)

lieve groet, Tjitske

Ambiente-nostalgia zei

Bij Martin hoort een vriend vind ik. Want zo,n mannen hebben vaak een goede smaak en zijn vaak bezig met het interieur. Wordt het weer een stuk makkelijker met de keuzes maken.
Dus gewoon wat wij ook allemaal leuk vinden.
Succes met je opdracht.

Liefs Dorine

lia zei

Mijn toen single zoon ging natuurlijk voor een grote loungebank en grote tv. Enne, daar is het de vriendin die zich aan moet passen, haha.)
Liefs Lia

Door Jolanda zei

De (mijn) man wil een leren relaxstoel (aghhhhhhh) een glazen vitrine met modelauto's, en het grootste lcd scherm wat je maar kunt bedenken aan de muur...

Maar mijn man is wel wijzer (want hij houd van zijn vrouwtje :::))) dus kiest hij een fijne engelse oorstoel, een bescheiden lcd en die autootjes , durf het bijna niet te zeggen, zijn gemold door mijn zonen toen ze klein waren, ik schaam mij heel diep dat ik ze daa rme heb laten spelen, zag het echt niet hoor!

Room Seventeen zei

Ja eh...die Martin Visser hoe zou hij eruit zien? Stel dat hij een soort van George Clooney is..... ik bedoel, dan wil je toch niet aan de slag met een uh...bibliotheekkamer???

Judith zei

Whoehahahaaa... Tja, zo heb je dat probleem ook weer meteen uit de wereld geholpen... En ondertussen maar hopen dan dat die nieuwe vriendin een beetje dezelfde smaak heeft als jij???
Ik heb iig genoten van je verhaal én de heerlijke sfeerbeelden! Fijne week!!!

Carla zei

Als het aan mijn man lag...stond er weinig.
Geen plantjes (want die moeten water)
Geen frutsels(want die moet je af stoffen)
Het liefst alles zelfreinigend(zoals het volgens hem nu ook is...tja als je thuis komt en alles is schoon !!)
Volgens mij houden mannen van simpel,strak en blauw..de meeste mannen houden van blauw.
Dus als je het makkelijk wil, dan dump je die vriendin van Martin ((-;

fijne dag...liefs Carla.

Anoniem zei

Hoi Lynda,
Doa zeen we weer!!!!
Heb inmiddels alles bij gelezen, en hoop dat het weer een beetje alles op de rails staat.
Nog eens gedacht aan een bezoekje bij ons aller Caatje??

Groetjes
Desiree

Rozmeen zei

Hmmm man ..ik zou zeggen basic...niet teveel tierelantijntjes.. grote bank...grote tv en 1 kussen...mijn man gooit alle extra kussens ( hij snapt niet dat dat cozy is..van de bank af..haha

nou succes :-))

Liefs,
Rozmeen

Anoniem zei

lol...such a cute post! Hope you have super, fantastic day. Great man, btw :) ~ xox Alexandra

by kuzz zei

hahahaha...ksnaputhelemaal!
Maar idd...waar is die foto van die vrouw

Bonjade zei

Ik dacht effe...dit is Lyn's man...? Wat een hunk zit daar zeg.......?
Ja even vergroot natuurlijk.....maarre chips daar achteraan zit vrouw en ook nog een stel kids......chips.....kansen verkeken......
Maar mooi wonen doet ie wel zie ik, toch wel mijn smaak hoor ;0)
FF

Unknown zei

Oh, I love it! I love masculine style, too, even though men can be very weird (and annoying)! Toilet seat down, please! XX!

Margot zei

En..zijn de fotokus goed gelukt????
Ik kom die Martin wel even een interviewtje afnemen hoor...neem perskaart en microfoon gewoon mee...en dan weet jij wat hij wil...jij de fotookes trekken, en u is klaar. Teamwork dus...
Kus...en bedankt hè!!!

Kat Ibáñez zei

Hahahaha!!! Lynda!!! Are you trying to understand men?? Is that possible? ;)
I remember doing a design project for a single man when I was studying oh well, it drove me crazy, as you said...What does a man want/need? Who knows...

Have a wonderful week my sweet friend!!

Hugs&Liefs!!!!

jolanda zei

Hahahahhaaaaa wat een goed idee!!! Geef die kerel gewoon een vriendin, dan heeft hij verder toch niet veel in te brengen hé?? :-)))
groetjes, jolanda

In den Uylenbal zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
In den Uylenbal zei

H die Lynda, eerst even een vraagje : We zitten toch echt in de 21e eeuw, toch ? Ik zal me als man (weegt het dat ik een vriend heb i.p.v. een vriendin mee in mijn mening ?) wel op glad ijs begeven met al die vrouwen om me heen in blogger-paradijs. Ik merkte dat mijn mond open hing na het lezen van al die reacties. Is het de ironie die me ontgaat of moet ik me echt zorgen maken ? Zal ik me populair maken als ik de cliché- en vrouwonvriendelijke opmerkingen over "enige recht is aanrecht" en dergelijk, bloggerland in slinger ? Dat clichébeeld is toch allang achterhaald ? Ik heb, na het lezen van bovenstaande reacties, mijn twijfels. Plasma tv, koelkast, grote bank ach . . . dames schaam jullie !!! Kijk, ik als "man" in een "vrouwenwereld" die Interior Decorations heet moet toch echt bekennen dat de inspraak van manlief, met of zonder bierbuik :-), toch echt groter is dan jullie denken. Maar ja, clichés als hierboven beschreven zullen altijd blijven bestaan. Jammer dat wel, maar wel vermakelijk om te lezen. Greetz Lejo

Jeanette zei

Ik heb ook een hele leuke man in mijn interieur, mijn eigen man.

Groet,
Jeanette