Mode en Wonen...

donderdag 6 januari 2011

Fashion & Living...

Steeds meer modemerken hebben inmiddels ook een woonlijn.
Denk bv aan H&M en zoals hieronder wat voorbeelden van Esprit, Zara en Scapa(om maar eens wat te noemen. Is het omdat "wonen"steeds "hotter"wordt? Is het successpreiding? Is het om een statement te maken?
Ik weet het niet, wat ik wél weet is dat ik het leuk vindt:).
Niet dat ik een duidelijke keuze zou kunnen maken, maar vanalles wat zou wel in mijn "eclectische"hoofd passen;).
Mooie plaatjes dus....kunnen we altijd wel wat mee.

More often you see that fashionbrands get their own livingcollection.
Think for example about H&M and like shown, Esprit, Zara and Scapa.
Is it because "living"gets "hotter"? Or has it just something to do with profit, or just to make a statement?
I don't know, what I dó know, is that I like it:).
It's not that I could pick one....but a little bit of everything all rolled into one would fit in my "eclectic"head;)).
Lovely pictures.....always welcome.

Esprit Wonen

Esprit Wonen


Zara Home

Scapa Home

Scapa Home


Welke merk vinden jullie het meest geslaagd?
Which brand do you guys like the most?

Liefs,
Lynda

Leave a Comment

Petra zei

Zeker mooie plaatjes, maar niet voor mijn portemonee denk ik. Om naar te kijken erg leuk.
Alhoewel het bij mijn thuis meer een allergaartje is. Maar dat maakt mij niet minder blij hoor, kan erg genieten van al dat moois.

groetjes Petra.

Margot zei

Zara, alleen de naam al hè..haha...
Esprit vind ik te bedacht, scapa vind ik te klassiek en H&M vaak te simpel, of kwalitatief te weinig voor interieur,
Vooral de ZARA in Antwerpen vind ik geweldig, lekker bels en een chique sfeer.
Zo, dat was het serieuze gedeelte dan weer.
Moet mijn interieurtje nog knus maken, want zonder kerst, is het weer errug kaal...en krijgen zondag 12 eters... Dus...sfeer moet er weer inkomen...lentesfeer...yes!!!
Knuf, Margot

Susan zei

Hoi Lynda,

Ik weet dat het een duur merk is maar scapa home is wel mijn favoriet...alhoewel Zara home ook erg leuk/mooi is! Ach, smaken verschillen toch...

Gr. Susan.

Servies en Brocante zei

Zara absoluut maar veel te duur. Nee laat mij maar mijn eigen ding doen// Mijn merk is Servies en brocante :P

Bonjade zei

Ben niet zo merkvast.......alles in vintage stijl....maar als ik dan toch een merk mag noemen......doe maar JDL.....ja ja ik weet wel geen modemerk....maar toch een merk....;0)
Enne Lyn.....paaseitje?
Liefs

Mariette VandenMunckhof-Vedder zei

Lieve Lynda,

Ja, wat dát betreft zit ik hier in een paradijs om te shoppen. Mijn merk is Duits, al is het nu een handen van een dame uit India! Escada is failliet gegaan... túúrlijk ook wel want zóveel kocht ik er nooit van. Alle gekheid op een stokje. Wij werkten veel in Connecticut als Consultant en dan vlogen we in op zaterdag (dat spaarde de baas flink geld op beide tickets) en wij zoeften in onze huurauto op zondag lékker naar de méést favorite Outlet van de USA; # 1 voor echte top designer merken. Gezien mijn maatje 34 meestal blijft hangen tot ze hun 80% off sale doen (dat is dus van de helft van de boutique prijs!) dan kwam ik langs en snutte het. Bijna voor de prijs van V&D! Dán is het leuk. Ik zal er een keer een blog over schrijven over die outlets. In Florida, op 7 uur afstand met de auto zijn we ook al in Orlando en daar is het ook erg goed. Géén Chanel boutique outlet in Orlando maar alle andere vind je er wel. Ook Saks Fifth heeft geweldige outlets en het paradepaard Neiman Marcus en Bergdorf Goodman zijn mijn lievelings outlets. Dress like a millionaire for the budget of an average person... FEEST!
Liefs,

Mariette's Back to Basics

Mariette VandenMunckhof-Vedder zei

Oops die # 1 Outlet is in Woodbury Common, New York (State) en wij reden er in 2 uur naar toe. Kijk maar eens hier: http://bit.ly/9PfAqO

Liefs,

Mariette's Back to Basics

Claudia Leertouwer zei

Ben gek op mix en match!

bijzonder-oud zei

leuke plaatjes! Echt een favoriet merk heb ik niet, ben meer van van alles wat, beetje (veel) oud en een beetje nieuw. Maar als ik bovenstaande plaatjes zie, heb ik 2 favorieten, Zara en Scapa :-).

Groetjes, fijne avond nog,
Yolanda

Anja zei

Hoi leuke plaatjes, geef mij maar Zara home het liefst in Antwerpen lekker groot en dan ook met de opruiming. Scapa wel aardig en dan het liefst het linnengoed maar veel te duur. Wat heeft jouw voorkeur?
Groetjes Anja.

Pink Princess zei

Van alles wat maar in ,mn budget past hihi. Ben totaal niet merk gericht, zegt me helemaal niks eigenlijk. Pink Princess is MIJN merk :)

La Maison zei

Ik kruip maar in het Scapa huis denk ik. Een ronde tafel ga ik ook steeds leuker vinden.
Hoewel;;;;;; de deuren in het Esprit interieur ook niet te versmaden zijn.
Dus het Scapa huis met Esprit deuren;)

Groeten
Hermine

Annelies zei

Als ik dan toch mag kiezen doe mij dan Zara maar! met een zak geld graag haha
liefs, Annelies

It's me zei

Ik zal het niet weten vind ze allemaal mooi...ik ben niet zo'n merken mens...ik vind iets leuk of niet....en het maakt mij dan niet uit wat voor merk er aan zit .....snappie????...ik vind jij leuk....ben jij een merk ??? whahahhahahhah!!...........liefs van mij en hemmes.......xxxx....

Gustaviana zei

mmmm scapa vind ik een toppertje....

Judith zei

Ik shop graag in Antwerpen (misschien is dat zelfs wel mijn favoshopstad of all times) en bij het zien van de foto van ZaraHome waan ik me meteen in hun geweldige winkel in... jawel Antwerpen! En dan krijg ik meteen zin om erheen te gaan... Dus je word bedankt!!!! Maar nie... pffff... Dus of het nou met het merk zelf te maken heeft of gewoon met mijn shop-tic; dat laat ik aan JOU over:-) Tjusssss

Stina zei

Nou doe mij maar scapa, die vindt ik leuk.

Gr Stina

Elisabeth zei

Heel mooie foto's ,maar voor merken moet je niet bij mij zijn ,ik ken ze ook niet behalve de naam esprit,Ik zet gewoon in mijn huis wat ik leuk vind en niet te duur want ik heb een hekel aan dure meubels ,dan ''moet ''ik voorzichtig zijn haha
Liefs Elisabeth

Home and Lifestyle zei

Ik vind iets leuk of niet leuk...en het hangt ook van het prijskaartje af. Een prachtige stoel die megaduur is vind ik dus niet leuk hi hi! De laatste foto had ik trouwens wel hier in huis willen nemen :-)

Lieve groetjes, Ingrid

Huys 50 zei

Jeetje...al die merken,ik kan er absoluut niets mee hé..haha.
Ik hou niet zo van uit een blaadje of een bepaald merk.
Ik doe meestal maar mijn eigen ding her en der iedeetjes opdoen.

lieve groetjes
Dicky Marie

Inge zei

Ik ben nie zo van de merken maar als ik móet kiezen dan ga ik in dit geval voor Zara!

Maja t liefst ga ik voor mn eigen stijltje, voel ik me immers t lekkerst in...

KvZ

Unknown zei

Op jouw foto's afgaande ben ik voor Zara en Scapa, maar eerlijk gezegd ben ik niet zo merk-achtig ingesteld... heb thuis een van-alles-en-nog-wat gedoetje, hihihi... Vandaag was er nog een klant in de winkel die pers een bank van Riviera Maison wilde en of wij die niet konden bestellen... AHUM! Brrr, daar krijg ik nou de riebels van en gaan m'n armharen rechtovereind staan... alsof dat alleen maar mooie banken zijn, grrr%#±*aaarrcchh Nee, doe mij maar iets wat ik echt mooi vind om hoe het er uit ziet en niet hoe het heet of wat voor'n merkje eraan hangt en als er dan toch een leuk merkje aan hangt, ja dat is prima toch? Nou, dat was weer een hoop geneuzel van mij (heb je niks aan) hahaha... Nou, dag hoor en liefs,
Monique

Unknown zei

pers is perse

Carla zei

Geef mij maar van alles wat hoor....het hoeft voor mij niet zo nodig allemaal te matchen.
Dan voel ik me het best.

liefs Carla.

Rozmeen zei

Mooie plaatjes! Ik vind zeld de home lijn van H&M zo mooi.. veel wit gecombineerd met zandkleurige kussens met tekst..ze stijlen de nieuwe spullen ook zo mooi met Brocante zoals stoere kisten..echt heel gaaf!

Groetjes,
Roz

In den Uylenbal zei

H die Lynda, tja welk merk . . . alles eigenlijk wel. Mix & match is mijn favoriete stijl. Zo hebben wij ook de winkels, alles door elkaar. Voor elk wat wils. Tip : snuffel ook eens goed in een kringloopwinkel in de buurt. Je verbaast je over wat je daar allemaal kan vinden, voor weinig ! Wat betreft "fashion & living" , je ziet steeds vaker branchevervaging. Nog even en de slager om de hoek verkoopt ook lampen ! Ben er niet zo erg voor, maar dat komt omdat ikzelf natuurlijk 2 woonwinkels run. Als je het dan doet, doe het dan goed. Zoals Alma van het Duifje van Drnethe. Haar kleding past binnen haar "concept" van een lifestyle-winkel. Zelf verkocht ik vroeger buitenkleding. Wellicht dit jaar weer in ons assortiment ! Greetz Lejo

Claudia. zei

Ik zeg Scapa, leuk en een beetje klassiek.
Claudia.

Geke zei

Nou, geef mij H@M maar. Hartstikke stoer en betaalbaar.
Groetjes,
Geke

vosgesparis zei

In de H en M winkel ben ik pas 2 keer geweest maar t is een leuk concept

Zara blijft mooi en een van mijn favorieten ;)

Marieke Reintjes zei

Mooie plaatjes, dank daarvoor!!! Esprit en H&m leuk, zara erg leuk en scapa super, maar niet te betalen...Maar van de plaatjes doe ik weer een hoop inspiratie op met mijn eigen spulletjes..
Groetjes Marieke
Ps wat heeft jouw voorkeur??

alma zei

Ach een beetje van dit en een beetje van dat! Bank van Ikea, kussens van de HM, tafeltjes van de straat ;) en een Senseo van het blog!

Lieve groet
Alma

marion anderson zei

mijn eigen merk van Lekker Thuis, liefs marion

Door Jolanda zei

Doe maar Scapa, lekker gezellig klassiek, die stoel duik ik zo in:)

MOODZ zei

Tja... dit IS dus mijn ding... mode en wonen...
fashion&lifestyle.

Sfeervolle plaatjes heb je uitgezocht, zelf vind ik de plaatjes van scapa heel mooi, alleen hoeft er voor mij geen merkje aan te hangen, hierdoor gaat de prijs alleen maar omhoog. Ik las eens een intervieuw met Henk T (riviera maison) dat zijn grote voorbeeld het merk
Ralph Lauren is. Vooral het feit dat hij van een polo van een tientje kan verkopen voor 100 euro omdat er dan een merkje op staat.
Dat vind ik dus heel jammer....daardoor wordt het een kijk mij nou merk..ik heb veul geld....ook al is het heel mooi.
Wat ik wel heel leuk vind is de combinatie als je van een bepaalde woonstijl houd past daar vaak ook een mode bij waar je je goed bij voelt.En dat is toch mooi dat je je lekker voelt in je huis en met jezelf....
liefs Tamara

Mayflower zei

Wat leuk al die wooninspiratie......ik ga voor Scapa (wat de foto's betreft dan) Ik mix en match ook alles, ben niet merkgericht en wars van trends. Meestal is het prijskaartje voor mij ook bepalend, soms iets duurs, maar vaak voor een plezierprijsje of knap ik meubels op.
Ik wens je een fijn weekend.
Liefs, Mea

Yvonne - Frl. Klein zei

Liebe Lynda, ich weiß gar nicht was mir am Besten gefällt, ich finde alle Geschäfte toll!
Ganz viele liebe Grüße, Yvonne

lia zei

Ik ben niet zo van de merken. Als ik iets wil moet het gewoon mijn stijl hebben. En soms is het ook schandalig duur.

fijn weekend,
liefs Lia

En als jij een kaartje wil, dan moet je wel het adres erbij zetten hé.